פלייליסט מומי לוי - 26.7.2007

RunNGun

New member
פלייליסט מומי לוי - 26.7.2007

שעה ראשונה Rhihanna Feat. Chris Brown & Jay-Z - Umbrella (Remix) P Diddy Feat. Ludacris & Akon - Get Buck 50Cent Feat. Justin Timberlake - She Wants It Chaka Kahn Feat. Mary J Blige - Disrespectful Ed Rock - Aye Yai Yai הצל - המענטזת 2007 Akon - Akon Megamix Sean Kingston - Beatiful Girls T-Pain Feat. Young Joc - Buy You A Drink Lumidee Feat. Tony Sunshine - She's Like The Wind Bubba Sparxxx - Heat It Up שעה שנייה Usher Feat. R Kelly - Same Girl TI - Big Shit's Poppin Nicole Sherzinger Feat. TI - Whatever You Like Kat Deluna Feat. Elephant Man - Whine Up קוואמי - מלחמת פופ Timbaland Feat. Keri Hilson & Kele 6 - The Way I Are (השת"פ הדמיוני!) Fabolous Feat. Ne-Yo - Make Me Better Musiq Soulchild - Teach Me Fantasia - When I See You J-Status - Roll Eve Feat. Sean Paul - Give It To You Miss Fatty - Million Styles MIMS - Like This

RunNGun

New member
האמת? תענוג

תענוג לשמוע שוב את מיסטר מומי ברדיו, תענוג לחזור לתכנית הקצבית והמפוצצת במוזיקה חדשה (כמו שרק הוא יודע). תכנית עמוסה במוזיקה חדשה - ככה זה כשמומי שלוש שנים לא משדר.... היו כמה פנינות כמו החדש של צ'אקה קאן ומארי ג'יי בלייג', או ה"שתפ הדמיוני" של כלא עם טימבו (יציאה חזקה לאללה, בכלל זה רעיון מצוין), או השיר של שון קינגסטון (למרות שהוא די שוחט את stand by me אם זיהיתי נכון). חוץ מזה גם השיר של אד רוק סבבה (מצחיק שה"איי איי איי" היה אמור להיות כאילו לטיני, ויצא די יהודי - מי ששמע
). אגב - מישהו ספר כמה שירים בתכנית הזאת התייחסו בצורה ישירה או עקיפה לסקס? זה החום שכל כך מחרמן אנשים? מה הולך פה?...
קצת התבאסתי מהפרסומות, אבל מצד שני אין חדשות (מה שהיה ב-88), ככה שזה מתאזן. וחוץ מזה הייתי בכל זאת מחזיר את הג'ינגל הישן עם שירלי צפרי (או שאני סתם מיושן
). מומי, אוהבים אותך הרבה אוהבים. ברוך שובך לרדיו.
עוד שעה עייסק! אבישי

DJ JuVi

New member
שיט פספסתי את התוכנית הראשונה...

ממש חיכיתי לזה. מזל טוב, כמובן. על פי הפלייליסט המעיףףףף, אני רואה שהייתה סיבה לחכות לזה. למרות שהשיר של אד רוק מחרבן את הכל. בלעעע. ננסה לתפוס את זה בשבוע הבא.

seekid

New member
מצחיק שאתה אומר את זה...

במיוחד כשהשיר של הצל סמוך לו ברשימה...

DJ JuVi

New member
בלה בלה בלה בלה בלה.....

אתה עוד לא פלג, לטוב ולרע. אז.... תרגע ילד. חוץ מזה שכבר הבעתי את דעתי על השיר של הצל. אבל מכיוון שאתה, כנראה, לא קורא את התוכן של ההודעות שלי לעומק, אני אזכיר - שיר רע, רחוק מלהציג את הצל כראפר טוב ובטח שלא מייצג את האלבום המצויין שלו.

Segalovich

New member
תוכנית אדירה ! השת"פ עם הכלא גאוני!

תודה רבה על הפלייליסט גם לתוכנית הזאת
כיף שמומי חוזר...

Or Amit

New member
היה ממש מגניב

התכנית הייתה יותר מיינסטרים מהרגיל, אבל זה צפוי בחשיפה לקהל כמו של 100. אני משער שעם הזמן גם נקבל כיוונים יותר מגוונים ממומי. הקטע של כלא מול טימבו היה מגניב ביותר, איתמר קצת לא קשור לביט, אבל חוץ מזה ממש מגניב וכמובן - כיף לשמוע את מומי שוב ברדיו

dune d

New member
יופי של פליליסט

אומנם לא שמעתי ורוב הסיכויים שאני אשמע רדיו ביום חמישי הקרובים הם קלושים (לצערי גם את העסק אני מפספס לרוב) אבל בהחלט יופי של פליליסט יש לתוכנית, יש דברים קצת ישנים שהייתי מוותר עליהם אבל בגדול תענוג לראות את השמות האלו בחשיפה ברדיו שכזה.

למעלה