פלייז תענו! שימו תמונות של גנסן אקלס(אלק/בן למי שלא יודע) כמה שיותר יותר טוב תודה רבהההההההההההההההה
1 14candy New member 22/6/04 #1 פלייז תענו! שימו תמונות של גנסן אקלס(אלק/בן למי שלא יודע) כמה שיותר יותר טוב תודה רבהההההההההההההההה
נ נערה עם סטייל New member 22/6/04 #2 אמממ... ../images/Emo42.gif בשביל מה יש את הגלריות אלא בשביל הבקשות האלה? יש בגלריות שלנו המון תמונות שלו. תהני שיר
אמממ... ../images/Emo42.gif בשביל מה יש את הגלריות אלא בשביל הבקשות האלה? יש בגלריות שלנו המון תמונות שלו. תהני שיר
1 14candy New member 23/6/04 #5 עןד בקשה קטנה סליחה שאני משגעת אותכם אבל אם למישהו יש תמונה מעודכנת שלו מהחודשים האחורנים אני ישמח לקב
עןד בקשה קטנה סליחה שאני משגעת אותכם אבל אם למישהו יש תמונה מעודכנת שלו מהחודשים האחורנים אני ישמח לקב
ב ברודי New member 23/6/04 #6 האמת כמה הודעות מתחתיך יש.. karms20 שמה תמונות חדשות שלו עם החברה . הנה הקישור שוב.
1 14candy New member 23/6/04 #7 אוףףףףףףף אני מזה מתגעגעת לסדרה אמרו שיהיו שידורים חוזרים בקיץ אבל אנ לא יודעת מתי בדיוק ולא יכולה לחכות יותר!!!!!
אוףףףףףףף אני מזה מתגעגעת לסדרה אמרו שיהיו שידורים חוזרים בקיץ אבל אנ לא יודעת מתי בדיוק ולא יכולה לחכות יותר!!!!!