פלייליסט עסק שחור - 14.6.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 14.6.2007

שעה ראשונה התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים Sean Paul Feat. Sasha - I'm Still In Love With You כהן @ מושון - כיף כיף Beastie Boys - Intergalactic קוואמי - מלחמת פופ M.I.A - Boys Freeway Feat. Jay-Z - Big Spender Fabolous Feat. Swizz Beatz - Return Of The Hustle Collie Buddz - Come Around שב"ק ס - מספר אחד (ShimiSonic Remix) שעה שנייה סאבו וקותי עם מעיין - מסיבה DJ Khaled Feat. R Kelly, T-Pain, Lil Kim & Young Jeezy - We Takin Over (Remix) Uncle Murda - Bullet, Bullet Common - The People Buju Banton - Driver Cypress Hill Feat. Damien Marley - Ganja Bus 51% - למה אתה סתם? Kuti Man - No Groove Where I Come From

kombinaizer

New member
פלייליסט נחמד

לא שמעתי את השירים באנגלית (שאת רובם אני לא מכיר), אבל שיחליפו כבר את ההיפהופ הישראלי, למרות שזה טוב.

dune d

New member
היית אחלה של תוכנית

טוב לשמוע את מ.י.ה בתוכנית, מת שיצא לה כבר האלבום, זה הולך להיות ענק!! לא מת על גירסת האולפן של התקווה 6, אולי בגלל שחרשתי את גירסת הלייב , אבל עדין לא אהבתי ,נשמע קשה מידיי. מומלץ האלבום החדש של DJ קלאד, יופי של מסיבה יש שם. תודה אבישי :)

dod drakon

New member
זה לא DJ קלאד

זה יותר DJ חאלד, הוא מוסלמי ומשם השם, פשוט האמריקאים לא יכולים לבטא את השמות האלה אז זה בא עם K בהתחלה. holla

bigm2

New member
יש להם דיסק הופעה

אבל השיר הזה הוא הסינגל הראשון מתוך אלבום האולפן שייצא בקרוב

RunNGun

New member
וכהן את מושון - השמעת בכורה

אבל תרשו לי, כחוקר של העסק
- זה תמיד היה ככה. אז בקיץ של 2004 זה היה "ימים שחורים", והרימיקס של "צלול" עם קאשי, ו"הכאפה" ו"תאקט אולסטארז"; בקיץ הקודם זה היה "פותח את הים" או "אל תשחק איתי", בכל תקופה יש את הסינגלים הישראליים הבולטים שמנוגנים נון סטופ. מן הסתם, בגלל התפוצה הרחבה אז כמות השירים באנגלית תהיה יותר גדולה...

למה אתה מתלונן?

זה לא שמשמיעים אותם בשאר החלקים של היום כמו כל הביצ'ז מרימון (כן אריק ברמן, גם אתה). לצערי שירי היפ הופ ישראלי יכולים לקבל חשיפה כמעט ורק דרך העייסק, אז כן, מגיע ש"יטחנו" אותם שם.

hcsneB

New member
אני חושב שהוא התכוון

לזה שמשמיעים רק את השיר הזה ולא שירים אחרים שלהם

kombinaizer

New member
תאמת שכן משמיעים אותם הרבה לאחרונה

מקום 10 בגלגלצ מקום 6 בערוץ המוזיקה.

kendog keds

New member
חייב לציין שהתוודעתי לתקווה 6 רק השבוע

ולפחות השיר הזה הוא ממש חומר טוב, החל מכתיבה דרך רמת הגשה ועד ה-Feel הכי מתאים שיש. מקווה שהם יצליחו.

SHIKO2000

New member
לדעתי דווקא גיסראת הלייב של השיר הזה

טובה עשרות מונים מהאולפנית

moshe alfasi

New member
לא נראה לי שיש מישהו שיחלוק על הדעה הזו.

חוץ מהפתיחה של הסינגל, שהיא מגניבה לגמרי, כל שאר גירסאת ההופעה פשוט הרבה יותר טובה מכל הבחינות חוץ מהסאונד.

למעלה