פליירים?כרזות? (לא יודעת איך קוראים לזה) שלי

trilliane

Well-known member
מנהל
ברור, אבל אני לא יכולה לערוך טקסט בתוך תמונה

זו הנקודה... לרוב מי שמכין דברים כאלה ועובד עם גרפיקה שומר קובצי עבודה שבהם הוא יכול לעדכן בקלות בלי לעשות הכול מההתחלה. בכל מקרה, שלחתי לך מסר.

MotheRonit

New member
אה החלק הטכני את מתכוונת

זה ממש פשוט אני כמעט מתביישת לגלות את הסוד שלי

MotheRonit

New member
יכול להיות, זה נועד יותר לזעזע

הסלוגן פחות חשוב כאן. גם כשהולכים להפגנות (התכלית) צריך שיעבור מצלמה=קצר וקולע. חוץ מזה שאני חושבת שלא כולם חושבים שזה לא תקין, וזה יכול לעורר שאלות "למה זה לא תקין" ולשלוח אנשים לחפש

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כך זה עוד יותר מחמיץ את הנקודה, אני חוששת

אפילו בתור מתנגדת מילה לא הזדעזעתי... ואם את מצפה שאנשים (שלא מחזיקים כבר בדעה כזאת או קרובה לה) יבינו בעצמם למה זה לא תקין או יטרחו ללכת ולחפש, אני חושבת שאת אופטימית ונותנת להם יותר מדי קרדיט. לשלוח אותם לחפש זו לא גישה טובה, כי רוב האנשים לא רוצים מטלות והם פשוט לא יחפשו, לא בלי מוטיבציה גבוהה, וססמה שנשמעת כאילו היא לשם החרוז ותו לא (וגם לא חרוז מוצלח, זה חרוז עובר בקושי...) לא עושה את העבודה.

MotheRonit

New member
התמונה עושה לי בחילה

אני צריכה לחשוב על זה כי דווקא בהפגנה האחרונה כן השתמשו בזה. וגם אם לא יחפשו, זה מטפטף את הספקות. אי אפשר לעשות את העבודה המלאה (זאת אומרת לתת את כל המידע) כי זה צריך להיות קצר-קליט...

trilliane

Well-known member
מנהל
להפגנה זה אולי מתאים כי המסר עובר בעוד אופנים

וגם מסתכלים על תמונה גדולה ופחות קוראים. אבל כאיזשהו ברושור או מסר להורים או משהו שמופץ בפייסבוק וכו', אני לא חושבת שזה יעיל ואולי אפילו מזיק. לו הייתי אדם שאינו מתנגד למילה הייתי פוטרת את זה באדישות בסגנון "נו, עוד פעם הקיצוניים האלה באים לקשקש שזה לא בסדר, יאללה יאללה".

MotheRonit

New member
אני לא מודאגת מזה, כי כמו שאת רואה

קודם כל יש עוד הרבה פליירים שמתייחסים לנושא בצורה כזאת או אחרת (לא רק השישה שלי
) וגם כאשר אני מוסיפה (מפיצה) כזה פלייר במדיות השונות זה תמיד בהקשר מסוים מלווה במלל (ההסבר) הארוך - כי אני לא זורקת את זה ומסתפקת בזה, זה תמיד חלק מדיון (בינתיים אגב לא יצא לי להשתמש באף אחד מהם, אבל התכנון הוא ברור כאשר יש מסרים כלליים ויש מסרים שמתייחסים להיבטים ספציפים, כמו העניין החברתי והרפואי כפי שמופיעים בין היתר למעלה, ואני יכולה לנווט את זה לפי מה שמתאים)

trilliane

Well-known member
מנהל
את לא צריכה להיות; אישית הייתי מוותרת על זה

כי לפעמים כל המוסיף גורע, ובעיניי מה שלא ממש ממוקד ומעביר את המסר בצורה מדויקת יכול לפעמים דווקא לקלקל... אבל זו רק דעתי כמובן, תעשי מה שעובד לך.

18 פאולה

New member
גם לי התמונה עושה רע...

לא יודעת, בעיניי לתמונות המזעזעות האלה בהן רואים תינוקות קטנטנים מוחזקים ככה ואנשים מתעסקים להם עם הכלים האיומים האלה באיבר המין יש כוח, אם המטרה היא אכן לזעזע...

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל היא מזעזעת את מי שכבר חושב שזה מזעזע

היא מסוג תמונות האילוסטרציה שמפורסמות בתקשורת תדיר בנושא מילה. גם מי שלא נהנה להסתכל (טוב, לא מכירה מישהו שנהנה) לא בהכרח יזדעזע או יחשוב שזה נורא אם אין לו שום דבר נגד מילה. הרי אנשים לא מילם כי הם חושבים שזה פוטוגני, נורא ויפה ונעים... הם מלים מסיבות אחרות לחלוטין, ולכן לנסות להראות להם שמילה לא מצטלמת טוב או לא נעימה זה לא מחדש להם דבר ואין סיבה שזה ישפיע על עמדתם או יזיז אצלם ריס.

למעלה