פלייאוף 2023 יוצא לדרך

Rapgamer

Well-known member
פילדלפיה- ברוקלין
בוסטון-אטלנטה
קליבלנד- ניקס
סקראמנטו- גולדן

צפייה מהנה:)

Krit123

Well-known member
אין לי זמן לנתח אז בינתיים הימורים סיבוב ראשון

מילווקי - היט: 4-1
בוסטון - הוקס: 4-2 (מפרגן לאטלנטה משחק נוסף בו השלשות של הסלטס לא יכנסו)
פילי - נטס: 4-1
קאבס - ניקס: 4:3 (לא אתפלא אם קליבלנד תנצח ב-6 אבל מדובר בהימור בעייתי מפאת חוסר ניסיון)

דנבר - וולבס: 4-2
ממפיס - לייקרס: 4-3 גריזליס. מאוד מתחבר לדברים ששמעתי בפוד של זאק לואו - הלייקרס סחוטים מעייפות, לולא הדרמה מהולת הפציעות בממפיס הייתי מהמר יותר בביטחון, אבל נכון לעכשיו מדובר בין השאר בציפייה שמישהו בל"א יתפרק באמצע המקצה.
קינגס - ווריורס: 4-2 ג"ס (סדרה שמסוגלת להגיע ל-7)
פיניקס - קליפרס: 4:2 סאנס. לא שמתם מספיק דגש על ראס VS קיידי, מצפה להתנגשות אחת לפחות.
לתחושתי אייטון פחות אפקטיבי בחילופים מלפני שנתיים, ע"ע הסדרה מול דאלאס והיציאה הרעועה לקלעים, אז במידה ו-PG ישתוף הסדרה עלולה להתארך ל-7, אבל כרגע מרגיש כמו 6, אולי אפילו 5.

myway23

Active member
רשמים שלי, ל 2 משחקים שראיתי (כמעט את כולם)
פילי - נטס - דווקא הנטס יכולים לתת להם פייט אבל במשחק הזה נפלו לפילי השלשות, מעניין מה היה קורה אם זה לא היה קורה. בעיקרון, פילי יכולים לטחון את הנטס וללכת לאמביד כל המשחק כי לנטס אין שחקן עם גוף להתמודד איתו אבל זה יגרום לדאבלים וזריקות נוספות ל 3 אז מעניין לראות מה יקרה כשהזריקות לא ייפלו.

בוסטון - אטלנטה - זה לא כוחות, מצפה מבוסטון לסוויפ או ג'נטלמנס סוויפ. מהמשחק הנוכחי התאכזבתי שמזולה לא שיתף יותר שחקנים (לדוגמא גרנט וויליאמס לא שיחק) ובחר לשתף בסה"כ 8 שחקנים. אני מבין שבד"כ ככה זה בפלייאוף אבל באמת שהספסל השנה עמוק, הייתי שמח אם גרנט\מוסקלה\קורנט\פריצ'ארד היו מקבלים כמה דקות כדי להוריד מהעומס של השאר וכדי להשאיר אותם בעיניינים, בייחוד כשמובילים 25+ בחלק נרחב של המשחק.
לא יודע אם מדאיג שאטלנטה הצליחו לצמצם ל 12 בלבד ברבע הרביעי (כאמור ירדו במחצית במינוס 30) אבל זה נראה כאילו השחקנים לא מאותגרים ומפה יכול להגיע הזלזול וצריך לשים על זה דגש כי בהמשך יהיו קבוצות טובות יותר ואסור לתת פתח לאף קבוצה. מהצד השני, טריי יאנג סופרסטאר? הוא ממש נטל בהגנה, נכון שהיה לו משחק חלש בהתקפה ונכון שהוא יכול גם להתפוצץ אבל לא רואה איך הוא סופרסטאר עם הגנה כזאת, עד שהוא לא ישפר את זה הוא אולי יכול להיות כוכב שלישי בקבוצה.

נ.ב.
בחצי הראשון של העונה רשמתי על דריק וויט שהוא ממש אכזב אותי ואפילו הצעתי עליו טרייד. בחצי השני פשוט שתקתי ולא רציתי לנאחס :ROFLMAO:
אבל היום אני מחזיק ממנו, איזה כיף לראות אותו עם בטחון והוא שחקן מאוד חשוב לטעמי. הוא יוצר טוב, יש לו הגנה מדהימה, והוא יודע לחדור לסל ולסיים או לסחוט עבירה. אז כן, הייתה לו "התאקלמות" לא קלה לטעמי, אבל כיף לראות אותו היום, עשה קפיצה משמעותית לטעמי.

Rapgamer

Well-known member
פילי-נטס:
ברוקלין הגיעו עם תכנית משחק ברורה, שמירות כפולות על אמביד אפילו רחוק מהסל ולהמר על השלשות של פילדלפיה. הפעם ההימור לא הצליח, פילי תפרו 21/43. כבר אמרתי שטאקר לא ממש חיוני בסדרה הזאת, שיחק הלילה 25 דקות (וקחו בחשבון שהיו כמה דקות גארבג'), מאמין שזה ירד בהמשך הסדרה.
רספקט למיקייל ברידג'ס, ממשיך לנוע בכדרור סביב חסימות ולעלות למיד ריינג' סטייל דוראנט. גם קלע באחוזים דוראנטיים. עדיין חסר לו מימד הפליימייקינג והיו לו מספר החלטות לא טובות. ברגע שיצבור יותר ניסיון כאופציה ראשונה בהתקפה הוא ישתפר בזה ויהפוך לשחקן ברמת אולסטאר.

בוסטון- אטלנטה:
לא כוחות. משחק במעמד צד אחד עם 30 הפרש במחצית. לא אוהב להסיק מסקנות הלאה ממשחקים כאלה, מאמין שהמפגש הבא כבר יהיה תחרותי.

קליבלנד- ניקס:
משחק מעולה! במחצית הראשונה קצב פלייאוף טיפוסי והרבה החטאות פחות טיפוסיות סביב הסל. אמנם יש רים פרוטקטורס נהדרים בשני הצדדים אבל שתי הקבוצות החטיאו יותר מהרגיל גם לייאפים יחסית קלים. דיברנו לפני הסדרה שזה מצ'אפ טוב עבור הניקס וזה בא לידי ביטוי, הם ממש הוציאו את קליבלנד מהרית'ם ההתקפי שלה. רק 20 אסיסטים של הקאבס לעומת 14 איבודים, הניקס שמרו עם 5 מול 4 והשאירו את אוקורו פנוי. זה השתלם כשסיים עם 1/6 מהשדה ותקע הרבה התקפות. העניין הוא שאוקורו השומר הכי טוב על ברנסון אז ביקרסטאף היה טיפה ממולכד, ניסה את לאברט ודין וויד ובסוף החליט לסגור עם אוסמן בעמדה 3. הוא נותן להם את הבלאנס התקפה-הגנה אבל המחסור של קליבלנד ברול פליירס איכותי התבטא כבר מהמשחק הראשון.
אז הקאבס שיחקו בלי רית'ם וזה אומר שמיצ'ל לקח על עצמו המון באחד על אחד. משחק גדול שלו עם 38 נקודות, אבל כאלה אמיתיות בקצב פלייאוף מול הגנה חונקת. במחצית השנייה הניקס הביאו עליו שמירות כפולות אבל קליבלנד לא לגמרי הצליחה לנצל התקפות של 4 מול 3. הניקס שיחקו חזק, היו פיזיים, חזרו מהר לעמדות שלהם והקשו על הנעת הכדור.
גארלנד התקשה מול הפיזיות והסייז של הניקס. הוא קלע קצת בפתיחה אבל לא הרגיש בנוח, ראה את הכדור פחות ופחות ככל שהמשחק התקדם, לא השיג seperation בכוחות עצמו. רק אסיסט אחד על 5 איבודים. מובלי אכזב בשני צדי המגרש, לא הצליח לסיים בצבע ולא הצליח לסגור מספיק טוב לריבאונד.

נעבור לצד השני של המגרש- גם הניקס קלעו באחוזים יחסית נמוכים אבל היתרון שלמעשה הכריע עבורם את המשחק הוא הריב' התקפה. יש להם שני רול פליירס פנטסטיים שעשו את מירב העבודה בתחום- מיצ'ל רובינסון וג'וש הארט. הניקס לתחושתי הגיעו למבטים לא רעים במחצית הראשונה, היו יכולים לסיים אותה בהפרש גבוה יותר אבל החטיאו הרבה. במחצית השנייה כבר הלכו יותר לבידודים של ברנסון (שהיה בבעיית עבירות בחצי הראשון).
מעניין יהיה לראות כיצד יחולקו הדקות של הניקס בכנפיים בהמשך הסדרה. הארט היה הכי טוב ביי פאר. קוויקלי היה חלש במיוחד, כשהוא לא פוגע בהתקפה הוא מיותר. גריימס השומר המועדף שלהם על מיצ'ל אבל מינוס בהתקפה, וRJ בארט קיבל הזדמנויות לתקוף בפוסט את הגארדים הנמוכים של קליבלנד והחטיא הכל.
למעשה הניקס קיבלו תרומה נמוכה מהרבה שחקני גרעין ובכל זאת הצליחו לחלץ את המשחק בחוץ. בזמן שקליבלנד "שרפו" משחק גדול של מיצ'ל שלא הספיק. מבחינת הדינמיקה של המשחק הראשון הניקס אמורים להיות פייבוריטים בהמשך הסדרה. בכל זאת יש לי יותר אמון בסגל של הקאבס, נראה איזה פתרונות הם ימצאו לקראת המשחק הבא. אם אוקורו יקלע את השלשות שלו מהפינה הם בסדר, השאלה מה יקרה אם לא. סדרה מרתקת שהתחילו בה ההתאמות כבר במהלך גיים 1.

Krit123

Well-known member
פילי - ברוקלין
תפסתי את שלב הדמדומים אז אגיב באופן כללי - אני פחות תופס מפילי, הם חצי לבל מתחת לבאקס/סלטס, שייכים לדבוקה של פיניקס/דנבר/ווריורס לעת עתה.
48 דקות משותפות לקלקסטון/שארפ בעמדה 5 מרמזות שקואץ' וון ממתין עם הרכבי הפייב אאוט. אני הייתי ממליץ לו להאיץ תהליכים, אם כבר אין כוונה לשמור את אמביד אישית, אז שלפחות יהיה מי שיכריח אותו לשמור מחוץ לצבע ולמעשה יהפוך את המשחק לתחרות שלשות מזדמנת. לא ישפר את הסיכויים דרמטית, אך שווה לנסות.

בוסטון - אטלנטה
מי המטומטם שנתן 2 משחקים להוקס? הגנת הצבע שלהם מצחיקה והירידה אליה עדיין לא התעדכנה לגרסת פלייאוף. תגידו, מה קרה לדאנדרה האנטר? היה שומר לוקדאון, יעיל בהתקפה, נכון לתקופה האחרונה הוא הופך לסוג של הולוגרמה מהבהבת של עצמו. ביי משתלב יפה בכנף ומספק ריווח, בוגדן הגיע חד, ולכן את הריצה הם עשו בדקות הספסל של טריי (לא מפתיע).
ג'יילן ג'ונסון עשוי להוות ווילד קארד, מספק להם אתלטיות, רק שהוא סקרינר גבולי ואין לו יד נכון לעכשיו, כך שבפועל הוא תופס נפח מוגזם בהתקפה.
|
טייטום עשה המון דברים שפחות ראינו ממנו בשנים הקודמות - רוב הנקודות שהשיג בצבע התבססו על יתרון גובה/עוצמה, יפה לחזות בהתפתחות, למה הוא מסוגל להיות דבע. מאוד מסכים עם myway לגבי הרוטציה, מה נסגר? משחק בקושי תחרותי והכוכבים גולשים ל-40+ דקות, לא הבנתי למה גרנט נענש בספסול, ודווקא בסדרה הנוכחית הסייז של פריצ'רד לא אמור לעצר את צעדיו.

קאבס - ניקס
סעמק, כמה רציתי שייקחו את זה. יובל סיכם מצוין אז רק נהדהד מה שאמר ונוסיף דגש:
1. קליבלנד got out hustled - לא רק הריבאונד (כולל פספוס אדיר של מובלי מול רנדל בדקה האחרונה), גם החזרה להגנה לקתה בחסר, ומשתי הבחינות ידוע לכולם שג'וש הארט הוא פשוט אס - תמיד היה מתעלל בדנבר לאחר כדור חוזר במעבר.
2. הגבוהים משני הצדדים בתצוגת נכות מופלאה. נקרעתי מצחוק מהידיים של רובינסון & אלן, חייב לעשות מזה compilation. כמות הפעמים שאלן כמעט שם יד על כדור חוזר ו/או מסירה רק בשביל ליפול אל הקרקע ולהיות חסר בצד השני..
לא סתם אמרתי לכם שרים ראנרס כמו אלן נבחנים בפלייאוף ולא צריך להפריז בהערכה אליהם. חובת ההוכחה עליו, צריך להתעלות על רובינסון והארט. הקושי לשלב אותו בהתקפה מתעצם לאור הנוכחות של אוקורו כאמור, הצפיפות גואה.
3. אני בעד אוסמן להמשך או לזרוק ללמאר סטיבנס הזדמנות, הוא לא קלעי אבל לפחות סלאשר עדיף.

למעלה