פלייליסט עסק שחור - 9.8.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 9.8.2007

שעה ראשונה שב"ק ס - הקצב הוא המסר Kanye West - Stronger קוואמי עם מיקי שביב - שפוי מלחמה Dizzee Rascal - Flex Arrested Development - Miracles Swizz Beatz - Money In The Bank Common Feat. DJ Premier - The Game Pharoahe Monch Feat. Mela Machinko - Let's Go התקווה 6 - לילה לבן Keith Murray Feat. Erick Sermon & Redman - You Ain't Nobody קנגרו - פשע מלחמה Michael Franti & Spearhead - Time To Go Home שעה שנייה Timbaland Feat. Keri Hilson - The Way I Are מייקל לואיס - אין דבר כזה אני לא יכול (Raggaton Remix) אליקו סטייל עם מייקל לואיס - קוביות Sabbo & Kuti Feat. Jah Rightful - Do You Remember Conmon - The People קנדוג עם גלית אוריאן - תן לי להשתגע Prince - Mr Good Night סגול 59 - אדמה, רוח וקאש Plastic Little - Dopeness עוז - צעיר לנצח (לזכרו של רענן לוי ז"ל)

BullsDuDe

New member
הייתה אחלה תוכנית....

החדש קוואמי חזק ביותר, בק טו דה 80יז, משום מה אני יותר אוהב את סאונד השמונים בארץ מאשר מה שהיה מעבר לים. מייקל לואיס בדיחה, מי נתן לו רשות לפתוח מיקרופון. בסך הכל נהנתי מאוד, ואני מצפה לספיישל שבוע הבא.

טופיקלי

New member
הסינגל של סגול חזק.

של קוואמי לא נשמע טוב. מצד שני, בלי קשר לכך שהוא שיפץ אותו, הסינגל הראשון שלו לא נשמע לי טוב בכלל בפעם הראשונה, וכרגע הוא אדיר. האירוח של מייקלואיס היה חמוד ביותר. לגבי קנדוג אני צריך לשמוע שוב.

טופיקלי

New member
הייתי רוצה אחינו

אבל השועל מבולבל לגמרי ולא נותן לי לראות או לשמוע דרך המדיה פלייר באינטרנט. ניסיתי הכול, שום דבר לא עובד.

טופיקלי

New member
יש לי

שמעתי את זה כמה פעמים, אבל למשל את הסינגל של סגול אני לא יכול לשמוע. וחוץ מזה אף אחד לא הצליח לעזור לי בזה. ביוטיוב עולה לי הכל, גם בפליקס, כשצריך נגן מדיה פלייר לא עולה כלום.

New member
לצערי היה בדיוק אירוע וטורניר לזכרו של רענן

אז לא הייתה לי אפשרות להאזין לתוכנית... מישהו הקליט?

שמעתי אולי רבע שעה

כי יצאתי למרכז העיר אתמול. פגשתי שם בדרך חבר שלא ראיתי זה זמן רב, הוא אמר לי שלפני שבועיים הקדישו לחסיד שיר בעסק שחור, שאלתי איזה והוא אמר "concrete schoolyard" של ג'ורסיק פייב. לא שמעתי את התוכנית ההיא, אבל לשמוע על זה עשה לי את היום, ללא ספק אחד השירים האהובים עליי. תודה לירון (אלא אם שמת את השיר בהקשר של איפה אני מחפש את בנות הזוג שלי
)

לונג

New member
הסינגל החדש של קוואמי גדול

אני אוהב אותו הרבה יותר מאת הראשון. השיר של קנדוג גם מעולה, נשמע יותר טוב מהגרסה שבמיקסטייפ של ג'ובי. את הסינגל החדש של התקווה 6 פחות אהבתי, אבל אני עדיין מחכה בקוצר רוח לדיסק שלהם

חולוני

New member
סחתיין על פלסטיק ליטל!!

ומי מתנדב לשלוח לי את השיר של קוואמי? (לא שמעתי)

Psycho BuZZ

New member
בתכנית הבאה אני מצפה מלירון

לספיישל פאבליק אנמי. 20 שנה, אלבום חדש, תביא את הרעש!

Funky Giraffe

New member
מה הקטע של אמא שלך?

הוא דיבר על התוכנית הבאה וציינתי שהתכנית הבאה זה ספיישל שב"ק.

אני היחיד כאן שהיו לו צמרמורות

כששמעתי את ספיץ' מארסטד דוולופמנט אומר "you're listening to Esek Shakur"? אולי עד עכשיו לא האמנתי שזה קורה, אבל הנה... הם באים!

למעלה