פליימוביל

meyravbh1

New member
פליימוביל

קצת : הבן שלי מתחיל לגשש את דרכו במשחקים דימיוניים. הוא התחבר דווקא לדמויות של פליימוביל (יש לו טעם...),אבל כשראיתי את המחירים-חשכו עיני. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש (בארץ...) פליימוביל במחיר שפוי? לא אכפת לנו גם יד שניה.(ניסינו בחנות יד שניה,אבל לא היה להם) תודה.

קרן ט

New member
אנחנו מקבלי/קונים בחו"ל

או כשיש מבצעים.... חוץ מזה קניתי בית של חברה אחרת והוספתי רק אנשים וחיות (קופסאות הקטנות והזולות יותר) מה עוד? ימי הולדת- כולם יודעים מה לקנות....

b o t t e n

New member
גם בלי קשר ליומולדת...

אם המשפחה מגוייסת אצלכם, אז נא לפרסם שיש צורך זריז בפליי מוביל ולעשות מגבית. אגב, יש משהו דומה לפליי מוביל במבצע של 1+1 במגה. כל אחד עולה 70 ש"ח ואז את מקבלת שניים (כלומר יוצא שכל סט זה 35 ש"ח). זה נקרא: פנטסטיק טייק אה-פארט)=מתעצלת לעבור לאנגלית

אור לנו

New member
מה שאני עשיתי...

לי היה חשוב לקנות לפשוש פליימוביל כי לא היה לו בכלל משחק דרמתי וידעתי שהגדולה שלי מאוד אוהבת לשחק עם דמויות והיא כבר "תלמד אותו". אני קניתי בית פשוט ב 80 שקלים - בית שנפתח ובתוכו יש רהיטים ודמויות כאשר היה לי ברור שהאביזרים האלו לא יחזיקו מעמד הרבה זמן כי הם דקים ונשברים בקלות וקניתי את המוצר בעיקר בשביל הבית. חיכיתי למבצעים של פליימוביל ובסופו של דבר קניתי רק את האביזרים שלהם כאשר הפריט השני היה ב 50 אחוז הנחה. אאל"ט הבית + כל האביזרים לא עלו לי יותר מ 400 שקלים כאשר רק בית ריק של פליימוביל עולה קרוב לאלף שקל. קניתי רהיטים, אנשים, עצים, מכונית ועוד.. ויש לי היום קופסא גדולה מאוד מלאה באביזרים. אני קניתי בפיראט האדום - אם יש לך סניף שלהם קרוב אליך, שווה לך להתקשר אליהם ולברר, יש כל הזמן מבצעים של פליימוביל.

אור לנו

New member
מצרפת קישורים...

זה בית הבובות שקניתי, גם הוא היה במבצע. ואלו המחירים של פליימוביל דרך זאפ, ככל הזכור לי אני שילמתי מחירים דומים בחנות - אבל בסופו של דבר יצא יותר זול בגלל המוצר השני ב 50 אחוז הנחה.

meyravbh1

New member
המון תודה לכל העונים.אשמח מאד אם

תיידעו אותי במסר (אם תזכרו...)כשתראו/תשמעו על מבצע. תודה רבה.שבוע טוב.

meyravbh1

New member
שני דברים:

1.ראיתי את המחירים בזאפ.לכן נבהלתי... 2. את קונה דמויות אנושיות דווקא ,או גם דמויות של חיות וכיו"ב? הבן שלי לא הסכים בכלל להשתמש בדמויות אנוש (עד שפגש את זה של פליימוביל-טעם טוב יש לילד..),לכן השמחה הגדולה והנכונות לקנות לו מה שירצה-רק שיתחיל לשחק. הוא מסכים לשחק בבית הבובות? משחק פונקציונלי? אני מכירה את בית הבובות הזה,\רק שניראה לי שהחלקים כל כך קטנים,ואיני יודעת אם ילדים באמת משחקים בזה. יש לי בת בת 3,זה יכול להתאים גם לה? (לה יש משחק דמיוני עשיר)

אור לנו

New member
אצלי זה להיט

הגדולה שלי (בת 8 וחצי משחקת בזה עם החברות שלה) וגם הפשוש משחק - הוא רק מתחיל משחק פונקציונלי כי הוא מאוד צעיר. אני קניתי חדר שינה, מכונית, גנן + עץ, עוד איזשהו חדר שאני לא זוכרת כרגע ועוד קופ' עם ילדה שאני גם כן לא זוכרת בדיוק איזה. גם בפליימוביל וגם בבית הבובות יש חלקים קטנים אבל לא הרבה מדי. אצלנו אין בעיה כי הפשוש לא מכניס לפה חפצים כבר הרבה מאוד זמן.

למעלה