פלייליסט המעבדה

פלייליסט המעבדה

אוקיי, דבר ראשון רצינו להודות מאד לכל מי שביקש שירים לתכנית אתמול, אני אישית חושב שהייתה תכנית מצויינת ואני מאד מקווה שנהנתם. וכפי שביקשתם מצורף קובץ של הפלייליסט של התכנית, ואנחנו מבטיחים להשתדל שכל שבוע נשים את הפלייליסט כאן אחרי השידור. אז תודה, תעשו חיים ולא לשכוח, "המעבדה" עם סאבלימינל וש"י 360, כל יום שני 00:00-02:00, רדיו תל-אביב 102 אף אם "פפסי מיוזיק"!

EmGee

New member
הקפצה+משהו שיזרז קצת את העיניינים

DEAD PREZ - HIP HOP GANGSTARR - THE RAP GROWS BIGGER FU SCHNICKENS - HI LO BLACKALICIOUS - MAKE YOU FEEL THAT WAY EMINEM - SAY WHAT YOU SAY SCARFACE - MY BLOCK סאבלימינל והצל מארחים את רוי - ילד רחוב XZIBIT - PAPPARAZZI PUBLIC ENEMY - DON´T BELIEVE THE HYPE ג´יניוס איי וסיינטיפיק - אין לזה הסבר PHAROAH MONCH - SIMON SAYS TALIB KWELI & MOS DEF - REDEFINITION SNIPER - DU RIRE AUX LARMES SHI - PROLOGUE REDMAN - YESH YESH YALL הרביעייה הפותחת - השיר K-OS - FANTASTIQUE MOS DEF FEAT. FAITH EVANS - BROWN SUGAR WARLOCKS - SO COLD FREEMAN - PALESTINE ISRAEL PARVARIM REFUGEES - KIKAR PARTY סיון - לייב באולפן NELLY - DILLEMMA ELAN BABYLON - YALLA YALLA מסיקה ודני דין סאבלימינל והצל מארחים את סיון - לא תצליחו לעצור אותי הדג נחש - לא פראיירים אם סי מני, שורטי וסניקא´ס - לא משנה JAY-Z & NOTORIOUS BIG - BROOKLYN´S FINEST ROY & SHI - BANGER BIG PUNISHER - BEWARE JERU - AIN´T THE DEVIL HAPPY NOTORIOUS BIG - SOMEBODY´S GOTTA DIE FREDRO STARR - WHAT IF MASTA ACE - ACKNOWLEDGE GURU - WAR TACTICS סאבלימינל - הוליווד (את ´לא משנה´ אני בחרתי...)

or001

New member
אני בחרתי את

Masta Ace - Acknowledge Jay-Z & Notorious B.I.G. - Brooklyn´s Finest Big Pun - Beware אבל ממש התאכזבתי שהם לא שמו את Poor Righteous Teachers - Saturday Night כי את כל השירים הנ"ל יש לי על המחשב, ואת סטורדיי נייט אני לא מצליח למצוא.. אבל לא נורא, הייתה אחלה של תכנית! והרבה כבוד לסיוון שנתנה בר´אנד´בי! _Or^Gilad_

למעלה