פליסיטי - 2x01

BuffyS

New member
פליסיטי - 2x01

אם אפ'חד לא פותח שרשור, מי אני שלא אפתח אחד? אז ככה, אין ספק שהסדרה הזאת הצליחה לתפוס אותי. בהתחלה הייתי סקפטית לגביה לגמרי, ותהיתי האם היא באמת תוכל לתפוס את מקומה של אלי מקביל. והיא תפסה- ובגדול! אז העונה הזאת התחילה בצורה מצוינת, וממכרת לא פחות מפעם. אני מאד כועסת על פליסיטי. אני חושבת שזה דבר נורא מכוער לעשות גם למי שאת כביכול אוהבת וגם לחברה שאמורה להיות החברה הכי טובה שלך. לצערי, דיי ברור לי שג'ולי תתקפל בסוף, והן יחזרו להיות חברות. אני חושבת שג'ולי לא צריכה לדבר יותר לעולם עם פליסיטי. היא עשתה את הנורא מכל. ושימו לב לבן! איך הוא בורח בשנייה שדברים נעשים רציניים?! ולמה שון מתעקש לקלקל להם? ומה בדיוק אלנה חשבה לעצמה שיקרה אם היא תעבור לגור עם נואל?! שפתאום הדברים לא יהיו מביכים ומוזרים?! שפליסיטי תוכל להתנחל אצלה למרות שזה גם הבית של החבר שלה לשעבר שהיא בגדה בו בעצם?! אני חושבת שלא משנה באיזה צורה ג'ולי ונואל יתנהגו בהמשך, זה מוצדק לחלוטין. בן ופליסיטי עשו מעשה מכוער בטירוף, ומגיע להם להתייסר על זה. ולפליסיטי יגיע להצטער על זה אם בן יקום ויילך (מה שהאמת לא נראה לי שיקרה, אני לא באמת חושבת שהוא יבהל מזה), כי היא הייתה צריכה להשאר עם הבטוח והטוב והאוהב, ולא לבגוד יחד עם זאת בחברה הכי טובה שלה. בכל מקרה, אני הכי אוהבת את איליי. הוא חתיך בטירוף. סורי על המגילה, נורא רציתי לשתף אתכם...
מחכה לתגובות! יום נפלא לכולכם!

TauraMan

New member
מייגן נהדרת.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היא גרמה לי לצחוק כמעט כל הפרק. אין ספק שהיא נותנת טעם שונה והומור לסדרה. חוץ מזה שחביאר כל כך היה חסר
קראתי המון ספויילרים, אז אני פשוט אגיד לך לא לדאוג בקשר לכל מה שהעלת
חוץ מזה שאת מבקשת מפליסיטי לחשוב על פי הגיון בקשר לאהבה וזה טיפשי. התשוקה שלה לבן וליחסים איתו כנראה היתה יותר גדולה מהתשוקה שלה לנואל, ואם זה אין מה לעשות וטיעונים לוגיים לא יעזרו.

BuffyS

New member
צודקת בקשר להגיון

גם אני עשיתי דברים מפוקפקים בעבר בשביל האהבה, אבל יש גבול מסוים, לא? כמו שהם אמרו- "למתוח את הקו"... ומה שאני אומרת, אם כבר פליסיטי מתנהגת ככה- שלא תצפה שאי פעם ג'ולי או נואל יסלחו לה. ואם כן- הם ממש , אבל ממש פתטים. לא הייתי סולחת לה בחיים. אין דבר יותר פוגע בעולם.

סדרה מקסימה...

כבר ראיתי כמעט את כל הסדרה בעבר, ונורא נחמד לקרוא תגובות של אנשים שצופים בפעם הראשונה, בשבילי זה קצת כמו לפגוש חברה ישנה כי בפעם הראשונה שראיתי את הסדרה הייתי בת 9-10 ולחלוטין התאהבתי בה, ולמרות שהרבה מאוד השתנה בהשקפת עולמי מאז אני עדיין מעדיפה את נואל בבירור.

י5דה רעה

New member
.....

ג'ולי ובן נפרדו,פיליסיטי ונואל כבר היו ככה ככה... ואז זה הגיע-הרומן בין פיליסיטי ובן... וזה כמובן הרגיז את ג'ולי ואת נואל.... ובגלל זה הן כבר לא חברות...

mikmikonet

New member
סדרה מקסימה, אגם אני אהבתי מאד

את איליי, וגמני כועסת על פליסיטי. (למרות שכדמות שני מתה עליה, היא ממש מודל לחיקוי...) נואל עדיף על בן בהרבה, לדעתי, מה עבר לפליסיטי בראש?! ואכן, מייגן מלכה :)

BuffyS

New member
מייקי המהמם מ"ג'ק וג'יל"

מחר אני אתן את השם המלא שלו. הוא פשוט משגע. אין מילים.

למעלה