פלייליסט

enigma69

New member
פלייליסט

מי נמצא בפלייליסט של האייפוד/נגן/סלולרי שלכם ?

בסלולרי של העבודה יש לי 3 שירים של STAN BUSH משנת 86 ובסלולרי האישי יש לי שני קבצי MOD מהמחשב ממש ישנים מתחילת שנות ה90 שהמרתי לMP3 ואני פשוט אוהב ת'קצב שלהם והם עוזרים לי להעביר ת'שעמום בפקקים בכביש ..

flutter girl

New member
רוק על סוגיו הרבים, קצת שחורה

ישראלי ישן, ישראלי חדש באופן חלקי ביותר... וקצת מוזיקת עולם שכזאת, אבל זה נדיר ומאוד ספציפי. מרגש, הא?

flutter girl

New member
וואט דה היי?!

אני יכולה להשבע ששרשרתי לאניגמה
לא נורא, לפחות נדבקתי לערס המקומי

זה לא חובה אבל זה היה יותר גרוע אם כן היית../images/Emo3.gif הינה תראי אותי .. אני ממש לא פולני וגם לא רוצה להיות .. אבל ערס פולני זה ממש כמו אימא פולניה .. זה מחלה מדבקת שיכולה לפגוע בכולם בלי שום קשר למין צבע סקס או דת ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

Paranoid Eyes

New member
אההממ

פינק פלויד, ג'ניס ג'ופלין, אריק איינשטיין, מטאליקה, פרל ג'אם,דפש מוד, לד זפלין, דיפ פרפל שיר אחד של הגבעתרון..אהממ נראה לי זהו.. כרגע.

סנטה

New member
רוק שקט ואלטרנטיבי

Blink 182 , switchfoot , The All-American Rejects', THE FRAY, three doors down , Weezer וחוץ מזה - rem,travis,oasis,u2,coldplay,keane, Stereophonics ובעברית - עברי לידר,אביתר בנאי,אביב גפן,סינרגיה,גלעד שגב,יוני בלוך,דניאל סלומון,אבטיפוס,איפה הילד,חמי רודנר, שיר הרגע : נעליים - למה מומלץ.

rotesh8

New member
שאלה...../images/Emo35.gif

באיזו תכיפות אתם משתמשים בנגן שלכם? יש לי נגן שקיבלתי לפני כמה שנים, אבל אני לא כ"כ משתמש בו, רק לעיתים נדירות. לא אוהב את הקטע של האוזניות מוזיקה אני מעדיף לשמוע במערכת, אבל הכי הכי
ב

pardoi

New member
כל יום

באוטובוס... אני מניחה שכשיהייה לי רשיון+אוטו (ב"ה בקרוב) אז אני לא אשתמש בו בכלל ו/או בקושי

למעלה