פליפים באיביי

פליפים באיביי

מישהו ניסה את זה פעם? אני מאמין שכן. האם זה מומלץ? הכוונה היא לקנות באיביי מוצר במחיר נמוך יחסית (מחיר שאני מעריך שהוא נמוך יחסית למחיר שאני יכול לקבל עליו) ולמכור אותו מיד באיביי. לחילופין, קודם למכור ואז לקנות. מה דעתכם?

BSMerchandise

New member
הרעיון היצירתי שלך מוכר מאוד

יש אפילו אתרים, דוגמת terapeak שבודקות בשבילך גם מה היחס בין הזירות השונות (דוגמה מצלמה שעולה 300 דולר באוסטרליה אבל בארה"ב עולה רק 220 בגלל התחרות) בכל מקרה לדעתי אם כבר החלטת לעשות את זה, תצבור מאגר של מוצרים, ואז תעלה את כולם. בהצלחה.

אני לא בטוח שהבנת

ואם כן, תקן אותי ותסביר לי למה התכוונת.. הכוונה היא לקנות על הנייר - ולפני שאני מקבל את המוצר למכור אותו. אחרי שקיבלתי את התשלום עליו (שהוא אמור להיות גבוה יותר ממה שאני אמור לשלם) אני משלם ומבקש מהמוכר לשלוח לזה שקנה ממני. מן דרופשיפינג בתוך איביי. אני לא יכול לצבור מאגר מוצרים כי אני עושה עסקאות מעכשיו לעכשיו (אלו שימכרו לי יבקשו את הכסף וירצו לשלוח לי מיד - הם לא מחסן). אני טועה?

ozitex

New member
שיטה בעייתית

למרות שהיא מוכרת ונמצאת בשימוש של לא מעט מוכרים הבעייתיות שלה היא בעיקר חוסר שליטה על מלאי. על מנת למכור אתה חייב להעלות מורצ למכירה אבל אין לך שמץ של מושג האם לכשתגיע מכירה, הוא יהיה בכלל זמין... בקיצור, על זה לא הייתי מבסס עסק.

אז על מה כן??

מצליח להבין איך אפשר לעשות מזה כסף. אני מחפש סחורות ומוצרים אבל לא מצליח לאתר משהו שבו גלום רווח. אז אני מנסה למצוא כל מיני "טריקים". עצות למישהו?

BSMerchandise

New member
ענו לך כבר

אי אפשר לבסס על זה עסק כי אין לך כאמור שקט נפשי ובטחון לגבי המלאי (אלא אם כן יש לך כמה מוכרים שהם בעצם ספקים שלך, שיודעים שאתה עושה את זה) לכן אמרתי, המחירים לא משתנים מהר מאוד בד"כ במוצרי אלקטרוניקה כמו מצלמות, gps וכולי.. ששם אפשר לעשות רווח לא קטן.. להחזיק סטוק של 5-10 מוצרים ישחרר אותך מהבעיה. כל פעם אפשר לקנות שוב, אפילו מאותו המוכר. המשלוח הוא שולי לדעתי, כי אלו מוצרים קטנים יחסית ומאוד יקרים.

למעלה