פלייליסט עסק שחור - 5.7.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 5.7.2007

שעה ראשונה Bob Marley - Exodus Sizzla - Really & Trully Collie Buddz - Come Around Jah Cure - Sticky תומר יוסף - תגידו משהו Bob Marley - Natural Mystic Damien Marley - Welcome To Jamrock קנגרו - כמה כמה Mr Vegas - Heads High (Remix) התקווה 6 - LIVE - Zoo שעה שנייה Bob Marley - Three Little Birds שב"ק ס - רק תגידי לי Jah Mason - Never Give Up (מוקי מאש-אפ) איאם - בנות נות Shaggy - Church Heaten Ninja Man - Church Heaten (אותו רידים!) Stephen Marley Feat. Damien Marley & Buju Banton - The Traffic Jam Bob Marley - People Get Ready Sizzla - The Vision כוח ראסטה - הילדים של הילדים שלי אספה ממו - Give Me Your Love (פינת היציאה!) The Fugees - No Woman, No Cry

MJamaicaM

New member
עסק ירוקק../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

אאחחחח איזה יופי של ספיישיל !!! שעתיים של תענוגות

לא

ומהקטעים הקצרים ששמעתי זה יהיה גרוע מה שכן, הביט החדש של i got my mind made up נשמע פיצוץ (הפעם מתארחים רק דאז וקורפט)

alkai

New member
באסה...

אני שמעתי רק את זה: http://www.youtube.com/watch?v=AgK9OnIykZs לא מוצלח. :| מתי נראה לך שיהיה אפשר להשיג?

MC SammY

New member
איך הפסדתי$*&^#*$&

אחלה פלייליסט

Da Judge

New member
שמעתי חלק מהשעה השנייה

ואם מישהו מעלה לי את לירון עושה פריסטייל דאב, אני אהיה חבר שלו לכל החיים
חזק מאוד, כן ירבו תוכניות כאלה. רק תיקון קטן אבישי: Church Heaten זה השם של הרידים.

BullsDuDe

New member
האמת...

השיר של שאגי נקרא באמת Church Heathen השיר של נינג'המן נקרא The pastor עוד תיקון לאבישי השיר ג'ה מייסון הוא לא מש אפ, הוא שיר עצמאי שהיה שילוב (מיקס) בין השיר שלו לשל מוקי. לגבי התוכנית כן יירבו, הייתה אחלה תוכנית והרגישו שלירון נהנה יותר מבדרך כלל.

RunNGun

New member
ברור

אבל לא היה לי מושג איך קוראים לשיר, אז קראתי לזה ככה... אפשר לקרוא לזה "פריסטייל"?

**yoav**

New member
אני חייב להגיד.....

טראפיק ג'אם של סטיבן דאמיאן ובוג'ו הוא אחד שירי הדאנסהול היותר אדירים שיצאו איי פעם!!! בהתחלה הוא טיפה מונוטוני ומעצבן אבל אחרי כמה שמיעות זה פשוט ענק

BullsDuDe

New member
בתור אחד שנמצא בסאונד שמנגן גם רגאיי

זה מאוד כדי שתכיר את הלהיטים שיש היום בשוק. סטיבן מארח בשיר את דמיאן ואת בוג'ו בנטון.

למעלה