פלייאין יום 1

FrecCo

Active member
לא ראיתי כמעט כדורסל העונה, לתחושתי הליגה הפכה קצת לעונת אולסטאר, משחקים בסקור גבוה עם הגנה חלשה, כוכבים מנהלים פציעות חצי עונה ויותר מדי משחקים לא תחרותיים.

מזל שיש את הפלייאוף\אין
אפסט גדול במזרח שראיתי בחצי עין, לא ברור מה עובר על מיאמי
ומשחק ענק עד כה בלוס אנג'לס שמזכיר שזו באמת הליגה הטובה בעולם, אבל רק בפלייאוף

דברו

Rapgamer

Well-known member
מיאמי- אטלנטה
כל השנה אני מדבר על כמה זה מוזר לי שאטלנטה לא מצליחה להתרומם מעל 50%. אז הנה היא פוגשת את מיאמי ונותנת לה בראש, אין דרך אחרת לתאר מה שהיה שם. ההוקס הניעו כדור למבטים טובים יותר מהיריבה ובעיקר השמידו את מיאמי בריבאונד 63-39, ובפרט בריב' התקפה כאשר לקחו 40% מההחטאות שלהם (33-22 למיאמי מתחת לסל שלה). ניצחון wire to wire, ובדו ספרתי, על אף יום קליעה לא מדויק של ההוקס מחוץ לקשת או אפילו מהעונשין.
הרגיש שיש לאטלנטה הרבה יותר כלים. דאנדרה האנטר נכנס לבעיית עבירות? סאדיק ביי עולה בטבעיות מהספסל. קאפלה יורד לנוח? אוקונגוו עולה במקומו ונותן בראש. לאטלנטה יש הרבה שחקנים שיודעים לעשות לך נזק וזה התבטא כאן במשחק מול מיאמי שלאורך עונה שלמה היה חסר לה סקורינג.
נעבור לדבר על ההיט- בגדול זה הפסד שרשום על צמד הכוכבים שלה. באטלר זכה בצדק במוניטין של שחקן של משחקים גדולים אבל הוא החטיא בלי סוף סביב הסל, לקבל ממנו רק 21 נקודות במשחק שאתה גם ככה מוגבל התקפית זה מעט מדי. אדבאיו שהציג מספר מטריד של משחקי no show בהתקפה בפלייאוף שעבר שוב היה לא מספיק אגרסיבי, למעט סטרץ' ברבע השני הוא בקושי הורגש (הגנתית שיחק מצוין יש לומר).
וזהו, בתכלס מסביב לשני הכוכבים אין למיאמי הרבה על מי לסמוך. לאורי הגיע משום מקום עם שיא עונתי של 33 נקודות, ממש השאיר אותם בחיים יותר מפעם אחת, יש מצב שזה משחק 30 הנקודות האחרון בקריירה שלו.
קווין לאב די נמחק מהרוטציה, רק 3 דקות שהיו במחצית הראשונה. מעניין.
אז בוסטון חוגגת את הניצחון של ההוקס כי היא התחמקה מהנמסיס שלה. מסתמן מילווקי-מיאמי אבל עוד נראה, במשחק בודד (שוב) הכל יכול לקרות.

לייקרס- מינסוטה
הפסד שהוא gut punch. האמת שלא ציפיתי לכלום מהמשחק, הלייקרס טובים מאיתנו על אחת כמה וכמה עם כל כך הרבה פצועים (ומורחק) בצד שלנו. אבל זו באמת הייתה התעלות של רבים מהרול פליירס אצלנו. קונלי היה נהדר והשמיד את דילו במצ'אפ הישיר. סלואו מו פשוט שחקן אול אראונד מצוין, ממש למדתי להעריך אותו העונה. אלכסנדר ווקר היה טוב מהספסל. וטאונס שהוביל את החבורה במשך כמעט 3 רבעים עד שהסתבך בבעיית עבירות ונעלם לקראת הסיום.
בקיצור כל התנאים היו מוכנים לאפסט אבל אדוארדס באחד המשחקים הכי גרועים שלו השנה לא נתן לנו את אופציית הסקורינג שהיינו צריכים לקראת הסיום. 17 דקות היו ברבע האחרון+הארכה, קלענו בהם במצטבר 16 נקודות כשכל סל הוא כמו גול. אנט מן היה חלש כל המשחק אבל היה מצופה ממנו to step up לפחות במצב הזה, סיים את המשחק עם 9 נקודות ב3/17 מהשדה. החבר'ה הביאו אותנו לבאר אבל פשוט לא הצליחו לסגור, הגנה מרשימה של הלייקרס בהינתן מחסור אקוטי שלנו בשחקנים שמסוגלים לייצר לעצמם סלים קשים (מקדניאלס התפתח מאוד השנה והיה חסר לנו גם מהבחינה הזאת).
זה הפסד שפוגע במיוחד כי הגיע אחרי הארכה, שחקני הגרעין שיחקו 40-45 דקות, נתנו המון האסל (13 חטיפות ו11 חסימות קבוצתיים). החבר'ה שציינתי די התעלו על עצמם וקשה לראות אותם משחזרים את היכולת לעוד יומיים. פליקנס/אוקלהומה זו לא משוכה כזאת גבוהה אבל גם אנחנו לא.

הלייקרס השלימו את העבודה ממש בקושי אבל עשו זאת, סידרו לעצמם מצ'אפ מול ממפיס. דיוויס היה המצטיין עם משחק הגנתי אדיר, הוא האחראי העיקרי על נתון של +18 נקודות ללייקרס בבצע. לברון הוסיף את ה30 שלו אבל לא הביא אימפקט דומה לAD, הריצה העיקרית של הלייקרס הייתה בלעדיו. ומבין חבורת הרול פליירס הארוכה של הלייקרס הפעם זה שרודר שנתן את ה20 נקודות מהספסל כולל הכמעט גיים ווינר-

Krit123

Well-known member
המון זמן לא ראינו את ההוקס bought in ברמה הזאת, מאז הריצה לגמר המזרח כמדומני. הטרייד תמורת ביי עזר להם לתפוס צורה, מסתדר לו לרווח בכנף לטריי ודוז'ונטה, בטח בעונת קליעה זוועתית של קולינס. הם תקפו המון את הירו ברבע האחרון, לא באחוזי הצלחה מדהימים, אבל תדירות החילופים בהגנת ההיט בגדה בהם בסופו של דבר. המחסור ביוצרים שיובל הזכיר הכריח אותם לעלות עם 4 גארדים בשלב מסוים, מה שרק החמיר את הבעיה האקוטית על הלוחות.

משבצת הקלעי במיאמי התנדפה לה. רובינסון הפך לסטרוס שדווקא סחב יפה אשתקד, העונה התנדנד ברוטציה, ההגעה של לאב הייתה אמורה לסתום את החור, רק שבתור תומך קליבלנד נלהב לא ציפיתי ממנו למשהו במצ'אפ הזה, זכור לי איך בפלייאין שעבר הם פגשו את ההוקס ויאנג סידר לו מקלחת מוקדמת בעקבות הכבדות ביציאה לחסימות, גם אז שותף לדקות מעטות.
בקיצור באטלר ובאם (בעיקר באטלר) מסוגלים לחלץ מים מן הסלע, בתנאי שסביבם לא זורקים סלעים נוספים. ההיט תמיד שיחקו בריווח גבולי אך כעת אין להם פתרון ממשי בליגה בה הסקורינג יצא משליטה, לא סתם הם בתחתית הליגה בתחום. חבל, אני מחזיק מסטרוס.

לייקרס - מינסוטה היה כיף. שריקה נוראית בשלשה של קונלי, איפה הפאול בדיוק? אנט ממש מכר אותם, לא מתאים. בחטיפה האחרונה הייתה לו הזדמנות ללכת ל-2 קלות ולהוריד למינוס 1, אני יודע שמשחק חוץ ולא רוצים הארכה נוספת והכל, אבל היה שם לייאפ בידיעה שיש להם פסק זמן בכיס לעומת 0 ממול.
טאונס היה בדרך לאחד המשחקים הטובים בקריירה, חבל שאין לו קור רוח להימנע ממאבקי כוח חסרי משמעות מתחת לסל עם 4 עבירות. הכדור זז ממש יפה, אבל בדקות האחרונות מנעו ממנו להתמקם או לכדרר, העזרה הכפולה הובילה לחיתוכים אך מי שקיבל את הכדור באזור הצבע פשוט קפא מול איידי/לברון באותן דקות.

קייל אנדרסון פשוט גאון, המשחק שלו מלא בניואנס. לא קיבל מספיק ביקורת אמנם, על הצד שלו בעימות עם גובר (שיצא אהבל כצפוי). בכל אופן, סלואו-מו הופיע במלוא הדרו והיה רחוק חטיפה וחסימה מ5X5 מפלצתי. קרדיט להגנה של הלייקרס, לא התרגשו משתי השלשות שלו (בדרך כלל אמור להספיק) והמשיכו לגנוב עזרה, היו נחושים למנוע מטאונס לשחק אחד-על-אחד, שלחו דאבל או כיוונו אותו לעזרה שחיכתה בקו הבסיס לרוב, בסוף השתלם להם, בקושי.

אני טיפה חושש ממפגש עם הוולבס. הם כנראה פחות טובים עם גובר בכללי, לא בטוח שמולנו, מכיוון שגורדון הוא לא קלעי מעמדת הכנף, ופורטר בוודאי לא ינצל את כבדות הרגליים של טאונס לחדירות לסל. כמובן שאנחנו פייבוריטים ברורים, אבל יש סיכוי שיתארך ל-6, טאונס ואדוארדס טובים מולנו בדרך כלל.

fatnoam

Active member
לא בטוח שהוולבס יעלו מ-8. אם הפליקנס מתחממים מול הת׳אנדר אני בהחלט רואה אותם חורכים את הוולבס.

בכל אופן לוולבס כן יש קצת יותר גודל מולכם, דנבר בסה״כ קבוצה גדולה וחזקה ואתלטית בעמדות הפורוורד.

אני חושב שהוולבס עשו שגיאות והחטיאו מבטים משני משחק, בעוד שדווקא בלייקרס שחקני המשנה תפקדו ובעיקר לברון ודייויס עם באקטים חשובים.

בוסטון מבסוטים, לא חושב שקווין סניידר יכול להביא את ההוקס לתת פייט אמיתי, אולי יגנבו אחד. סניידר כן שינה שם דברים והכניס רוח לחימה.

מיאמי חרבנה, אני במקומם מוותר על הפלייאוף השנה, סיבוב ראשון נגד מילווקי עזוב אותך.

myway23

Active member
מעניין מה לא עובד במיאמי, שנה שעברה היו מקום ראשון והגיעו לגמר מזרח
נשאר פחות או יותר אותו סגל והשנה הם פשוט לא מתרוממים, לא משנה אם היו מנצחים, גם מקום 7 זה לא מתאים.

דווקא במשחק מול אטלנטה לאורי היה טוב, אחרי עונה מאוד חלשה. באטלר\מיאמי פספסו הרבה ליי אפים.
מבחינת סגל ומאמן יש להם יכולות אז מה בדיוק לא עובד? אולי החדר הלבשה שם לא מלוכד? לא ברור.

מיניסוטה - לייקרס, ראיתי רק רבע אחרון והארכה, זה היה די מביש לראות הרבה איבודים וטעויות וסקור כל כך נמוך, משחק תקוע כזה.
מיני אכזבו ולא הראו אופי, איפה טאונס ואדוארדס? ברגעים האלו הם צריכים לתת את הטון
אני לא חושב שטאונס קלע נקודות ברבע ה 4\הארכה, בעיקר זרק שלשות קשות, ההתקפה הייתה תקועה וזה היה מביש.
מבחינת הלייקרס, זה מה שציפינו שיקרה, שהותק והנסיון יתנו את היתרון והם יצליחו לנצח גם משחק כזה שהם ברובו במינוס והם ברדיפה.

למעלה