פלייליסט עיר מקלט 12.12.06

fugitive

New member
פלייליסט עיר מקלט 12.12.06

סיכומי 2006- תוכנית שנייה- המשך סיכום מוסיקה ישראלית: -1- better sound- electra (הוציאו סינגל ונעלמו) -2- הגדרות- ישראלים/פעולה/סקס (מתוך "מלכי המין") -3- מסיבת כתה- העברית (עכשיו יוצא אלבום הבכורה) -4- רקדתי במיטה- קוסקים (מתוך אלבום הבכורה "נחים בעולמות זריזים") -5- one in a million- squid (מתוך אוסף פולארויד 3 של השרת העיוור) -6- להתעורר- פורטיסחרוף (מתוך "על המשמרת") -7- I hate to be alive- red cotton (מתוך אוסף פולארויד 4 של השרת העיוור) -8- real- NX2 (מתוך אוסף פולארויד 4) -9- angst undone- Lebanon (מתוך "sunken city") -10- fade away- crazy bone (מתוך פולארויד 3) -11- יחסית בסדר- דן תורן (מתוך "פרח פרי") -12- if you'll stay- יהונתן אופנהיים (מתוך פולארויד 3) -13- we all want to hear- Alexandra veAnaa (מתוך "I am like a dog... I never talk but I understand") אגב- את רוב השירים שהושמעו בתוכנית הזו אפשר עדיין להוריד בחינם ובאופן חוקי, וכדאי מאוד לעשות זאת: את שיר 1 מהאתר של אלקטרה; את שירים 5, 7, 8, 10, 11, ו- 12 מהשרת העיוור (באוספי פולארויד); את שיר 8 גם מהאתר של הלייבל שייקינג רקורדס; את שיר 13 וכל האלבום בעצם, מהאתר "בייסמנט". בשבוע הבא- תוכנית אחרונה של סיכום 2006 במוסיקה ישראלית, בעיקר אינדי-פולק וסינגר-סונגרייטרס למיניהם.

G4rfi3ld

New member
איפה וובן האנד?

אז מה אם הם לא ישראלים? מה עם מאסטודון, אפילו שהם מטאל? סתם אני מחכה בסבלנות לתכנית הסיכום הלועזית.

davecom

New member
בצ'פר ישראלים

היה אפשר להכניס אותם בדלת האחורית. אבל הם לא הוציאו כלום השנה. סתם מופיעים בצוללת. היום. שישי.

fugitive

New member
תצטרך לחכות הרבה...

כמו שזה נראה עכשיו, יהיו 4 תוכניות של סיכום לועזי. מסטודון אבל לא יהיו שם. דווקא הייתי במייספייס שלהם כדודו לינקק את זה והם עשו לי כאב ראש (סליחה). אבל בדיוק בגלל זה- מה דעתכם שנקריב איזה יום שידורים ב-31.12 או משהו ונעשה 4 שעות כשכל שעה כמה שדרים יקשקשו קצת, וישמיעו את הדברים שהם הכי אהבו ב-2006. שמעתי השבוע את מיקי מתחיל לסכם את 2006 ב"אלקטרון" והתוכנית שלו הייתה מעולה! בואו נחשוב על זה.

davecom

New member
אני מציע

בשבוע אחרי דצמבר, ואין כמו בועז לדעת למה. גם רני יעשה כנראה סיכומים

למעלה