למה אין אינטרס?
גם ככה הם "נתקעים" כל היום בתחנה, אז מה הם יעדיפו לחרוש, שירים שהם אוהבים או שירים שהם שונאים? יש מספר לא קטן של שירים שלא עברו דרך ה-MTV, ולא יצא או היה מתוכנן לצאת להם קליפ, ובתחנה בכל זאת הכניסו לפלייליסט/מצעד. ואני לא מסכים ש"גלגל"צ תמיד שידרה רק וכל מה שהיה ב-MTV... זה המיינסטרים שינה את עצמו": בגלגל"צ של תחילת העשור כפי שאתה זוכר, היו נותנים באן אוטומטי ללהקות כמו ווסטלייף ופייב וכל להקות הבנים שנחשבו אז לשיא המיינסטרים, והצליחו מאוד בתחנות הרדיו האיזוריות וב-MTV, ובכל זאת העדיפו לדחוף את השירים החדשים של אריק קלפטון ודיוויד בואי שלא כ"כ נחשבו פופולריים, מכיוון שאז התחנה היתה נחשבת ל"אלטרנטיבית" שמיישרת קו עם הטעם הבריטי והולכת על בליינד עם אומנים שנחשבו תמיד מוערכים בארץ (U2, סטינג, א-הא, אלטון ג'ון ושות') הם העדיפו לקחת שירים בתחתית המצעד הבריטי מאשר להיטים שנמצאים במקום הראשון במצעדים של כל אירופה. גם אף פעם לא היית שומע שירי דאנס בתחנה, (ואובייקטיבית, חסרו להיטים גדולים) בניגוד למה שהולך היום. אבל אין מה לעשות, פעם מרוויחים ופעם מפסידים. מה"סינונים" שעשו בזמנו הרווחתי, כי התחברתי יותר לסגנון הזה, ולכן הייתי מאזין קבוע של התחנה. כיום היא נעשתה פשוט תחנה זולה, אני לא רואה הבדל בין מה שמשמיעים ברדיוס למשל לגלגל"צ, ואני אסביר לך למה גלגל"צ שידרה פחות מוזיקה עברית בזמנו. המצעד העברי עד סוף תשס"ב היה שייך לגלי צה"ל, מאז שהמצעד עבר אליהם, הם כבר היו חייבים לשנות את המתכונת, וחבל שכך. המוזיקה הישראלית של היום לא מתקרבת לשל פעם. וכל האומנים שהיו תותחים בזמנו, נמצאים כבר מעבר לשיא. לגבי הפיסקה האחרונה שכתבת, אני מבטיח לך שיש בשנה עשרות שירים "מסוננים" שהיית אוהב אם היו נכנסים לפלייליסט. מה שיוצא זה שאנשים שלאו דווקא מבינים יותר ממך במוזיקה, מעצבים לך את הטעם המוזיקלי. אם זה בסדר מבחינתך, אז סבבה. אבל בתור אזרח שמשלם מסים ומממן את התחנה הזאת, הייתי מצפה ליותר.