פלייליסט בסימן שאלה 1.8.2007

Gerdulin

New member
פלייליסט בסימן שאלה 1.8.2007

בסימן ט"ו באב- חג האהבה ללא טיפת קיטש 1.Art Brut- People in love 2.Red house painters- Japanese to English 3.Nirvana-Yes, She's my skinhead girl 4.Glamour to kill- its in your eyes 5.The stills- Still in love 6.Element of Crime- i long for you 7.Element of crime- parceque tu mancues 8.Peter Murphy- A strange kind of love 9.Hot Chip- boy from school 10.JK&Co -Christine 11.Touxedomoon- in a manner of speaking 12 The Go Betweems- Love goes on. 13.The Zombies- The way I feel inside מפסקול The life aquatic 14.שלום גד- רוע לב- מתוך סוף המדבר 15.Daniel Johnston- True love will find you in the end 16.My bloody valentine- sometimes

davecom

New member
Red House Painters הם אחת המתנות הגדולות

שידעה האנושות. ואני לא חושב שאני מגזים... יש הוכחות בדמות לפחות ארבעת האלבומים הראשונים שלהם וגם הפרוייקט האחרון של הסולן / יוצר המופלא שלהם, מארק קוזלק, בשם Sun Kill Moon. השמעתי אותו הרבה ולפי דעתי כבר התחלתי לחזור על עצמי, אז הפסקתי בינתיים.

davecom

New member
ועוד דבר,

יש כמובן את האלבום האחרון של Sun Kill Moon שבו קוזלק עושה אלבום שלם עם גירסאות כיסוי לשירים של Modest Mouse. מה שמזכיר עד כמה מודסט מאוס הם 'מה זה באופנה עכשיו...'

fugitive

New member
זה פלייליסט נפלא

יש פה כל כך הרבה דברים מדהימים. ואת ארט ברוט בהתחלה שהם לא מדהימים, אבל אני משוגע עליהם. ודניאל ג'ונסטון... מתי תגיע גרסת האני-קאסט???

זאת כנראה גם

אחריות שלי (דודו) אז בהקדם בשבוע הבא אולי. אם גרדה מוכנה לדאוג לפלייליסטים בשוטף.

Gerdulin

New member
Icast

תודה בועז, שמחה שאהבת כי הייתי מאד מרוצה מהפלייליסט הזה. ולגבי האני קאסט- ברור שאני מוכנה לספק פלייליסט כל שבוע. במקרה הזה אין סימן שאלה

Trixerin

New member
פלייליסט מסקינגטייפ 2.8.07 באיחור

וגם: אין לי אינטרנט כבר קרוב לשבוע וכנראה שגם לא יהיה לי בעתיד הקרוב, ולכן הפלייליסטים מתאחרים. סורי... להלן תוכנית שהתחילה גרוע מאוד והסתיימה בסדר, חצי מאולתרת: 1. Stelios Kazantidis – Greece זה השיר הראשון מתוך האוסף השני שלו, אני אחזור אל מי שזה מעניין אותו בקשר לפונטים היווניים... 2. Kari Bremnes – Songen Som sigøynerne sang – Norway הזמרת נורווגית, אבל ע"פ האתר שלה מדובר בשיר רוסי מסורתי 3. 16 Horsepower – La robe a parasol 4. Death in June- Flies have their house 5. The Microphones – I am bored 6. Vialka – Shitty Monkeys – France 7. Daevid Allen – Fred the fish 8. Malcolm McLaren- Duck for the oyster 9. Jimmy Nail – Crocodile Shoes 10. Baccara – Yes sire, I can boogie – Spain 11. Air – Surfing on a rocket – France 12. Trip Fontain – Flat – Czech Republic למי שלא זוכר, טריפ פונטיין היה השם של אהוב החלומות בסרט The Virgin Suicides שאייר עשו לו את הפסקול. 13. The Killers – For reasons unknown 14. Mew – Her voice is beyond her years – Denmark דואט עם סטינה נורדרסטם (שטעיתי ואמרתי שהוא שיר אחר, סורי) 15. Kula Shaker – Hush 16. Screaming Trees – Nearly lost you כי אין על מארק לנגן 17. Audioslave – Like a stone 18. Chokebore – Sunshine of my life – Honolulu, Hawaii

davecom

New member
Mew שיהיו בריאים

לא מכיר את השיר הזה עם סטינה. נראה לי שסה"כ יש רק אלבום אחד שלהם שאני מכיר ואוהב, זה עם השם הארוך והזבובים.

lcasei

New member
ר"ש אפס שתיים - 2.8.07

1. די ג'יי קארס - מיקס צדיק זכריה והזורנה 2. Mule Driver - Spiderweb Girl 3. Anna Heleta (Pacotek) - Spot - (From C.Sides Collection) 4. רועי נשיא - 10,000 רגל 5. ישראל עם די ג'יי סאק - מלכות זרה (1996, אוסף קססה 98) 6. התפוחים - Killing (קאוור לרייג' - בסוף לא הופיעו במשכנות, אה?, מה הלך שם?) 7. זבוב עם גרוב - Sandrin 8. יובל לוי - יהודה מרקט 9. סאדייל - ראפ טרור 10. סגול 59 - ועידת פיסגה (עם שאנן ותאמר נאפר) 11. שאנן סטריט - סדרה אמריקנית 12. יאיא כהן אהרונוב - נשתגע (רמיקס של עידן K) שבוע טוב

G4rfi3ld

New member
great playlist

I just met that guy from 16 horsepower, you know, david eugene edwards. then i also saw him live, with you know, woven hand. they actually did a few 16 hp songs that they haven't done in year. the screaming trees song is a classic, though i never dug them. that kula shaker is a forgoten classic, and that is one of the only good songs by audioslave. denmark is the country where i will marrie in 3.5 weeks

Trixerin

New member
אחד אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ:)

עומרישמופי, שיהיה לך המון מזלטובים, ובכלל מזל, ובכלל וובן האנד עד סוף החיים לפחות:)!! (וכן, זה נכון בקשר לאודיוסלייב.)

למעלה