פלייליסט עסק שחור - 8.2.2007

חסן MC

היי היום בלילה (09-02-07 בשעה 11:00 עד 1:20 ) היתה תוכנית בגלגלץ , והשתתף בתוכנית ראפר (מצויין !) ערבי בשם חסן MC מישהו יכול לתת לי פרטים עליו ?? שירים ? מילים ? כל חומר יתקבל בברכה תודה רבה !!!

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 8.2.2007

שעה ראשונה איאם - בנות נות Lady Sovereign Feat. Missy Elliot - Love Me Or Hate Me Remix Jibbs - Chain Hang Low Young Jeezy Feat. R Kelly - Go Getta Mims - This Is Why I'm Hot הצד האחר - שירו שירו הצד האחר - דופק ת'ראש בקיר - חי בעסק שחור Prince - Guitar Nas Feat. Will I Am - Hip Hop Is Dead שעה שנייה מומי לוי - זאת לא אהבה Collie Buddz - Come Around תומר יוסף - אל תטוסי חסן MC - פריסטייל בעסק שחור Parvarim Refugeez - Babylon Information Notorious B.I.G - Big Poppa The Trincas - Remember Me פורטרט - מעליי Lady Sovereign - Those Were The Days Amy Winehouse - Rehab וולקן - יותר מדי

dune d

New member
לייייייייידיייייייייי

אחרי שהרבה מאוד זמן לא שמעתי את התוכנית יצא לי לשמוע אותה בדרך הביתה באוטו הקפוא שלי, מה שהצליח לחמם אותי קצת :) טוב לשמוע את הליידיי בתוכנית, יש לה אלבום מעולה ולמי שעוד לא שמע כדאי לרוץ ולעשות את זה. אחלה שיר גם לג'יבס מתוך האלבום המאוד חביב שלו (כולל את קינג קונג המעולה מתוכו). כן ירבו תוכניות שאני אשמע (:) תודה אבישי על הפלייליסט...

SilentakaPsycho

New member
יש הקלטה של התוכנית למעוניינים

יש טיפה בעיות בקובץ וזה לא נשמע הכי טוב אבל בסה"כ ניתן לשמוע ולהבין במה מדובר... אפשר להוריד ב www.oktober.co.il אוקטובר עם קיי!

למעלה