פילי - ברוקלין
תפסתי את שלב הדמדומים אז אגיב באופן כללי - אני פחות תופס מפילי, הם חצי לבל מתחת לבאקס/סלטס, שייכים לדבוקה של פיניקס/דנבר/ווריורס לעת עתה.
48 דקות משותפות לקלקסטון/שארפ בעמדה 5 מרמזות שקואץ' וון ממתין עם הרכבי הפייב אאוט. אני הייתי ממליץ לו להאיץ תהליכים, אם כבר אין כוונה לשמור את אמביד אישית, אז שלפחות יהיה מי שיכריח אותו לשמור מחוץ לצבע ולמעשה יהפוך את המשחק לתחרות שלשות מזדמנת. לא ישפר את הסיכויים דרמטית, אך שווה לנסות.
בוסטון - אטלנטה
מי המטומטם שנתן 2 משחקים להוקס? הגנת הצבע שלהם מצחיקה והירידה אליה עדיין לא התעדכנה לגרסת פלייאוף. תגידו, מה קרה לדאנדרה האנטר? היה שומר לוקדאון, יעיל בהתקפה, נכון לתקופה האחרונה הוא הופך לסוג של הולוגרמה מהבהבת של עצמו. ביי משתלב יפה בכנף ומספק ריווח, בוגדן הגיע חד, ולכן את הריצה הם עשו בדקות הספסל של טריי (לא מפתיע).
ג'יילן ג'ונסון עשוי להוות ווילד קארד, מספק להם אתלטיות, רק שהוא סקרינר גבולי ואין לו יד נכון לעכשיו, כך שבפועל הוא תופס נפח מוגזם בהתקפה.
|
טייטום עשה המון דברים שפחות ראינו ממנו בשנים הקודמות - רוב הנקודות שהשיג בצבע התבססו על יתרון גובה/עוצמה, יפה לחזות בהתפתחות, למה הוא מסוגל להיות דבע. מאוד מסכים עם myway לגבי הרוטציה, מה נסגר? משחק בקושי תחרותי והכוכבים גולשים ל-40+ דקות, לא הבנתי למה גרנט נענש בספסול, ודווקא בסדרה הנוכחית הסייז של פריצ'רד לא אמור לעצר את צעדיו.
קאבס - ניקס
סעמק, כמה רציתי שייקחו את זה. יובל סיכם מצוין אז רק נהדהד מה שאמר ונוסיף דגש:
1. קליבלנד got out hustled - לא רק הריבאונד (כולל פספוס אדיר של מובלי מול רנדל בדקה האחרונה), גם החזרה להגנה לקתה בחסר, ומשתי הבחינות ידוע לכולם שג'וש הארט הוא פשוט אס - תמיד היה מתעלל בדנבר לאחר כדור חוזר במעבר.
2. הגבוהים משני הצדדים בתצוגת נכות מופלאה. נקרעתי מצחוק מהידיים של רובינסון & אלן, חייב לעשות מזה compilation. כמות הפעמים שאלן כמעט שם יד על כדור חוזר ו/או מסירה רק בשביל ליפול אל הקרקע ולהיות חסר בצד השני..
לא סתם אמרתי לכם שרים ראנרס כמו אלן נבחנים בפלייאוף ולא צריך להפריז בהערכה אליהם. חובת ההוכחה עליו, צריך להתעלות על רובינסון והארט. הקושי לשלב אותו בהתקפה מתעצם לאור הנוכחות של אוקורו כאמור, הצפיפות גואה.
3. אני בעד אוסמן להמשך או לזרוק ללמאר סטיבנס הזדמנות, הוא לא קלעי אבל לפחות סלאשר עדיף.