פלייר 2003

פלייר 2003

שלום לכולם, כפי שידוע לכולכם העבודה על מחנה חוויה החלה, ובמסגרת ההכנות אנו מחפשים תמונות שנוכל להוסיף לפלייר החדש של חוויה. לכן אם ברשותכם תמונות מהמחנה הקודם נשמח אם תוכלו להשאיל לנו אותן... נשמח לקבל את התמונות בהקדם האפשרי! אתם יכולים להתקשר ל: יונתן: 6718522-02 מייקי: 5619761-02 נ.ב אל תשכחו להביא תעודות זהות...

פלייר חוויה

האחאים על הפלייר בשלב זה הם שרון אבולעפיה והמזכירות בלבד. עד להודעה חדשה יש להעביר להם כל חומר כתוב או תמונות. עמית

תיקון

התכוונתי שאני ומייקי שותפים (לא אחראים) בעניין מצד המדריכים הירושלמים. סליחה אם מישהו הבין לא נכון.

ועוד משהו

בקשר לתמונות - הודעה כוזבת שהגיע לידי אמרה שאיסוף התמונות נפסק, אבל הוא לא. לכן, אם יש לכם תמונות ברורות ובאיכות טובה מהמחנות שעברו, צרו איתי קשר, או עם משרדי נוער תל"ם.

תיקון טעות 2

ברצוני להוסיף להודעה של ידידי רועי ששרון והמזכירות פנו גם אליי כך שאני מייקי ורועי שותפים בעניין הפלייר...

תיקון טעות 3

נכון. ואין עם זה שום בעיה. כל מי שמרגיש ורוצה להיות שותף בפלאייר יכול. דווקא ככה יהיה יותר ויותר גיוון. דרך אגב, קראת לי ידיד, או שנדמה לי?

../images/Emo70.gifדרושים

דרושים סלוגנים לקיץ תשס"ג, חדשים ואו משומשים (משוכתבים) במצב טוב היי לכולם, אתמול התקיימה הפגישה הראשונה בנושא הפלייר, במהלכה עלה הצורך בסלוגנים חדשים ומושכים לילדים ולנוער שביננו. אז לקופירייטרים שבינכם, נשמח אם תשקיעו קצת מחשבה בנושא ותשלחו לנו את ההצעות שלכם עד יום ראשון ה 2/2/03. כמובן שחוץ מזה כל רעיון או הצעה לתכנים, תמונות וכו´ לפלייר יתקבלו בברכה מחכה לשמוע ממכם בקרוב, שרון

בקשר לפגישה...

בתור אח שהיה שותף לפגישה, אני חייב לציין שהיה נהדר לחוות שוב את האווירה של ההכנה למחנה. היה ממש נחמד לשבת בתוך המשרדים של נוער תל"ם ולעבוד על המחנה קיץ, באותו הזמן שמבעד לחלון היה אפשר לראות את החורף בעיצומו... איזה יופי :).

למעלה