פלייליסט

2MayaN2

New member
פלייליסט../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

סתם כי זה כיף
מי שלא יודע זה עובד ככה: אתם נכנסים\עושים לכם פליילסט ושמים אותו על אקראי ואז אתם עונים על השאלות לפי השיר שמתנגן בפלייליסט.(פשוט רושמים את שם השיר) 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?

2MayaN2

New member
יאללה../images/Emo79.gif ../images/Emo221.gif

1. איך העולם רואה אותי?clocks 2. איך החברים שלי רואים אותי?another day in paradise 3. איך אני רואה את עצמי?השגמה עצמית 4. איך אני רואה את החברים שלי?dirty 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?if you see kay 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?some day will know 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?hallelujah
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?fable 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?leave out all the rest 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?sweet child o' mine 11. עצה טובה בשבילי:crawl back in 12. העצה שאני מממליץ לחברים?i turn to you 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?pressure
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?if everyone cared 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?american idiot 16. ובהלוויה שלי?cry for youXD 17. ובברית של הבן שלי?ביום שמש יפה 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?time of your life 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?when you where young 20. איך יהיה לי מחר?i caught myself 21. למה אני כאן?so cold 22. איך אנשים מבינים אותי?who's that girl 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?basket case 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?faint 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?nothing else matters 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?we are broken 27. איך תהיה השנה הזו?the adventure 28. מתי אני אשמח?patience 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?I write sins not tragedies 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?lithium 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?new divide 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?האנשים החדשים 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?אוהבת לא אוהבת 34. איך החיים נכון לעכשיו?welcome to my life 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?מיליארד טועים 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?into the fire 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?genie in a bottle 38. מה עשיתי אתמול?love story 39. מה אני אעשה מחר?תחרות כלבים
40. מה מרגיז אותי?white sparrows 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?bleed it out 42. מה אני הכי שונא\ת?74-75

יאללה! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

1. איך העולם רואה אותי? Lithium - Evanescence 2. איך החברים שלי רואים אותי? Colbie Caliat - The Little Things. 3. איך אני רואה את עצמי? The Used - The Taste Of Ink. 4. איך אני רואה את החברים שלי? Hellogoodbye - Stuck To You. 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? John Mayer - Waiting On The World To Change. 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Foo Fighters- Long Road To Ruin חחחחחח. 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Daughtry - Used To.
8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Asher Book - Ordinary People. 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? John Mayer - Dreaming With A Broken Heart. 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Hedley - On My Own. 11. עצה טובה בשבילי: The All American Rejects - Believe. XDDD 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Kids In Glass Houses - Dance All Night. 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Hinder - The Best Is Yet To Come. 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Coldplay - Straberry Swing. 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Simple Plan - Happy Together. :OOO 16. ובהלוויה שלי? סינרגיה - הקרב האחרון. [נשבעתתתתתתת שלא נגעתי בזה!!!!! :OOOO] 17. ובברית של הבן שלי? אמא'לה, אני בהלם. חחחחח Hellogoodbye - Baby, It's Fact. 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Panic! - Do You Know What I'm Seeing? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? The Used - On My Own. 20. איך יהיה לי מחר? CIWWAF - Risque. חחחח... 21. למה אני כאן? Hoobastank - Disappear. 22. איך אנשים מבינים אותי? Pink - Don't Let Me Get Me. אאוץ'. 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Papa Roach - Scars. 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Fightstar - Build An Army. 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Nails For Breakfast Tacks For Snacks - Panic! 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Linkin Park - Leave Out All The Rest 27. איך תהיה השנה הזו? Paramore - Brick By Boring Brick. XDDD 28. מתי אני אשמח? Dashboard Confessional - Slow Decay. 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? John Mayer - Daughters. 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Lifehouse - Hanging By A Moment. 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Simple Plan - Perfect. 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Lauryn Hill - If I Ruled The World. XD 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? סינרגיה - לחבק אותך. 34. איך החיים נכון לעכשיו? Panic! - Build God Then We'll Talk. 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? David Cook - Life On The Moon. 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Fransisco. 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? McFly - Too Close For Comfort. 38. מה עשיתי אתמול? Blink - All The Small Things. XDDDDD 39. מה אני אעשה מחר? Creed - Wrong Way. 40. מה מרגיז אותי? Snaow Patrol - Engines. 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? סינרגיה - להשלים. 42. מה אני הכי שונא\ת? Thriving Ivory - \Overrated. יואווווווו זה היה ארוך! אבל יצא מגניב... :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמה זה מתאים לי עכשיו D:

2768 שירים :) 1. איך העולם רואה אותי? It's All the Rage - Hit The Lights 2. איך החברים שלי רואים אותי? Try Too Hard - Teddy Geiger 3. איך אני רואה את עצמי? Friday Night - McFly 4. איך אני רואה את החברים שלי? I Will Not Reap Destruction - We Came As Romans 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Consider Me Alive - Hopes Die Last 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? The Word You Wield - Say Anything 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 1000 Good Intentions - Rise Against (עזבו את השיר.. אני יודעת בוודאות על 3 אנשים שרוצים אותי חוץ מחבר שלי) 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? On Wings of Lead - Bleeding Through 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Dear God - Avenged Sevenfold (לא רוצה להאמין באלוהיםםםםםםםם!) 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Shiksa (Girlfriend) - Say Anything (להיות לסבית?? איכ. כאילו.. אני אוהבת כלכך את המין הגברי חח) 11. עצה טובה בשבילי: Return To Sender - Bleeding Through 12. העצה שאני מממליץ לחברים? All Of This - Blink 182 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? I Cant Do It Alone - 3OH!3 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Smelyalata - NeverShoutNever! (איכ. אבל זה שיר גרוע.) 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Just Another Day - Bayside (הללללל נו!) 16. ובהלוויה שלי? Your Biggest Mistake - Test Icicles (תכ'לס.. זו תהיה טעות לאבד אותי ^^) 17. ובברית של הבן שלי? Green Monster - Suicide Silence 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Midnight Train to Bellevue - Mozart Season 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? I Was Once, Possibly, Maybe, Perhaps A Cowboy King - Asking Alexandria (המ.. קאובוי.. יענו סוס במיטה ^^ מוחעחע) 20. איך יהיה לי מחר? End Credits - Chase & Status Feat Plan B 21. למה אני כאן? Saturday - Kids In Glass Houses (תכ'לס אני חיה בשביל שבתות..) 22. איך אנשים מבינים אותי? Your Love Is a Lie - Simple Plan 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Autographs & Apologies - Motion City Soundtrack 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Church Tounge - Kids In Glass Houses 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Burnout - Green Day 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Best Damn Thing - Avril Lavigne 27. איך תהיה השנה הזו? Servant ties - Haste The Day 28. מתי אני אשמח? Until The Judgement Day - Hawthorne Heights (תכ'לס שמחים עד יום הדין.. שזה המוות.) 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? What Happens If I Can't Check My Myspace When We Get There? - Attack Attack! (אני אגיד לכם איפה.. זה אומר במוסד. איפה שתמיד שמים את השיר הזה חחחחח) 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Catch & Release - Her Bright Skies 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Anthem, Pt. 2 - Blink 182 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Promise - Tonight Is Glory 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Reach - Eyes Set To Kill 34. איך החיים נכון לעכשיו? Burnout - Green Day (כלכך.. חייבת לתקן את זה.) 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Liars and Battlelines - Rookie of the Year 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Destination Anywhere - Sugarcult 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Spay Me - Say Anything 38. מה עשיתי אתמול? Changed My Name - Sugarcult 39. מה אני אעשה מחר? Let The Bass Kick In Miami Bitch (Extended Mix) - Chuckie & Lmfao (זה אומר מסיבהההההההה!) 40. מה מרגיז אותי? Cavanaugh Park - Something Corporate 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Save The Cheerleader - I See Stars 42. מה אני הכי שונא\ת? Talk Shit - Millionaires (אנשים חופרים שמזיינים בשכל!)

2MayaN2

New member
3 אנשים אה? חח מבוקשת את../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהייתי מעדיפה שהם לא ירצו אותי חח

לא נעים להיות מבוקשת דווקא שיש חבר. איכשהו הייתי ממש בודדה לפני כמעט שנתיים ומאז שהכרתי את חבר שלי אני יותר משקיעה בעצמי ואיכשהו הרבה יותר קורנת ועם ביטחון עצמי אז פתאום יש אשכרה אנשים שרוצים אותי חחחחחח

למעלה