פלייליסט הופעה [12.2 לבונטין]

chen1litvak

New member
פלייליסט הופעה [12.2 לבונטין]

3 פרח קיר 5 בוא כמו אורח 1 הרגע 1 העיר הגדולה 1 לך -------------------- 3 כורש 1 רק לנו 3 לונדון 2 שמה עליך זין 2 מטומטמת -------------------- 1 ים של דמעות 2 מה יהיה 8 שימו לב 1 לעורך התוכנית 1 איזה זהב - יום אחד - אדם חופשי -------------------- 2 אמא 2 טוצ'קה הערות- לא היה את שימו לב,ואני גם דיי בטוחה שלא היה את יום אחד. במקום 'שמה עליך זין' כתוב בטעות 'שמה עליך זמן' שכחו לכתוב ו' במילה 'תוכנית' שילה שרה את השיר הידוע 'אמא יקרה לי' לכבוד יום הולדתה של אמא שלה. [אוי,איזה מרגש.] אני מתה עליה כשהיא שוחכת את המילים ומתנגשת במיקרופון. אני חושבת שאני אשתגע אם אני לא אצליח לפענח מה אומרים המספרים האלה לפני כל שיר! בסיום של- אנחנו המכבים! ולישונשון. [ביי אידיוטים
,אוי שילהשילה..]

הייתה הופעה מעולה...

כל הופעה של שילה זה להכנס לשעה-שעתיים לסרט מסויים, לצאת מההופעה ולחזור לעצמך. היה אתמול מעולה, אחת ההופעות המוצלחות. שילה נשמעה מצויין והבחירת שירים כמו תמיד- גאוני! הערות - [אהבתי ת'רעיון
, אני להעיר חהחהחה] הכסאות האלה עשו לי כאבי גב של החיים... והם בכלל לא נוחים.
זהו. הוצאתי. B.

reiya

New member
היה מצויין.

נגע בדיוק במקום. פרח קיר לא עוזב אותי.

chen1litvak

New member
תיקון

הזיכרון שלי דפוק ביותר,בטח שהיה את יום אחד! ואם אני אלמד איך להעביר סירטונים מהפלאפון זה יהיה טוב,יש לי כבר מההופעה של אתמול,מההופעה בתמונע ומההופעת מחוה לענבל [האמ שילה ביחד עם נינט! האמ]. אוף,אני רוצה להעביר את זה

היה באמת מעולה.

הופעת הגיוס שלי, שהייתה מלאה ברגשות וחיוכים והגרי וסיורים מפחידים בדרום ת"א בלילה.
היה לי נורא כיף במפגשפורום שילה
, אתם אנשים מקסימים והיה לי כיף לפגוש אתכם
. ושילה, הו שילה... לא שרים את "אמא", זה שיר עצובי.
אהבתי מאוד את השיר החדש, ו"לונדון".. הו לונדון... איזה שיר פולניה. "אדם חופשי" היה מעולה, ו"פרח קיר". אבוי לפרח קיר. ונסיים באנקדוטה... "תאספי אותי מהרצפה!!!!!!111111111111111"
. בכלאופן, היה באמת ממש טוב. והגרי, מי לאב יו...

utopia 111

New member
תאספי אותי מהרצפה !!!!

היה אחד הקטעים המצחיקים בערב הזה ... אני לא חושב שיש לי מספיק מילים לתאר כמה נהניתי מההופעה הזו, מעבר לעובדה שהפעם האחרונה שראיתי את שילה מופיעה הייתה לפני חצי שנה, היו לי כל כך הרבה ציפיות, שכבר פחדתי להתאכזב מרוב ציפיות, אבל אי אפשר להתאכזב בהופעה של שילה. נהניתי מכל רגע, הביצועים היו מצוינים, למרות שהיו חסרים לי כמה שירים שממש רציתי לשמוע, אני לא יודע אם זה עניין של תהליך כי כאמור לא הייתי בהופעה כבר המון זמן, אבל שילה של היום היא לא שילה של פעם, ואיזה כיף שהיא מדברת עם הקהל, לא הפסקתי לצחוק.

אפשר לכתוב "תכנית" גם בלי ו', אפילו רצוי.

היה מדהים. נהניתי מכל רגע. באמת במקום ובזמן, 'לונדון', 'פרח קיר' ו'לך' עשו לי את ההופעה. גם השיר החדש בא בטוב. אפילו 'רק לנו' לא מירמר הפעם. היה טוב, ושילה הייתה מצחיקה מתמיד. נקודה אחת לציון- תמיד תמיד כיף לראות איך אנשים נקברים ב'לעורך התכנית'. משמח לי את הלב כל פעם מחדש. היו שלום
B.

היה חרא.

למה לא היה את 'אסור זה אסור'? אני לא חושב שזה חוקי שהיא תופיע בלי זה. והייתי מלא רוק ודם בפה במשך כל ההופעה, פעמיים כמעט הקאתי, איכשהו ניצלתי מזה. שילה ממש הפתיעה אותי בפתיחות ההולכת ומתפתחת שלה. איזה כיף לראות את זה. יום אחד היא אפילו תעיז להופיע בירושלים. אני מנצל את הרגעים הראשונים מאז שחזרתי הביתה שאין לי חום, אז לא אכתוב יותר מדי, אבל היה מדהים. תודה לכל המעורבים. ראיה ושיר, אתן מספר 1. אם זה אפשרי ש-2 אנשים יהיו על תקן של איש 1. זה היה רגעי 'מאניה' נהדרים, מה שהדגיש את ה-'דיפרסיה' שהיה הפעם מופלא מתמיד, עם חום (לא לא סמים. חום גוף גבוה מעל לממוצע, עקב מחלה). הגר ואורעד, אני מוכן לאמץ איתכם ילד אם וכאשר נרגיש שצריך להתקדם במערכת היחסים הזאת, ואז הזאתי מהכביסה תגיד מה אנחנו שלישיה, אבל אני נגד הבאת ילדים לעולם(זה משהו שהתפתח בשבועות האחרונים. אבל זה כנראה יישאר לעד) שילה הייתה שילה. ואני הייתי אני. או כמו שהגר(או שמא זאת אורעד.סתם) אמרה- חצי אני.

האגוש

New member
חבר, אתה חופר ../images/Emo6.gif

אני רק מחכה לראות צבי במלואו
זה צריך להיות מעניין
. ולא צריך ילדים, עזוב ילדים
זה אורעד אמרה!!!! |מגלגלת-עיניים|

למעלה