פלייליסט עסק שחור - 22.3.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 22.3.2007

שעה ראשונה קוואמי - מלחמת פופ (פעמיים!) Lady Sovereign Feat. Missy Elliot - Love Me Or Hate Me (Remix) DJ UNK Feat. Andre 3000 & Jim Jones - Walk It Out (Remix) Notorious B.I.G Feat. Fabolous, Snoop Dogg, Nate Dogg & Busta Rhymes - Running Your Mouth Mims Feat. Junior Reid - This Is Why I'm Hot Remix Common Feat. Will I Am - A Dream Kuti Man - No Reason For You קוטג' - מישהו אחר Panormal - The Shape שעה שנייה 51% - ארבעה ראפרים Easy Star All Stars - Get Away - LIVE Easy Star All Stars - Life Is Not A Box Of Roses - LIVE Easy Star All Stars - Paranoid Android - LIVE Easy Star All Stars - Breathe - LIVE Easy Star All Stars - Money - LIVE Easy Star All Stars - Karma Police - LIVE וולקן - העלייה

DJ$upreme

New member
אני לא אוביקטיבי

אבל פאק איט,זה חזק מאוד. מיסי אליוט פוגשת את אמינם פוגש את קוואמי וכולם משתכרים והולכים מכות עם האייטיז.

TakTik

New member
../images/Emo6.gif תיאור מושלם

אגב,מאוד אהבתי... למרות שאצטרך לשמוע עד, בטח עד עם הפקה אלקטרונית שכזו, אבל נשמע מרתק. ואני שמח שקוואמי מתחיל לתפוס כיוון לדברים שהוא אישית יותר אוהב,ויותר מתאימים לטעם מגוון מאוד שלו. בהצלחה...ותעלה את השיר למייספייס

DJ$upreme

New member
כמי ששמע את רובו של האלבום

אז כמו שקוואמי אומר בשיר, יש היפהופ אבל זה ממש לא אלבום היפהופ. למעשה הסינגל הזה הוא אחד היותר היפהופים שיש באלבום, שרובו נשמע מופק לייב בכלל, עם החלבות.

TakTik

New member
לא יכול לחכות

בעיקר כשאני יודע ממי מורכת החלבות... יש זמן יציאה משוער לאלבום?

RESTO

New member
אשמח אם

השיר הזה יועלה לאיפשהוא!!! לא זכיתי לשמוע אותו.. .ושמעתי את קוואמי לפני שבועיים בנביאים בפינה ואני מאוד מקווה שבדיסק הוא לא עצבני כמו שם אלא יותר זורם ובסבבה...

Funky Giraffe

New member
העיקר אמרת לי לא לצפות ללייב ../images/Emo8.gif

יופי. כמה שיותר עידו בלאושטיין בדיסק הזה יותר טוב.

לא

DJ UNK הוא די ג'יי/ראפר מהדרום, לא משהו מעניין יותר מדי. ד"א, יש גרסה של הרימיקס עם וורס נוסף ומעולה של ביג בוי מאאוטקאסט, כדאי לחפש.

למעלה