פלייליסט "המעבדה"!

פלייליסט "המעבדה"!

SNOOP - G-FUNK INTRO KRS-ONE - U DON´T REALLY WANT IT JAY-Z & CLYDE - BONNIE AND CLYDE NAUGHTY BY NATURE - FEELS GOOD SNOOP - WHAT´S MY NAME OBIE TRICE - RAP NAME SNOOP - IT AIN´T NO FUN JURRASIC 5 - WHAT´S GOLDEN BLACK TWANG - ROTTON פישי - ג´ינגל למעבדה SNOOP - HUSTLAS AND G´Z DMX - THEY WANT WAR MUSIC - CAUGHT UP WITH HER SMOOTH THE HUSTLER - BROKEN LANGUAGE MISSY ELLIOTT - WORK IT דני דין - עולה שלב דני דין וביג אס - הדור הבא סאבלימינל והצל - הפינאלי גיא ואלון - JUST ANOTHER DAY בויאקה - קונטרה דיכאון ביג אס ודני דין - חי באולפן הבת ימים - מהחושך אל האור ROY - HIP HOP HANDS SHI - ON THE MIC ארכיון - כמעט מוקי - מי אמר אני ולא קיבל דני דין וביג אס - אחים בדם תהנו!! ולא לשכוח, "המעבדה" עם סאבלימינל וש"י 360, כל יום שני, 00:00-02:00, רדיו תל-אביב "פפסי מיוזיק" 102 FM!

EmGee

New member
לצערי הפסדתי את התוכנית השבוע

(הייתי תקוע במדבר יהודה למי שתהה) ואני רואה שהפסדתי תוכנית טובה שבהחלט יש בה את הרמה המוזיקלית הגבוהה ביותר אחרי מומי לוי, שמשום מה לא יוצא לי לשמוע אותו בזמן האחרון.

da^Lord

New member
איך נהניתי מהתכנית..

אני אוהב את המוזיקה שעושים בWEST. בלי קשר לטופאק.. אני פשוט נהנה מהסגנון הזה. כן יירבו תכניות עם דגש על הצד המערבי ולא רק איסט ,שגם הם טובים אבל אין כמו הישנים של סנופ ודרה ,והשירים אפילו של טופאק פה ושם.. דני-דין פשוט ראפר פצצה. גם ביג אס טוב.. רק ליריקה קצת חלשה.

crazy eliaz

New member
דה לורד צודק..

אין כמו הראפ של הwest הרבה יותר קצבי ושמח במיוחד הקלאסיקות שביניהם כמו הדיסק של סנופ שהשמיעו במעבדה

BIGO-G

New member
west side iz de best!

you mama iz so Fat, when people go to the zoo they say "look at that hipopotomas"
שולת... ללא ספק...

GreeCheeMan

New member
היתה תכנית פצצה

אבל לצערי לא יכולתי לשמוע את השעה השנייה והיתתי צריך להקליט אותה, והקלטת נגמרה בדיוק באמצע הפריסטייל של דני דין, ביג אס סאב ושי, אז אם למישהו יש את זה שישלח לי בווכשא לאייסיקיו #126965048. וד"א, הביט של הג´ינגל של פישי הוא ביט מקורי לתכנית או של שיר אחר ואם של שיר אחר אז של איזה? זה היה ביט משהו בן זונה

or001

New member
למה לא השמעתם את השירים האלה:

SMOOTH THE HUSTLER - BROKEN LANGUAGE MISSY ELLIOTT - WORK IT סאבלימינל והצל - הפינאלי גיא ואלון - JUST ANOTHER DAY בויאקה - קונטרה דיכאון הבת ימים - מהחושך אל האור ROY - HIP HOP HANDS SHI - ON THE MIC ארכיון - כמעט מוקי - מי אמר אני ולא קיבל ?????? ולמה כן השמעתם את הג´ינגל של פישי? אלוהים, כמה שהוא מזייף שם! שייקח שיעור לפיתוח-קול או משהו..... חוצמזה, תודה !

The EmineM ShoW

New member
תודה רבה על הפלייליסט!!!...

ד"א... אם למישהו יש משהו מהפינת כחול לבן שיכתוב לי לפרטי מה... תודה!

למעלה