פלייליסט עסק שחור - 15.3.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 15.3.2007

שעה ראשונה Notorious B.I.G Feat. Sadat X - Come On Ghostface Feat. Redman & Ludacris - Future Thugs Timbaland Feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me Knox - Build Like That Young Jeezy Feat. R Kelly - Go Getta Easy Star All-Stars - Money Nelly Furtado - Say It Right (Reggae Mix) 51% - ארבעה ראפרים 51% - כל אחד 51% - ליפול למעלה שעה שנייה 51% - תל אביב - חי בעסק שחור 51% - השיר ההוא עם הפסנתר X-Clan Feat. Damien Marley - Culture United איילה אינגדשט - איו איילה אינגדשט - ממהרת איילה אינגדשט - בחרתי בך איילה אינגדשט - ג'טאניי איילה אינגדשט - עשה טוב וסור מרע Kuti Man - No Reason For You וולקן - צבע האש

pLaz

New member
חייב להגיד

אחרי שהתמכרתי לכמה שירים מהאלבום של 51 עשיתם באמת עבודה טובה, ג'וזף הזה לא רע בכלל.. חזרתי לשמוע משהו בעברית אחרי המון זמן סחתיין, זה נשמע מעולה רק חבל שהביצוע שלכם בליפול למעלה אנמי לחלוטין, וחבל שלא הכנסתם את הרמיקס לכל אחד במקום את הרמיקס להתחזית אה ובלי קליפים מוזרים יותר

Pootie Tang

New member
רוקי חזר.

ירד קצת על אומאגה וכאלה... והוא אמור לחזור באמת עכשיו (ככה אחי הקטן אמר לי). טירוף הייתי אומר...

Joseph51p

New member
תגיע להופעה תשמע את כל הקטעים של 51

ותקבל דיסק !!! 19.3.07 יום שני בלה שלומקינס ו pLaz תודה על המחמאה

bigm2

New member
להופעה אני לא יוכל להגיע

כי זה יוצא לי על טיול שנתי, יש דרך אחרת להשיג את הדיסק?

skretch

New member
51% נשמעים טוב

אני מקוה שבע''ה אני אוכל להגיע להופעה ביום שני. איילה אינגדשט נשמעת סבבה. נחמד לשמוע rnb בעברית

למעלה