פלייליסט עסק שחור - 11.1.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 11.1.2007

שעה ראשונה איאם - בנות נות Sizzla - Pump Up הצד האחר - שירו שיר Nas - Carry On Tradition Saian Supa Crew - Beatbox - LIVE תומר יוסף - איש קטן וולקן - יודע וולקן - נמאס וולקן - פריסטייל בעסק שחור Mos Def - Undeniable Gangstarr Feat. Freddie Foxx - The Millitia שעה שנייה The Trincas - Remember Me Ghostface Feat. Amy Winehouse - You Know I No Good NWA - Always Into Something The Game - One Blood Mos Def - Fake Bonanza Amy Winehouse - He Can Only Hold Her Young Jeezy Feat. R Kelly - Go Get Her הדג נחש - מה נעשה - חי בעסק שחור Mary J Blige - No More Drama

youngdiz

New member
פש

go getta בעסק שחור... דווקא אני חשבתי תוכנית מחורבנות לכל הדעות.

RunNGun

New member
שתי הערות

אני הולך בימים הקרובים לשמוע את האלבום של "הצד האחר". אף פעם לא הייתי מהמעריצים הנלהבים של אוקטובר ושות', אבל זה באמת נשמע מעניין ו... נראה
וולקן חזק, הוא באמת ראפר שמדבר אמת ויש גם משהו בהגשה שלו שהיא כל כך אגרסיבית ומעבירה את הקשיים שלו ממש לתוך האוזן...
וחוץ מזה - היה ממש נחמד!
שיהיה סופשבוע שקט ושליו אבישי

RunNGun

New member
אה ושכחתי - בעוד עשרה ימים

לירון תאני ואייל רוב צפויים להגיש ספיישל "אוניברסיטה משודרת IN THE HOOD" (
) על תולדות הגנגסטא ראפ, ביום שבת בין חצות ל-2 בלילה, עם סיקור כל ההתחלה, כל המריבות, האינטריגות, מאבקי הכוח והמוזיקה רוויית ההנסי והמכוניות הקופצות. שווה לשמוע, אני כנראה אשב להקשיב (אלא אם כן בית"ר תגרום לי לטבוע בים של דמעות באותו לילה... לכו תדעו
) תאני אתה מלך!!

איזה כיף לשמוע עייסק סוף סוף

למרות ששמעתי משהו כמו 20 דקות, הקטע של "הצד האחר" פשוט השאיר אותי בפה פעור, חזק ביותר! הם כותבים פה? אני רץ להוריד, ואני ממליץ לכולם לעשות כמוני. (זה באתר של אוקטובר אגב) וולקן גבר גבר וגם אחלה ראפר, כששמעתי את "יודע" הרגשתי שכדאי לי לברוח לפני שאני חוטף לבנה בפרצוף או משהו (זאת מחמאה... נראה לי...) אה, ולירון - אתה
!!!

moshe alfasi

New member
אין לך מושג כמה אתה צודק

בקשר לצד האחר, אני לא יכול להפסיק לשמוע את האלבום הזה, חוץ מאיזה שיר שהבנאדם פותח ת'לב ומספר כמה הוא פוחד מהחושך, פשוט אהבתי את האלבום הזה, כל השירים, כל הוורסים, "שירו שירו" אחד השירים הענקיים ששמעתי מזה הרבה זמן, אותו דבר "אני כאן" של זיקיי, גדול לגמרי. בקשר לוולקן, את נמאס יש במיקסטייפ המשולש, והורדתי עוד שני שירים שהיו במייספייס שלו, פשוט גדול, המון כבוד ירושלמי! נראה לי שאתן קפיצה לבאלאנס עכשיו או ביום ראשון לרכוש את הדבר הזה... אבישי, אתה מלך
, המון כבוד על ההשקעה כל פעם מחדש

skretch

New member
לא מצאתי שום דבר באתר של אוקטובר

אפשר בבקשה לינק??

RESTO

New member
וואו הרבה זמן

שלא שמעתי עסק (משו כמו 3 שבועות) ופשוט נהנהתי אתמול
תודה...

Da Judge

New member
כעס אומר שנמאס בלאט.

איזה קול לעזאזל. למישהו יש את השיר ויכול לתרגם את הוורס הרוסי? (סייקו?)

למעלה