פלייר

זלדה ק

New member
פלייר

שלום, איך הפלייר הזה למורה לאנגלית? קהל היעד ללימודים הוא ילדים, הפלייר מיועד להורים.

TIC

New member
חסר לך אינסנטיב

למה דווקא את ולא מישהו אחר? איפה היתרון היחסי שלך? אגב, מתי היתה הפגישה הקודמת עם מלכת אנגליה? הסימבולים של אנגליה ברורים, אבל הדובי לא כל כך מתחבר לי. TIC.

זלדה ק

New member
ניסיון נוסף

שיניתי קצת. היתרון היחסי - אנגלית שפת-אם. הוספתי גם את עניין האוירה. *הדובי הוא Padington Bear - סמל אנגלי מובהק - אגדה על דוב מבולבל שנאסף מתחנת רכבת ע"י משפחה אנגלית חביבה שאימצה אותו (אולי בישראל הוא פחות מוכר..). איך עכשיו?

IMP records

New member
האחרון טוב יותר אבל...

אני הייתי משנה את המשפט ל- "בביקור הבא בלונדון תוכלו לנהל שיחה אפילו עם המלכה" נשמע יותר מעניין...

TIC

New member
שיפור משמעותי

מומלץ במיוחד לחובבי טלפטיה
אנגלית כשפת אם למי שמלמדת אנגלית זה לא יתרון מי-יודע-מה... TIC.

TIC

New member
אם כבר תפסת אותי ביום וולונטרי, אני ממשיך

הטקסט הכחול נבלע על הרקע הכהה. "על-ידי", ולא ע"י. קצת מוזר שעכשיו נושא שפת האם "מתחבא". אמרתי שזה לא יתרון מי יודע מה, אבל לא אמרתי שצריך להחביא אותו. למה החלטת על הכיוון של אנגליה? לדעתי זיקת בני הנוער היא בעיקר לארה"ב, איף יו נו ווט איי מין, מיי ניגר. אלא אם כן את יודעת שההורים הם אלו שקובעים, ואז אנגליה זה מצויין. שמרי על עקביות. החליטי אם את מדברת על עצמך בגוף שלישי או בגוף ראשון. אל תתבאסי, אבל אני רואה שיש יותר מידי לשנות ועוד לא אמרתי את כל מה שהיה לי לומר (העיקר שרציתי לומר הוא שהפלאייר פשוט לא מעניין ומסקרן מספיק ושלא ממש מבינים מתי נגמרת הכותרת ומתי מתחילה כותרת המשנה) ממליץ לך לעשות refresh ולהתחיל מההתחלה. אבל אם את לחוצה בזמן, כבר ראיתי פלאיירים פחות טובים מזה. סביר בהחלט עבור מי שלא נעזרה בגורם מקצועי. שיהיה בהצלחה, TIC.

efeinsch

New member
אל תדאגי לגבי התשלום

חשבונית תשלח אלייך בדואר בחודש הקרוב.

זלדה ק

New member
גם העבודה שלי וולנטרית

מה לעשות, משפחה... תודה על ההערות TIC, לקחתי לתשומת ליבי. אני לא מבואסת אם לוקחים בחשבון שהדרישה המקורית הייתה להכין משהו פושטי בקובץ וורד בהדפסה ביתית. בהעידר מחלקת קופי ענף במשרדי הקט נאלצתי להסתפק במשפטים שהגיתי. לא הכי מתוחכם, אבל מבלי להמעיט בערכה, זה מיועד לשיעורים פרטיים בצ'כונה. השקעתי בזה הרבה מעבר להוכרת התודה שאקבל בסוף העבודה (בריטים לא נדיבים בהוכרות תודה). הכיוון של אנגליה הוא שהיא מצטיירת כאוטוריטה לשפה אנגלית, לעומת אמריקה. תודה ושבוע קל.

TIC

New member
למה את קוראת "מכיר"?

שלום-שלום. לא יותר מזה. TIC.

TIC

New member
סנוב? אני? את מדברת?

את? שעוברת בסופר עם המצרכים מוסלקים בתיק כי לא בכבוד שלך לדבר עם הקופאית? את? שעוברת לתל-אביב כי "אילת זה לא רמה"? את? שאומרת להורים "שלום-שלום" רק בשביל הנימוס? את? שרואה "האלופה" כי "השיר שלנו" זה תת-רמה? ואני סנוב?
TIC.

maanu

New member
היי, לי דבר אחד לא ברור

את פונה להורים ואומרת "תוכלו לנהל שיחה עם המלכה". אבל הפרסומת מדברת על שיעורי אנגלית לילדים, לא? צריך להמחיש להורה את התועלת בכך שהילד שלו ילמד אנגלית כמו שצריך. היתרון לילד: - היתרון התחרותי בלימודים - כי אנגלית זה כידוע מאד חשוב בימינו (פסיכומטרי, בגרויות וכו') - היתרון בתקשורת עם העולם - הילד יהיה "ילד העולם הגדול" ומה זה יתן להורה: - ירגיש גאווה בילד - ירגיש שהוא נותן לו את הכלים להצליח בהמשך

למעלה