פלייליסט עסק שחור - 12.4.2007

Funky Giraffe

New member
לירון העלה בפני מירי את מה שהוא כתב

בבלוג לגבי "אדון עולם עד מתי" של סאבלימינל.

alexkarpel

New member
היא אמרה שהיא זכתה בגראמי...

ושזו הצורה הנכונה להגביר אצל הנוער את המודעות לנושא השואה ובעיקר לנוער אמרקאי

Funky Giraffe

New member
היא הפנתה אליו בטון מאשים

ש"איך יכול להיות שבן אדם שכ"כ מחובר להיפ הופ יוצא נגד השיר הזה" אמנם הסכמתי מאוד עם האטיטיוד שלה שצריך המון ביצים כדי לכתוב על נושא כזה ושצריך לדעת להעריך, אבל מצד שני צריך לדעת גם מה לסנן עמוק עמוק למגירה... מה גם שהיא יכולה לדחוף את הגראמי שלה לתוך התחת אם היא לא יכולה לקבל את הדעה הזו - שהיא יותר מנכונה בדרך מצחיקה משהו אפילו גיליתי לירון ואני פעלנו בדיוק באותו קו מחשבה בנושא הזה: יש ספרים, יש סרטים, יש שירי זכרון הרבה יותר מכובדים שיר כזה נמצא במקום שהוא על סף החילול של כבוד הנספים והניצולים לדעתי. באמת. *ככה* קרוב לגבול.

DJ$upreme

New member
אני מריח הרבה יח"צ

ליתר דיוק מקווה שיהיה הרבה יח"צ. מאז "הדוגמניות" העסק לא היתה מעורבת בשערוריה כשלהיא, אם לא לוקחים כמובן בחשבון את ההשמעה לשיר החדש של "אדרנליין".

Funky Giraffe

New member
כנ"ל

אני מקווה שפניו של סאב יולבנו ברבים עם השיר המביך הזה שמראה רק מה בן אדם מוכן לעשות בשביל לקבל השמעות ותשומת לב - גם אם כל ההכנסות קודש לזכר השואה

youngdiz

New member
כמובן יחצנות

עם הפרובוקציות בשקל על כל תעלול מסחרי של סאב, שהוא מותג בפני עצמו ולא חושב פעמיים אם לעשות משהו. פיתיון החוצה, וכולם בולעים.

rafman

New member
../images/Emo206.gif למי יש את הקלטת התוכנית מאתמול ?

כל מי שיש לו את הקלטת התוכנית של אתמול עם הקטע של מירי בן ארי מתבקש לשלוח לי לי הודעה במסרים האישיים.

RunNGun

New member
כמה מילים על התכנית

קודם כל, השיר הזה של אנקלג'אם.... אחחחחחח איזה יופי של דבר. טוב, לענייננו - קודם כל אני מסכים בכל מילה עם לירון בעניין של "אדון עולם עד מתי". שמעתי את השיר ואני חושב שא' זו שחיטה של שיר שאני מאוד מחובר אליו רגשית ("אדון עולם") כיהודי, וב' הליריקה מאוד נשמעת לי גימיקית וכל הרעיון של שיר היפהופ על השואה נשמע לי ממש לא טוב. בעיניי מה שעושים עד היום בהחלט עושה את העבודה. אני לא יודע איזה סקרים הם קוראים, אבל אני רואה מסביבי את האנשים שנסעו למחנות ההשמדה וראו את הזוועה בעיניים שלהם (כלומר, אלה שיכלו להרשות את זה לעצמם... שזה בכלל סוג של בושה שלא כל ילד יכול היה לראות את זה בעיניים שלו...), וחש את התחושות שלהם ומבין שהם יודעים טוב מאוד ומבינים טוב מאוד את סוג האסון שהיה שם. זה עושה את העבודה הרבה יותר טוב מקטע היפהופ כזה או אחר. ואין לי התנגדות למוזיקה שמדברת על השואה - כמו שאין לי התנגדות שהסיפור של יצחק רבין יועלה במחזה (מחזה ולא מחזמר), אבל שיר היפ-הופ על השואה?... זה לא משהו שצריך להשאיר למקומות אחרים? שמעתי את השיר יותר מפעם אחת ואני מרגיש לא טוב עם כל העסק... ולמה כל ה"קמפיין" שאלכס מדבר עליו נשמע לי כמו עוד תעלול יחצ"ני, שבאמת מזכיר את הדוגמניות והכל? אם זה יביא עוד רייטינג לעסק, אני חותם....

Poetic Death

New member
Never again גם הוא היפ הופ

שמדבר על השואה. אז? הוא לא מכבד? תפסיקו לקטול כל דבר, אולי השיר לא מושלם, אבל הוא גם לא כ"כ גרוע, והעליהום הזה על סאבלימינל, לא לדבר על הסכמה עיוורת עם כל מילה שלירון תאני מוציא, כבר נהיה קצת פתטי. תפתחו דעה משלכם.

Funky Giraffe

New member
שמע

בשיר הזה מצאתי רק שורה אחת שהיא לא רדודה מדי בשביל שיר כזה והיא "אדון עולם עד מתי" בשביל שורה אחת טובה לא מוציאים שיר כזה, בטח ובטח שלא במעמד רשמי של יד ושם וכו' הוא בכה שהוא ליטש אותו 10 שנים, אז שיישב עליו עוד 15. שיר לא טוב לא מוציאים. מצטער

RunNGun

New member
אין בי שנאה או עליהום כלפי סאב

יש לי המון הערכה למה שהוא עושה, ואני גם חושב שהוא ראפר מעולה ועושה מוזיקה מצוינת (במקרים רבים). אני פשוט חושב שהיפהופ ושואה לא הולך ביחד, וכן, גם NEVER AGAIN לדעתי יוצא עם טעם רע מאוד. אתה רוצה לעשות היפהופ על השואה? תעשה את זה בדרך מקורית, תעשה את זה עם רגש, לא ככה. ואם זה כל מה שההיפהופ מסוגל לייצר על השואה, אז אולי עדיף שההיפהופ יישאר מחוץ לתחום כי בעיניי לא רק שזה לא עושה את העבודה - בעניין שימור הרלוונטיות - אלא זה גם קצת מביך וקצת מזלזל בדור שאני בא ממנו, כאילו כל מה שהנוער מבין זה היפ-הופ ובלינג בלינג ורק דרך זה הוא יוכל להבין מה קרה בשואה. כמי שגדל עם הנוער הזה, אני נותן לו קצת קצת יותר קרדיט.

dune d

New member
יש היום בלילה לירון וקוואמי?

או משהוא כזה על מפיקים ב-12 בלילה? אמרו לי משהו כזה אבל אני ממש לא בטוח לגבי זה ,יש אישור?

RunNGun

New member
הלילה מחצות עד שלוש

לירון ואייל רוב על עשרת המפיקים הגדולים, וגם על כאלה שלא נכנסו לרשימה....

ghost dogg

New member
קניתי רק 1 בתקופה האחרונה

לפני שלושה שבועות בחנות של HMV בכיכר פיקדלי -לונדון מצאתי את הפנינה הזאת Illmatic - 10 Year Anniversary Platinum Series ב3 פאונד שזה 25 ש"ח בערך. האלבום מכיל את הדיסק אילמטיק פלוס דיסק בונוס של רימקסים בשיביל המחיר שלו בהחלט שווה.

למעלה