פלייליסטים באייפוד

assaf747

New member
פלייליסטים באייפוד

טוב, אז אני רוצה שלהגיע למצב הזה: א'->כל הזמרים שאני רוצה->שירים של כל זמר ב'->כל הזמרים שאח שלי רוצה->כל השירים של כל זמר ITRIP->כל התחנות שלו.. חשוב לי להעיף את התחנות מסריחות האלו של האייטריפ כל שיר שני זה תחנה.. ונגיד א' רוצה לשמוע מכל הזמרים וכל השירים שלו מעורבב (שאטלד) איך בוחרים את זה בתפריט באייפוד... ואיך עושים את הפלייליסטים האלו במחשב... תודה..

אני לא בטוח שהבנתי אותך

אבל אם הבנתי נכון אז אתה ואחיך משתמשים באותו iPod ואתה רוצה שלכל אחד תיהיה רשימה עם האמנים והשירים שלו?, הכי פשוט לדעתי זה לעשות 2 ז'אנרים, אחד עם השם שלך ואחד עם השם של אחיך ואז יהיה לכל אחד את השירים שלו תחת השם שלו, ואני לא חושב שאפשר לעשות עירבוב רק לשירים מסוימים בiPod אלא רק לכולם. ולגבי הiTrip-אין לי אייטריפ אז אני לא יכול לעזור. אם הבנתי אותך לא נכון או שיש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול יומטוב, אבוד.

assaf747

New member
תודה אבוד

אבל מה קורה אם אני ואח שלי רוצים שלכל אחד יהיה את כל השירים של אמן X? כלומר לכל אחד יש את שירים שלו ולשנינו יש כמה אמנים משותפים... תודה

שימו הערות באינפו של השירים

את כל השירים שלך אפשר לסמן בהערה עם השם שלך באינפו שלהם כנ"ל את השירים של אחיך והשירים שאתם רוצים שיהיו משותפים, שימו להם הערה שלישית עכשיו צרו רשימות השמעה חכמות (פלייליסט) עבורך ועבור אחיך. באחת תגדירו שיהיו השירים עם הערה א+ג ובשנייה הערה ב+ג ברגע שבוחרים "שאפל" (ערבוב אקראי של השירים) ובוחרים רשימה מסוימת הוא מערבב את השירים ברשימה הזו (וברשימה חכמה אפשר גם להגדיר לו לשלוף קודם שירים ששמעת מעט או הרבה, תלוי ברצונך). בעניין האי טריפ - אתם יכולים להגדיר ברשימות החכמות לא לכלול שירים אם יש בהם את המילה אי טריפ, למשל, ואז הם לא יצוצו בשאפל..

benler

New member
עשית אותי שמח ../images/Emo9.gif

אני תמיד מבסוט לראות אנשים ממליצים על השיטות שלי. בן

אמרתי לך כבר אז שאתה גאון../images/Emo140.gif

ושניתי לי לגמרי את חוויית ההאזנה... אל תשאל איזה דברים מתוחכמים עשיתי מאז בפלייליסטים....

למעלה