פלייר חדש שהכנתי...

פלייר חדש שהכנתי...

ובכן, לאחר עבודה רבה ומאומצת אני גאה לפרסם כאן פלייר חדש שהכנתי. כולי תקווה שלאחר התיקונים הקטנים בעצתכם יהיה פלייר זה לאמצעי מרכזי בקמפיין הבא של הנוער. הפלייר טוב גם לגיוסים, גם להגברת המוטיבציה בקרב חברי הנוער, וכמובן ליצירת רושם טוב על מרצ מצד הציבור. בנוסף הוא כמובן מביע עמדה אחרת - את עמדתנו - בתקווה לשנות את דעת הקהל. מצפה לתגובותיכם! מאור

Alexco

New member
רעיון חמוד ביותר

אבל אני ממליץ לך לתת למעצב מנוסה לעצב את הפלייר...

Alexco

New member
גם אני

אבל הוא חובבני... כל שאמרתי הוא שצריך לתת לאדם עם ניסיון בעיצוב לעשות את זה כדי לתת לזה LOOK יותר מהוקצע... אפשר להשאיר את כל העיצוב על אותו קונספט - פשוט ללטש את זה יותר.

Alexco

New member
ועוד משהו -

"לא אומרים נואש" זה מאוד חשוב להבהיר את זה בשיחות פנימיות של נוער מרצ אבל בפלייר לחלוקה לציבור, ועוד לגיוסים, אני חושש שזה עלול להישמע מעט מתבכיין...

Yanchu

New member
אז ככה-

אחלה פלייר.... אם כי יש לי משהו להעיר: אין 1.5 מיליון ילדים עניים, יש 600,000 ילדים עניים ו1.5 מיליון אנשים עניים. כל-הכבוד!

[אורן]

New member
פלאייר מעולה

חשבתי שכדאי שמישהו עם יצירתיות יעשה משהו בסגנון, כדי להראות שאנחנו לא מתייאשים... דורש עוד טיפ טיפה עיצוב וליטוש אחרון אבל חוץ מזה הוא ממש טוב.

peregin

New member
פליאר טוב אבל

קצת עמוס מידי לעין: גם מבחינת כמות וגם מבחינת צבאים וגדלים של טקסט.. לשמור על הרעיון אבל לשנות עיצוב.

למעלה