פלייליסט עסק שחור - 12.7.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 12.7.2007

שעה ראשונה Lauryn Hill - Lost Ones - LIVE Eve Feat. Jay-Z - Tambourine (Remix) שב"ק ס - האימפריה מכה שנית Dizzee Rascal Feat. Lilly Allen - Wannabe מומי לוי עם קנדוג - באנו להעיר ת'עיר DMX - It's All Good יא יא כהן אהרונוב - משתגע Prince - Guitar אליקו סטייל עם מייקל לואיס - יש לו קוביות (פעמיים!) Fabolous Feat. Jay-Z & Uncle Murda - Brooklyn שעה שנייה סוליקו עם חמי - ציפור דבש Jah Cure - Rastafaray Jurassic 5 - I Am Somebody קנגרו - כמה וכמה סגול 59 - אדמה, רוח וקאש Lauryn Hill - Every Ghetto, Every City Smoosh - Transformers Rap אוקטובר עם הצד האחר - קח עצם Pharaohe Monch Feat. Showtimee, Mila Tunch & Tower Of Power - Push אליקו סטייל עם מייקל לואיס - יש לו קוביות (עוד פעם!!1)

RunNGun

New member
סליחה עצומה על האיחור הכבד

פרובלמות עם המחשב...
כמה דברים: 1. השיר של מייקל לואיס - סוף עולם! באמת שיר גדול, האם אני מריח ביף דוגמניות נאמבר 2? גם אז השיא היה בחודש יולי, רק לפני שנתיים (שנה שעברה היה קצת בלתי אפשרי בגלל המלחמה) 2. השיר החדש של מומי אדיר!!!!!!!!!! אני מת עליו! עוד הברקה של הגאון. 3. העסק - כמו תמיד, תענוג גדול. לירון, סופרים, קרמר - אתם ענקים ועשיתם לי אחלה ליל חמישי. אוהב את כולכם בענק אבישי. נ.ב. שוב סליחה

DJ$upreme

New member
יש לציין שעל הטראק של מומי

מופיעים - בהופעת אורח קצרה ולא מקרודטת - גם קנדוג וגם ליאוריקל.

tenaglia

New member
או תודה רבה!

אחלה תוכנית - גם בזכות השירים הישראליים החדשים וגם בזכות הבכורה של מייקל לואיס. תודה!

למעלה