פלייליסט עסק שחור - 26.7.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 26.7.2007

שעה ראשונה Kardinal Offishall Feat. Akon - Kill The Dance DMX - Party Up Akon Feat. Vibez Kartel, Shabba Ranks & Sizzla - Soul Survivor (Gun Session Remix) Shop Boyz - Party Like A Rock Star Sabbo & Kuti Feat. Jah Rightful - Do You Remember Tenor Saw - Ring The Alarm אלון דה לוקו עם ג'וני אנג'ל - גירלי גירל (Remix) אלון דה לוקו - פריסטייל בעסק שחור Akon Feat. Eminem - Smack That Dizzee Rascal - Pussy'Ole שעה שנייה שב"ק ס - מכופף הבננות כהן @ מושון - כיף כיף אמיר אסטליין - יתר ציפיות Wyclef Jean Feat. Akon, Lil Wayne & Ne-Yo - Sweetest Girl Snoop Dogg Feat. Akon - I Wanna Fuck You סוליקו עם חמי - ציפור דבש Jurassic 5 - Concrete Schoolyard התקווה 6 - סתמבאלישן Kanye West - Stronger אליקו סטייל עם מייקל לואיס - קוביות אוולין, אנג'ל ועדי - הדוגמניות עסק דיירקט - מסיבה על הכיפאק

RunNGun

New member
נתחיל מהסוף!!!!!!

איזה תענוג היה שוב לשמוע את הסקיט של ה"מסיבה על הכיפאק" (ככה אני קראתי לזה), עם DJ גפן!!! (איפה אחי כשצריך אותו?...), או את שיר הדוגמניות (שגרם לי כל פעם כשאני שומע את השיר המקורי של הבלאק אייד פיז, אינסטינקטיבית לצרוח "ויקטוריה זונהההההההההההההה"
). לירון, תודה, עשית לי את הסופשבוע בענק. אתה איש גדול. חוץ מזה - היה בעיקר אייקון, שהוא ממש לא כוס התה שלי (גם לא כוס המים המינרליים, תודה ששאלתם), אבל סה"כ הוא באמת כוכב ענק וכמו שאמר מומי היום בתכנית שלו שחזרה (ראו פלייליסט שני שירשורים מתחת לשירשור הזה) - מעטות הפעמים שבהם מגיע לישראל מגה סטאר בשיאו, במקום שממנו הוא כבר לא יכול יותר לעלות כי הוא בפסגה. ואייקון, כרגע, הוא בהחלט כזה. למרות שכזמר, אני חייב להודות, אין לי את האלבום שלו ואני גם כנראה לא אהיה בהופעה. היה גם אלון דה לוקו, היה את do you remember (שיר גדול), ו... היה את הסוף. אבל מה כל זה חשוב?! מירוסביץ'! מירוסביץ'! אולה אולה אולה! לילה טוב ומקסים שיהיה, אבישי.

RunNGun

New member
ושכחתי רק לתקן

לשיר של אסטליין קוראים "קיצורי דרך". עם אמיר ועמכם - הסליחה.

למעלה