פלייליסט עסק שחור - 21.12.2006

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 21.12.2006

שעה ראשונה Nas Feat. Will I Am - Hip Hop Is Dead פורטרט - פשוט לבחור Eminem - Public Enemy No. 1 Busta Rhymes Feat. Kelis - What It Is איאם - אב שמעון The Game Feat. Snoop Dogg & Xzibit - California Vacation Nas Feat. Jay-Z - Black Republican DAM - Warde DAM - Da DAM סוליקו עם אקסום - פתאום באנו שעה שנייה Nas - Carry On Tradition Snoop Dogg Feat. E-40, MC Eiht, Goldie Loc, Daz & Kurupt - Candy ש"ס - טוקמן התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים James Brown - Hey America Jamiroquai - Cosmic Girl Nas Feat. Chrisette Michelle - Can't Forget About You Cee Lo - Gettin Grown The Cooks - Crazy (BBC Radio One Live) DMX - Ain't No Sunshine צ'ולו - השמחה

Funky Giraffe

New member
אח

כמה זמן לא שמעתי את העסק מהתחלה ועד הסוף... קוסמיק גירל

RunNGun

New member
בואנה החתימה שלך!

תדע לך שהשיר הזה מוקדש לך ביג טיים..... כל מילה ומילה, מלך..

Heels

New member
מקפיצה כדי לשאול

ה"אבא שמעון" של איאם כל הדיסק הוא קאברים לתימנית? ובעצם, באיזה דיסק זה? אני חייבת!! אחד החזקים אני רוצה להביא לאמא שלי לאוטו :) (תימנים..............)

Heels

New member
../images/Emo197.gifאנחנו חייבות לשבת פעם בצ'כונה

להביא ככה מערכת כמו של הכושים בשנות השמונים ולרקוד ברייקדאנס על שירים של דקלון :)

K C

New member
אם כבר דיסק אורגינל של ציון גולן

כל בית חב"ד קרוב מחזיק

Heels

New member
לא משנה לי.. יש אוסף בבית

הקאבר פשוט היה מעולה :) ורציתי להשיג אותו זה הכל.

Heels

New member
כןכן

אוסף דיסקים של ציון גולן, דקלון, יאיר גדסי, אבנר גדסי, יואב יצחק וכו' וכמו כן ערמה מרשימה של קלטות של אותם אנשים. הכל בטכזינה תימנית וכשרה למהדרין מוקף בנרגילות :)

K C

New member
מוריד את הראש בהכנעה

נרגילה תמנית, כולם צריכים ללמוד מה זה נרגילה אמיתית

למעלה