פלירטוטי לשון...

פלירטוטי לשון...

מי נגד מי ומי נגד מה למה אין פה רעש ואיפה המהומה ? אז ביקשתי הסבר בפירוש, או בהסתר ואשתדל גם לכתוב לעשות לכם טוב... או שלא...

בפעם האחרונה

שהיא אמרה לי תתחיל... והתחלתי... קיבלתי מכות... מאז אני משתדל להתחיל עם להודיע...

המנוי

אליו הגעת הפעם כן זמין אבל לא מחפש רק מין עם מצביעות הימין המנוי אליו הגעת זמין תמיד, בכל מצב גם בחורף גם בסתיו אבל לפעמים מגיב כמו צב...

שטות

לאחד, פילוסופיה לאחר בקיצור כמעט על הכל אני אוהב לדבר לכתוב - רק נושא לי אמרי נא ואכתוב את אשר על ליבי מבפנימה..

אפי לוג

New member
רעש

צילצל ואמר שמהמומה תגיעה רק מחר כי היום זה ברור הם יצאו לסידור. אז רצוי להתחיל להשתדל להשחיל כי אולי מחר יהיה מאוחר

אבל למה

רעש צילצל ואמר שהמהומה תגיע רק מחר ... כי היום זה ברור הם יצאו לסידור ? לא נראה לי בכלל זה תירוץ, וחבל זאת ידעתי מזמן עוד שהייתי קטן אבל עכשיו אני גדול ומבין רק קצת מהכל אז אני אומר די אם לא עכשיו אימתי אז הגענו לגיל שאפשר להתחיל את הכל מהתחלה ונתחיל בלה לה לה ?

אפי לוג

New member
ושוב נצאה אל הדרך...

עוד´פם מהתחלה? זה לא מעייף קצת? אכפת לך שנתחיל מהאמצע?

להתחיל

מהסוף זה עדיף אבל לגמור בהתחלה זה לא מומלץ... להתחיל מהאמצע זה נחמד אבל משם קדימה ? אחורה ? ביחד או לבד ? גם האמצע הוא התחלה... התחלה של הסוף והוא גם הסוף של ההתחלה, שבעצם היא תחילת הסוף...

אפי לוג

New member
תגיד

באת להתחיל? לגמור? או לבלבל אותי? לא מסוגלת ללכת ישר על הפס הלבן

למעלה