פלייליסט

pashosh9

New member
פלייליסט

מישהו זוכר את הפלייליסט מההופעה אתמול בכפ"ס? אני זוכרת שזה התחיל בבאנו חושך לגרש, אחרי זה נגיעות, יש יש יש מה השאר?

neta16

New member
היה הרבה....

יש יש יש,מפנה מקום,ארץ זרה,מונסון,החיים שממול{שיר אהוב שכל-כךחיכיתי לו},חלליות,עיר של קיץ , טרמינל שהיה באחלה קצב , כמה יוסי, נגיעות,שמשון, עוד חוזר הניגון, הדמעות של לילי, אמונה עיוורת,הפוך, נכנע לך,בואי הבייתה, שתיי פנים, גליה. אני חושבת ששרון הייתה מיותרת לגמריי עם השיר הספרדי שהיא שרה כי ממש התעצבנתי אבל זה איפשר לי אחלה הפסקה לנשום אויר עד כמה שהיה אפשרי כי בעצם לא הייה ממש אפשרי בגלל הצפיפות הנוראית בכל מקרה היה לי טוב . ממ....זהו.... -נטע-

pashosh9

New member
כן, שרון רוטר באמת היתה מיותרת...

סתם ייבשה את הקהל. וואי איזה יפה היה בואי הביתה ממש אהבתי. אבל התבאסתי שלא היה "ככה זה" השיר שאני הכי אוהבת שלו, ואת עבדים ואת ניצוצות :(

ben4ever

New member
הדר,אלה השירים שהיו בהופעה:

(לא לפי הסדר) נגיעות יש יש יש רגעים החיים שממול בואי הביתה ארוץ אליך (עם שרוטר) baby (עם שרוטר) הניצוץ (עם שרוטר) עוד חוזר הניגון(עם שרוטר) Ghosts Can´t Run Away עיר של קיץ מונסון שתי פנים אבק בנעליים נכנע לך חבל שאת לא גליה (או בשמו המקורי-בריז'יט ברדו זה לא פשוט) אמונה עיוורת הדמעות של לילי אני יודע חלליות הפוך הולך איתך תמיד ארץ זרה נראה לי שזהו....

למעלה