פליליסט 307-IT'S ABOUT FUCKING TIME

paradoxile

New member
פליליסט 307-IT'S ABOUT FUCKING TIME

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא DAMAGED PLAN-PRIDE BLINDSIDE-SHIKINA MELISSA AUF DER MAUR-FOLLOW THE WAVES DREAM THEATER-ENDLESS SECRIFICE TOMAHAWK-CAPTAIN MIDNIGHT FAITH NO MORE-STRIPSEARCH THE MARS VOLTA-CICATRIZ FEAR FACTORY-ARCHITYPE(REMIX) STATIC X-STEM DAMAGED PLAN-SAVE ME KORN-A.D.I.D.A.S. BLINDSIDE-HURRAY IT'S L.A. LOADSTAR-ANOTHER DAY ANOTHER DISASTER MUSE-STOCKHOLM SYNDROME SOIL-UNREAL FOO FIGHTERS-ALL MY LIFE JOYRIDIDE-BUILT TO SPILLלא בטוח DEEP PURPLE-BURN WALKIE TALKIES-CALIFORNIA SOUNDGARDEN-MY WAYS AUDIOSLAVE-SHOW ME HOW TO LIVE DAMAGED PLAN-CRAWL PANTERA-DRAG THE WATERS ALICE IN CHAINS- MAN IN THE BOX METALLICA-THROUGHT THE NEVER אחרי שזה יצא לי מהסיסטם יום שני בבוקר שבוע טוב לכולם YOURS TRULLY האיש באדום

lollapalooza

New member
../images/Emo45.gif Bless You

גם פלייליסט גם חפירה, איזה חריצות על הבוקר. עכשיו יש לי עבודה בזכותך ואני מתעצלת. הכל יעלה לחפירות ולפלייליסטים, בסופו של דבר...

lollapalooza

New member
אהההה

זה לקח אולי מאה שנה, אבל התגברתי על העצלנות. (הוריי
) ואז לקח עוד שנה לעשות את הכל, אבל סופסוף, החפירה והפלייליסטים במקומם הראוי. אני דורשת שתפתחו לי שרשור סגידה.

NiKi†a

New member
אני חושבת שזאת התוכנית הכי טובה

שעשיתם..
גם דרים וגם מיוז...ואוו

the papercut

New member
אהבתי את ספיישל שירים של ג'קי

אוהב -=כול הכבוד הדס=- ההצלענות לא משתלמת כמו שאומרים בקאונטר סטרייק(זה מדבק) Gj(GooD JOb)Bd

למעלה