פלייסטיישן II מתנה

פלייסטיישן II מתנה ../images/Emo77.gif

רוצים לזכות בסוני פלייסטיישן 2? טריווית yesZone - פורטל הצעירים של yes ותפוז אנשים מחלקת מכשיר סוני פלייסטיישן 2 מתנת Mushi נכנסים למדור GAMES בערוץ 68 בלוויין ומתחילים לשחק. ככל שמשחקים יותר, צוברים יותר נקודות ומשיגים את הפרס הגדול
עוד ב yeszone:
צ'אט SMS פעיל בין 15:00 ועד 2 בלילה
כל המסיבות, ההופעות ותכניות הטלוויזיה שאסור לכם להחמיץ השבוע
כל הרכילויות החמות מהוליווד, ביקורות סרטים חדשים, מוזיקה ועוד yeszone ערוץ 68 בשלט ב YES

NJS

New member
אני לא צריך!

יש לי פלייסטשן שתיים בבית תאכלו תלב! לעוד מישו פה יש? ודרך אגב היום בשעור מחשבים רציתי להצביע לפורומנו ולא היה את התפוח!שערוריה!

NJS

New member
יש לך...

איזה משחקים לפלייסטשן 2 יש לך? אתה מכיר את המשחק הכי שווה בעולם (לדעתי)פיינל פנטזי?

python 4

New member
נאגג'!!!

אני חולה על פיינל פנטזי. ל- PS2 יש לי את 10 (כמעט גמרתי) ולפלייסטיישן 1 יש לי את final fantasy anthology (שכולל את פפ4 ו- 5) ואת final fantasy origins שזה פפ1 ו- 2 בעיבוד מחדש. יש לי גם את פפ8, ולגיים בוי SP יש לי את FF tactics advance. מה דעתך על זה?

NJS

New member
הקשב נא

לי יש את פיינל פנטזי 8 ולקח לי בערך שנתיים לסיים אותו כבר סיימת אותו? יש לי את 10 כבר סיימתי אותו מזמן וגם(אני יודע שקשה להאמין) הצלחתי להשלים את כל הספיר גריד עם ווקה אה וגם יש לי את פיינל פנטזי אנלימיטיד סייג` שזה יצא אחרי 10 ובקרוב יהיה לי את עשר שתיים מה דעתך על זה? אה וגם יש לי שתי צלצולים לפלאפון של פיינל פנטזי

python 4

New member
ואוו...

את 10 יש לי כבר שנה, מאז שקניתי את ה- PS2 שלי, ועדיין לא גמרתי אותו.. אני תקוע כבר כמה חודשים לפני הבוס האחרון של המשחק, אבא של טידוּס. לא מצליח לעבור אותו! אז בנתיים אני משלים את הספיר גריד כמה שאפשר אבל כבר מזמן לא נגעתי בזה. ב- 8 עוד לא התחלתי לשחק. ה- FF היחיד שסיימתי הוא פפ1, ועשיתי את זה בשבועיים של משחק נון-סטופ. זה המשחק הכי טוב בסדרה מאלו שראיתי עד עכשיו. אבל מה זה פיינל פנטזי אנלימיטיד סייג'? אולי אתה מתכוון לאנלימיטד סאגה (לזה אתה מתכוון?) אז יש לי את זה (קניתי שבוע שעבר..) ואני מחכה גם לפפX-2. אגב, אני היחיד מבין שנינו שמאוהב קשות ביוּנָה

python 4

New member
אופס, שכחתי להוסיף בהודעה הקודמת

את האייקון -
, אז אני יוסיף אותו פה פעמיים -
זהו.

NJS

New member
פייטון דחוף!

התחל מייד! את 8 זה המשחק הכי יפה בסדרה ואכן התכוונתי לסאגה ורק שתדע ש10 2 הגיע כבר לפני שבועיים לארץ אה וואלה ואני מאוהב קשות ברינואה(הגיבורה ב8)

python 4

New member
נאג'!

צודק, אני מתחיל את 8
התחלתי את זה פעם כשקניתי, שיחקתי איזה יום-יומיים (עד לקטע שסקוואל פוגש את רינואה ברכבת) ועזבתי. בא לי להתחיל שוב, בעיקר כי נמאס לי כבר מ- 10. בקשר ל- X-2 אני יחכה שזה יגיע למחיר מוזל (170 ש"ח כזה) כמו המחיר היום של פפ10. לא בא לי להוציא 350 ש"ח על משחק, יפה עד כמה שיהיה.. וגם ככה יש לי המון משחקים שאני צריך לגמור לפני. אגב שמעתי ש- 7 הוא הכי יפה בסדרה, אבל אין לי מושג איפה אפשר להשיג אותו.. גם את 6 ו- 9 אני מחפש. אה, נאג', נראה לי שזו תחילתה של ידידות מופלאה...

NJS

New member
כנ"ל

גם לגבי החיפוש וגם לגבי הידידות דרך אגב אתה מכיר את המשחק הירוס(אוף מייט אנד מג`יק)?

python 4

New member
אה כן, יש לי אותו במדף משמאלי.

קניתי אותו פעם אבל לא שיחקתי בו הרבה, לא אהבתי אותו כל כך..

NJS

New member
איזה יש לך?

שלוש או ארבע? איזה עוד משחקים יש לך לפלייסטשן?לי יש את שתי פיינל פנטזי ג`ק ודקסטר דרגון בו זי משחק יריות לא זוכר איך קוראים לו ואייקו או משו כזה ונראה לי שעוד איזה אחד שתיים

*נדחף בהתלהבות*../images/Emo54.gif

או או או!!!! לי יש אותו! שיחקתי בכולם אבל מחקתי כמעט מיד את 4 כי הוא היה נוראי. בימים אלה אני מוצא נחמה ומרפא לטראומה הנוראית שעברתי עם 4 כשאני משחק עם 3....

NJS

New member
עוד אחד!

איזה קטע... יש לך את 10 ו8? סיימת אותם?

PYRE

New member
מישהו ממכם שמע על

הדגש|מסרים?!?!?!!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!!!!!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!??!?!?!

לא פיינל פנטסי, הירוס...../images/Emo54.gif

למרות שראיתי קליפים נורא יפים מהאינטרנט על פיינל פנטסי 7-10 והם נראים משחקים יפים מאוד.

python 4

New member
התכוונתי

ל- heroes לפלייסטיישן.. אין לי אותו למחשב. חוץ ממנו ומ- ff10 יש לי את wild arms 3, kingdom hears ואת unlimited saga. אה כן, ואת tekken tag tournament ו- grand turismo 3.

למעלה