פלייליסט עסק שחור - 29.3.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 29.3.2007

שעה ראשונה Notorious B.I.G - Hypnotize Notorious B.I.G - Juicy Notorious B.I.G Feat. Sadat X - Come On Junior M.A.F.I.A - Get Money Notorious B.I.G Feat. Nate Dogg, Snoop Dogg, Fabolous & Busta Rhymes - Running Your Mouth Notorious B.I.G - One More Chance Notorious B.I.G - Warning Notorious B.I.G Feat. R Kelly - Fucking You Tonight DJ Jazzy Jay & The Jazzy Five - Jazzy Sensation שעה שנייה DJ Jazzy Jay Feat. Ultimate Force - I'm Not Playin DJ Jazzy Jay Feat. TLA Rock - It's Yours Common Feat. Will I Am - A Dream Redman - Put It Down הצד האחר - שירו שירו שאנן סטריט - מכירים את זה Stephen Marley Feat. Ben Harper - Journal De Red וולקן - נמאס Kuti Man - No Reason For You

RESTO

New member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

תודה רבה !!! תגידו, הולך להיות ספיישל עם שאנן?!

Funky Giraffe

New member
זה יהיה קצת מפגר להביא אותו לשם

אחרי הכל זה ממש לא אלבום היפ הופ ואת הוורסים של הראפ אפשר לספור על יד אחת לדעתי...

bigm2

New member
לא חסרים שירים?

התוכנית התחילה עם השיר של קוואמי אם אני לא טועה, והיו כמה שירים לפני שהתחיל ספיישל ביגי...נראה לי

RunNGun

New member
זה נכון

תראה, בשבוע שעבר אמרו שהעסק מתחיל ב-01:00. מה שקרה הוא שברבע לאחת פתחתי גלגלצ לראות מה קורה ופתאום אני שומע שהעסק התחיל עוד קודם... פאשלה שלי. היו שלושה שירים שקלטתי לפני ספיישל ביגי ואלה היו: Redman Feat. Reddie Rock - Blow Trees Buju Banton - Driver קוטג' - אב שבשמיים

למעלה