פלייליסט ההופעה בניצנים

emperor28

New member
הכל טוב

לפחות נשארו עוד כמה נציגים בפורום שלא החמיצו הופעה של משינה בניצנים(והם לא אני חח)

bAruLi

New member
../images/Emo45.gif בן המלך היה מדהים ../images/Emo99.gif

וגם אני אמרתי את זה לאיגי [:

bAruLi

New member
אני לא יודעת איך לסכם את ההופעה הזאת.

אנשים טובים מסביבי, כולם במשינהמוד. שטויות של "משינאים", פולארויד, בן המלך, לא יכול לעצור את זה...המון אנרגיות על הבמה ובקהל. מה צריך יותר?

ההופעה בניצנים הייתה מעולה....

8.8.07 כפר המוזיקה בניצנים אחת עשרה בלילה עולה ה-להקה - משינה! שעתיים שלמות שהם מנגנים ושרים ונותנים אחלה הופעת להיטים מקפיצה ומלהיבה.... אנרגיות מטורפות ומשונות נרשמו אצל מייקל בנסון (לקח חומר מיובל?) שהתפרע על הבמה ולא הפסיק לזוז... היה גם עינטוז...חחח יובל רקד הרבה...וואי אני מתה על הריקוד שלו.... בעז בנאי ביצע את אהובתי ואח"כ שני שירים שלו.... בהדרן עלה איגי עם גיטרה וביחד עם אבנר ניגנו את בן המלך ואיגי שר....נחמד לשמוע אותו שר... צילמתי כמה תמונות בפלאפון אבל הן יצאו מטושטשות אבל יש תמונה אחת של שלומי שאני ממש אוהבת...צירפתי אותה... מה דעתם עליה?

avivsh

New member
עדיף סיכום מאוחר מאשר אף פעם לא...

או במילים אחרות: גם אני הייתי!!! דבר ראשון אני חייב לציין שפשוט היה מ-ע-ו-ל-ה!! הגעתי לכפר סביב 8 (בכל זאת הייתה לי נסיעה ארוכה מהצפון) ישירות אל הבמה המרכזית לשורה השנייה ההופעה של קרן פלס ואריק ברמן היתה גדולה.. את אריק אני מאוד אוהב וקרן די נדחפה לו בכמה מהשירים אבל מילא... סביב 11 עלו משינה ונתנו פשוט הופעה ענקית! אין לי מילים לתאר אבל הקטע שהכי עשה לי את ההופעה הוא שיובל התסכל עליי כל הבית השני של פוליטיקה ובסוף השיר עשה לי
.. לא יודע אם ראיתם שהוא עשה למישהו אבל אם כן.. תדעו שזה אני מה שבאמת מעניין אותי זה אם הוא ראה את החולצת משינה שהייתה עליי או שסתם כי שרתי איתו בכל מקרה.. מהרגע הזה הייתי פשוט האדם המאושר בקהל וזה עשה לי את ההופעה להרבה יותר כיפית בקיצור כמו שאמרתי כבר היה מעולה וכן ירבו הופעות כאלו ואם יש למישהו אני אשמח לפלייליסט מדוייק

מוזר,

גם לי היה, ואני חושבת שהן היו די דומות... איזה כיף לך.. הלוואי עלי |:

Pete Best

New member
הוו, איזו הקלה!!

אמרו שיהיה שירי סולו של יובל (אומנם היה אחד, אבל חפיף) ושל שלומי (ומזה ממש התבאסתי שאני לא בא). אני אתאפק עד ה6 בספטמבר.. חחח ודווקא נשמע פלייליסט מעולה!

למעלה