פלייסטיישן 1 בפוקט

• פותח הנושא strt
  • פורסם בתאריך

strt

New member
פלייסטיישן 1 בפוקט

יש אימולטור שיכול להריץ משחקים של פלייסטיישן 1 במכשיר הפוקט{למי שמכיר}. השאלה היא האם הוא ירוץ במכשיר עם 266 MHZ.

TopSound

New member
../images/Emo26.gif

קשה לי מאוד להאמין ש-PPC עומד בדרישות החומרה של משחקי PS...

BravoMan

Active member
כשלא יודעים עדיף לא לדבר...

אדון TOPSOUND. בלי להכנס לעניין דרישות חומרה של PS 1 (שלמרבה ההפתעה לא כאלה גבוהות) אפשר לדמות את רוב הקונסולות על הPPC במידות שונות של הצלחה. ולSTRT אני כרגע בתהליך ניסוי של FPSECE (אני מניח שזה האמולטור עליו דיברתה ושיצא לו עדכון לא מזמן) על הIPAQ הישן והטוב שלי עם מעבד 200MHZ. האמולטור עצמו עולה אבל תרם סיימתי להוריד משחק (לא לדאוג זה דמו חינמי חוקי) בכל אופן אדווח כאשר יהיו תוצאות. בינתיים היות ומדובר בתוכנה ותוכן חינמיים אני ממליץ פשוט לנסות.

BravoMan

Active member
טוב, להלן תוצאות הניסוי:

על הIPAQ המשחק נופל אחרי כמה דקות בגלל חוסר זכרון. חובה מכשיר עם 64MB RAM על הJAMIN הוא רץ במהירות סבירה אבל רק עם OVERCLOCK. לסיכום: האמולטור נחמד אבל 64MB RAM כשלפחות 20MB פנוי + מעבד 266 (עדיף 300 ומלע) כמו שיש לך זה המינימום שבמינים וגם כל הבלגן של להסיג BIOS ומשחקים והלקים את כל עניין די הוציא לי את החשק. עם כמות המשחקים החינמיים (FREEWARE, SHAREWARE, DEMOS) למיניהם שיש היום לפוקט כולל CLONES של כל מיני משחקי מחשב מפורסמים כמו DOOM (יש אכשיו גרסא 3D טובה שמשתמשת בכרטיס המיוחד של DELL) האמולטור הזה הוא לא ממש נחוץ.

למעלה