פלייליסט עסק שחור - 28.6.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 28.6.2007

שעה ראשונה DMX - Ruff Ryders Anthem Papoose Feat. Snoop Dogg - Bang It Out רונית ראסטה - הקיץ בא Paul Wall Feat. Jermaine Dupri - I'm Throwed שי 360 - מה אתה אומר? Pharaohe Monch Feat. Showtimee - Desire Dizzee Rascal - Pussy All קוואמי - מלחמת פופ אוקטובר עם הצד האחר - קח עצם Little Brother - Good Clothes סגול 59 וסאז - פריסטייל בעסק שחור שעה שנייה התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים Sean Paul - Watch Dem Roll Talib Kweli Feat. Jean Grae - Say Something כהן @ מושון - כיף כיף Dizzee Rascal Feat. Lilly Allen - Wannabe Pharaohe Monch - Welcome To The Terrorodome אוקטובר - שקרים לבנים Jurassic 5 - Concrete Schoolyard הנדסה מילולית - מי את בכלל? Talib Kweli Feat. KRS One - The Perfect Beat Gentleman - Dem Gone (חן טאוב ואסף רייס - כבוד!!)

עתיקים עתיקים אנחנו

זה בהחלט חדש עם הזמן ,תשמעו הרבה דברים חדשים עד לצת האלבום

StasikD

New member
וואו, השעה השנייה נראית כמו הפלייליסט שלי.

הפכתי למיינסטרים

מה בסוף הלך עם הכרטיסים?

לצערי לא יכלתי להקשיב אתמול, אבל סינג'רתי את ידיד שלי, והייתי דרוכה על הפלאפון לשיחה ממנו... לא הצלחתי להבין - מה עם חלוקת הכרטיסים ללורין היל - איך זה עובד?

RunNGun

New member
השלבים

1. את מתקשרת לטלמייסר - 03-7652252 2. משאירה פרטים ומבקשת שיר לתכנית הבאה 3. אם זכית בהגרלה, אנשי העייסק צריכים ליצור איתך קשר ואז תתאמי איתם. בהצלחה!!!

וואלה, אז זה באמת הכל...

ומתי אמורים ליצור קשר? סתם שאני אדע בטוח שלא זכיתי

The Rattlesnake

New member
היית צריכה בזמן התוכנית

מישהו בכלל זכה? כל פרס שם אחריי שהזמר\להקה יצאו לפנסייה!

RunNGun

New member
אפשר גם במהלך השבוע

ההופעה בכל זאת לא מחר בבוקר... לדעתי גם בשבוע הבא יחלקו הזמנות (או שאני טועה?) ולכן יש עוד סיכוי לזכות גם אם לא במהלך התכנית...

tenaglia

New member
אחלה

כרגיל, השניים האלה מספקים ת'סחורה בעסק. מגניב, תודה.

mcbony

New member
לינק בפנים

http://rapidshare.com/files/40231758/freestyle_Sagol_and_Saz.mp3.html תבלה

למעלה