פליקת השלפוחית

liats80

New member
פליקת השלפוחית

היי בנות. אולי מישהי מכן יודעת מה זו פליקת השלפוחית? זה מופיע בטופס השחרור שלי שאותו אני מנסה כרגע לתרגם לאנגלית (יש לי תור לרופא בקלן בעוד שעתיים...). המון תודה!

luli74

New member
פריטונאום

הקרום שעוטף את האיברים בבטן וגם את השלפוחית

liats80

New member
Thanks! & update

Thank you Luli!! I just got back from the Dr. (I missed your msg as I was already on my way but well this was the only word missing from my translation and it was good enough for him) and thankfully (1) like Suriano he thinks I should be able to get pregnant naturally (2) he agreed to follow Soriano's recommendation as for the follicles tracking (but not the blood tests he said it was not necessary). the down side? well I will have to drive there about 3 times a month...Oh and have a German accent trying to come me down - I wonder how that will go... Anything as long as it will do the trick!

kikona126

New member
3 פעמים בחודש?

אם יגידו לי שאני צריכה ללכת לגניקולוג 3 פעמים בחודש.... אני לא יודעת איך אני אגיב.... אבל בטוח שזה לא יהיה טוב...

liats80

New member
ha ha

Yhe.. don't like it either. I have to drive there which is 40 min from work and of course - after the appointment - I have to come back to work 'cause I can't take half a day off 3 times a month... Sucks! But well. It's for a good cause

kikona126

New member
הנסיעה והעבודה זאת לא הבעיה...

זה הגניקולוג.... חחחחחחח יש לי פחד לא מובן מהם!

liats80

New member
mmm

Oh I got used to it by now. And I guess I'm quite lucky because normally it doesn't hurt much. The exception was when Soriano tested me last time - I could not stand it!! It was horrible. and it kept hurting for like 3-4 days. That is what convinced him to recommend a surgery (he said). I hope that now after the laparoscopy it will no hurt anymore. In Israel (at least at Soriano's clinic) it's ok you get a little paper skirt or a rope or something. Here in Germany - you take you cloths off in a little side room and then you walk into the Dr. room butt naked and sort yourself on the chair. His assistant is in the room as well and whoever decides to walk in to the room has a very interesting view (there's no curtain...) Nice! But that's the part I was trying to NOT think about

kikona126

New member
ואו

סוריאנו לא בדק אותי... וחשבתי לעשות את הבדיקות אצלו ולא אצל הגניקולוגית שלי, עכשיו אני אחשוב על זה פעמיים... חשבתי לקבל ממנה רק מרשמים וכל זה ואצלו את הבדיקות האלו... ואין מצב שאני נותנת לה לבדוק אותי! מה שאת מתארת מוריד לי את החשק מצרפת בשנה הבאה...
לא יודעת איך זה שם... (את רואה עוד סיבה למה לא ללכת ללמד שם עברית)

snago10

New member
בשורות מצויינות../images/Emo140.gif

שיהיה המון בהצלחה ...

liats80

New member
no no no

No Soriano was very gental and stoppped the examination. And as I said that was what convinces him that I needed surgery. So he doesn"t take the pain as a normal thing. He told me that he couldn't continue the examination. So I think he is quite good! I never had any pain before - he just happened to find the spot which I think is a good thing. As for france - I"m not sure how it will be there. French people seem quite #"free" as well
but you should know better... How come you don't feel like going anymore? Don't let that be the reason .

kikona126

New member
הדילמה היא במשכורת של העבודה

והתנאים... כי עובדים רק 12 שעות שבועיות (אלא אם כן אני אקבל 2 בתי ספר באותו האזור או יותר וזה ישתלם אבל אני לא יודעת אם זה אפשרי) ומקבלים על זה 975 יורו (על 12 שעות שבועיות), זה לא מספיק לשכר דירה אפילו ולא מקבלים את זה מהשגרירות... אלו דברים שהם לא אמרו בזמן הגשת המועמדות, גיליתי את זה במקרה כשנכנסתי לברר יותר פרטים לפני חודשיים בערך (היה לי זמן גם ככה הייתי במיטה....) מתברר שהנסיעות (טיסות+הגעה לעיר) הן גם על חשבוני... כשקיבלתי מהם את המלגת לימודים לסמסטר הם שילמו על הכל (חוץ מטיסה) כולל ארוחות (בקפיטריה) וכלל "דמי כיס" ונסיעות וכסף לספרים ולמעונות הכל! אבל פה הם לא אמרו שאין סיוע בכלום, זה לא משתלם. ואת האמת, אני חושבת להתחיל להריץ מחקר בשנה הבאה (משהו בנושא שפות) מצאתי שותפה
בקשר לרופאים... סוריאנו היחיד שמצליח להרגיע אותי... אפילו לפני הניתוח הוא הצליח... (הוא מקשיב, הוא העמיד את אמא שלי במקום...) והיחיד שאני מרגישה בנוח אצלו, עד עכשיו לא היה לי את זה אצל אף גניקולוג... ועברתי אצל הרבה לאחרונה... רק שלא יעיז לגרד לי את התפרים שוב!

liats80

New member
you're killing me!

with the stitches... hilarious!
Mine are still itching a bit - I wouldn't mind a bit of scratching

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת עדיין מגרד... פתאום זה מגיע בהתקף... אתמול גירד לי, אבל הפעם אחד לא כולם ביחד... (וטוב שכך אין לי מספיק ידים...) לכי לסוריאנו הוא עושה את העבודה טוב... ואפילו אומר שכיף לגרד...

זואילי

New member
חולני בלי וילון אפילו..../images/Emo5.gif

פעם היה פה דיון על נושא ההתכסות כן או לא והיכן... חייבת להגיד לך שכשכבר הוצע לי כיסוי, בין אם סדין קטן או מפית נייר - הייתי כ"כ מופתעת שסירבתי בנימוס...

liats80

New member
really?

They don't give anything in Israel either? I guess I'm spoiled. I've always gone to private doctors in Israel. Here I can't really afford it, and in any case would not have a clue who to go too. I like the skirts at Soriano's clinic.Very chic :eek:) ha ha

זואילי

New member
בטוח שיש כאלה שנותנים ואחרים לא

גם בציבורי וגם בפרטי. כשאני חושבת על זה, אכן רופאיי הפרטיים תמיד הציעו לי כיסוי כשהייתי במרפאתם. יש לציין שד"ר אליצור הציע לי כיסוי גם כשהייתי ציבורית... אז אולי זה באמת מן רוטינה כזו של רופא שזה חלק מה א' ב' שלהם. אה, גם בארגבל מכסה... טכנאיות אולט' לא שואלות אותי ומיד מניחות עלי מפית לפני שבכלל הספקתי להבין שאני ערומה. אבל באמת שמההתחלה כשהחל האיבחון של האנדו אצלי - התעלמתי מהכיסוי וקפצתי חסרת בושה על כל כיסא פנוי
דרך אגב, בדיוק היום, עת יצאתי מאישפוז (שוב הזדהמתי שלפוחיתית) כשהאחות באה להוציא לי קטטר אז אמרתי לה שתיקח את המגבת, והיא ישר הניחה לי אותה על הבטן לכסות ואמרתי לה - לא לא, התכוונתי שתשימי לי אותה מתחת לטוסיק חחחח

liats80

New member
../images/Emo6.gif

You're funny! I used to be really shy about it. But well - I got used to it by now... I hope you're feeling better !!!

פז08

New member
זואילי? היית באשפוז???

זאת הסיבה שאת לא מטלפנת או שולחת לי SMsים נחמדים?? או מזמינה אותי לקפה??
יקירתי, ואני חשבתי שאת עסוקה בבילויים...
טוב, לפי מה שכתבת את לפחות אחרי... גם זה משהו..... שולחת לך
, מקווה שאת מרגישה טוב, אשמח לקבל הודעה / טלפון ממך שיהיה לך פנאי, אשמח להפגש לקפה מתישהו.....

זואילי

New member
גם בגרמניה רופאים לא עושים דם

במעקב זקיקים? בטוח הם למדו בישראל

למעלה