שלי
מזרח:
1. טורונטו - 8. וואשינגטון: טורונטו מגיעה במומנטום הנכון. הקבוצה קבוצתית, עמוקה, רצה ביחד שנים, יש לה אולם ביתי שמביא ניצחונות. דרוזן הרים את המשחק שלו העונה והוא הרבה יותר מסוכן אול-אראונד. לאורי בריא. זו תהיה סדרה קצרה.
טורונטו ב-5.
2. בוסטון - 7. מילוואקי: מילוואקי משחקת מסודר כל העונה. עם או בלי מאמן, חייבים לאהוב את הקבוצה שנבנתה. הייתי רוצה לראות אותם מתקדמים [# טים יאניס], אבל אין להם שום סיכוי. בוסטון טובה מדי ליכולות שלהם.
בוסטון ב-6, ואני עוד מפרגן פה לבאקס.
3. פילדלפיה - 6. מיאמי: דונט סליפ און פילי. ארגז מלא בכלים: בלינלי ואיליאסובה זו תוספת כוח רצינית. קובינגטון עושה עונת שיא בשני צדי מגרש וכמעט לא מדברים על זה. אמביד בריא, וזה שלב של העונה שאין בקים, כך שאין עליו שום מגבלה. אם פולץ יכול לתרום להם מהספסל ביכולת של המשחקים האחרונים מאז שחזר מפציעה, זו קבוצה עם שתי חמישיות ראשונות, ובפלייאוף, שספסל טוב מביא אליפויות [או לפחות שומר על יתרונות], זה משמעותי.
פילדלפיה ב-7, ורק כי מיאמי קבוצה טובה ביום נתון ולפילי זו סדרה ראשונה.
4. קליבלנד - 5. אינדיאנה: ווי דיד איט, בייבי! הגענו לפלייאוף! אני מדבר לעצמי, מי שלא הבין. פלייאוף אחרון שלי כשחקן ? לפני 4 שנים, במדי יוסטון, ולא שיחקתי. לפני כן, זה 2011, עם שאקיל, במדי בוסטון. סדרה מאוד מסקרנת. אני מהמר, סדרה הרבה יותר תחרותית ממה שחושבים שתהיה, וזה בסדר, טוב לנו לעבוד מעמדת האנדרדוג, שלא יספרו אותנו בכלל. מעבר לעובדה שאינדיאנה היא אחת הקבוצות המובילות בליגה בשלל מדדים שאני רואה בהם חשובים להצלחה של קבוצה [בהגנה - דפלקשנים ואיבודי כדור קריאייטד, ובהתקפה - נק' פאסט ברייק, נק' מאיבודי כדור ואחוז משלוש], נתון מפתח לדבר עליו: קליבלנד קבוצת הבי-אופנס במהלכי אייסוליישנים [לא שזה מפתיע אף אחד] - אינדיאנה היא אחת ההגנות הטובות בליגה נגד מהלכי אייסוליישן, וכך ניצחנו את קליבלנד 3 פעמים העונה. ומהכיוון ההפוך, אינדיאנה קבוצת הבי-פיק אנד רול כל העונה, ודיברנו על זה - קליבלנד מההגנות הגרועות בליגה נגד הפיק אנד רול. אז נכון, זו קבוצה חדשה, זו לא הקבוצה שפגשנו במהלך העונה וניצחנו, וזו קבוצה משודרגת בכל מקום שבו היו נחותים מאיתנו - אתלטית יותר, בריאה, ותקבל 40 + דקות מלברון. אבל אני חושב שיש לנו מצ'אפ טוב נגדם מבחינת סגנון משחק. הם משחקים לידיים שלנו כאשר לברון נוטה להתפשר על הזריקה מבחוץ והתנועה אפסית מה שמאפשר לנו לכסות הרבה שטח ולייצר חטיפות. לקבוצה אתלטית כמו אינדיאנה שיש לה שניים משחקני ההגנה היותר דומיננטים בליגה [אולדיפו ותד יאנג], ויש לה את אחד ההלפ-דיפנדרים הטובים בצבע כחוסם ארוך שמשנה זריקות [מיילס טרנר], אני אוהב את הסיכויים שלנו אם נדע לשחק את המשחק שלנו. יש לי תחושה לא טובה שנקבל פיק ברכיים, הרי לא באמת נבנינו למעמד הזה וזה עלול לבוא לידי ביטוי בשני המשחקים הראשונים שהם משחקים מכריעים לאיך שהסדרה תתפתח, אבל אני מאמין.
אינדיאנה ב-7.
חצי גמר אזורי:
1. טורונטו - 5. אינדיאנה: אני לא חושב שהסדרה תהיה שונה ממה שקיבלנו בעונה הרגילה. יש לנו בעיה נגד טורונטו. הנוכחות של ואלנצ'ונאס קשה לנו. אין לנו גם פתרון לאיבאקה אם הוא קולע מבחוץ. אבל יותר מכל, אני חושב שלעבור את לברון זה סוחט אותך מנטאלית, ואני לא חושב שנגיע מוכנים לטורונטו, שלדעתי תעשה סדרה ראשונה קצרה.
טורונטו ב-5, לצערי.
2. בוסטון - 3. פילדלפיה: אני אגיד לכם מה. אני הולך פה עם תחושת בטן, ונגד רוב המהמרים. משהו אומר לי שבוסטון בלי קאיירי, זו לא יכולה להיות העונה ללכת עד הסוף.
פילדלפיה ב-6.
גמר אזורי:
1. טורונטו - 3. פילדלפיה: יכול ללכת לכל צד. טורונטו קבוצת 'גריינד' יותר טובה לדעתי, ובהחלט מנוסים במעמד הזה. הביתיות תשחק תפקיד מכריע. לדעתי שתי הקבוצות תשמורנה על הבית לאורך כל הסדרה.
טורונטו ב-7.
מערב:
1. יוסטון - 8. מינסוטה: יוסטון קבוצה מיוחדת העונה. לא האמנתי שכריס פול עוד יכול להרים קבוצה ולהוביל אותה. ראיתי בו נטל, שחקן בדעיכה שתוקע את תקרת השכר ומונע מקבוצה להתחזק בעמדות אחרות. חשבתי שההחתמה לא טובה. מה אני אעשה, ככה ראיתי אותו, טעיתי. אבל כבר אי-אפשר לצחוק על ההגנה שלהם כמו פעם. הם באים להרביץ כל משחק, משחקים נורא אגרסיבי. מינסוטה קבוצה עם הרבה בעיות, ולדעתי קבוצה לא מוצלחת. אולי החזרה של באטלר תעשה מזה סדרה, אבל אני מצפה לסדרה שבה טאונס ימשיך לעשות מספרים גדולים, וזה לא יספיק.
יוסטון ב-5.
2. גולדן סטייט - סן אנטוניו: אני מוכרח לומר שעד לפני שבוע היתה לי תחושה לא טובה שגולדן סטייט לא תעבור סיבוב. הקבוצה לא משחקת כל העונה, אבל במיוחד מאז תחילת 2018 זה נראה רע. הקבוצה לא מגיעה לרבעים ראשונים כל העונה ואז רודפת אחרי היריבות שלה. יש לי בטן מלאה על ההתנהלות של סטיב. זה שהוא מאמן את האחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה ותחתיו שברה שיאים, לא אומר שהוא חף מביקורת. הוא איבד שליטה, זה היה בולט כבר מדצמבר. הרוטציות שלו היו לא נכונות, הכדורסל כבר לא כדורסל, הגנתית אנחנו לא שומרים. יותר מדי שחקנים לקחו צעד אחורה, והמצטרפים החדשים לא פקטור. ללא סטף, גולדן סטייט קבוצה בלי קליעה מבחוץ ובלי כלים התקפיים. אם לא קיידי, שהוא פנומן ביכולת שלו להשיג 'אינסטנט אופנס', הינו בבעיה. עכשיו אני בדיעה שננצח את סן אנטוניו, ואולי אפילו "בקלות", אבל אני לא אוהב את מה שאני רואה.
גולדן סטייט ב-6.
3. פורטלנד - 6. ניו אורלינס: מפגש בין שניים מארגיובלי חמשת המועמדים ל-MVP. ניו אורלינס לדעתי קבוצה טובה יותר. מירוטיץ' התחבר טוב, הוא מסוכן מבחוץ. רונדו כבר כמה חודשים שם מספרים גדולים. יש להם עוד כמה שחקנים "אפורים" שעושים את העבודה מסביב. נגד פורטלנד זה אמור להספיק.
ניו אורלינס ב-7.
4. אוקלהומה סיטי - 5. יוטה: יוטה אחת ההגנות הטובות בליגה, אני לא מחדש פה כלום. אבל לא נותנים להם מספיק קרדיט על העבודה שלהם בהתקפה. הם מניעים כדור, משחקים מאוד קבוצתי. אני רואה את זה כמו מצ'אפ טוב נגד אוקלהומה סיטי, כי אני חושב שכדורסל כמו שווסטברוק משחק - ה"לבד" הזה, שהוא עושה הכל על המגרש - זה לא עובד. לא נעים לי לומר, אבל
יוטה ב-6.
חצי גמר אזורי:
1. יוסטון - 5. יוטה: לא הגיוני שיוסטון תעשה פלייאוף בלי 'סוויפ', כלומר אולי לכם זה הגיוני, אבל בראש אני מדמיין אותם עושים את זה קל לפחות בסדרה אחת. זה חייב לבוא בסדרה הזאת.
יוסטון ב-4.
2. גולדן סטייט - 6. ניו אורלינס: ניו אורלינס הוכיחה שיש לה מצ'אפ טוב נגדנו. אין לנו יכולת להתמודד עם דייויס בצבע. ביום רגיל, אני לא אוהב את הסיכויים שלנו נגד הפליקנס, אבל מאחר שזה פלייאוף והניסיון גם מדבר, אני הולך על ניצחון דחוק שלנו.
גולדן סטייט ב-7.
גמר אזורי:
1. יוסטון - 2. גולדן סטייט: כאוהדי כדורסל, מגיע לנו לקבל את זה. אני לא מכיר קבוצה יותר שבעה מגולדן סטייט, ואני לא מכיר קבוצה יותר רעבה מיוסטון. אני לא זוכר ולא יודע אם סטף אמור לחזור או לא, כנראה שכן. אם יחזור, יעשה מזה סדרה, אבל לא יותר מזה - והעייפות המצטברת שלנו תכריע.
יוסטון ב-6.
גמר ליגה:
1. יוסטון - 1. טורונטו: פתוח לכל. קחו הימור כפי שאני רואה כעת מול נגד עיניי לאחר שביצעתי ריטואל אפריקני עתיק: במשחק הראשון איבאקה ידרוך על הרגל של טאקר ויפצע. זה יקרה במחצית הראשונה. יעדר ממשחקים 2 ו-3, ויוסטון תנצח בעקבות זה את כל השלושה הראשונים. יוסטון היתה מנצחת גם בלי הפציעה - לא את כולם, אבל לפחות שניים - אבל התקשורת, ובמיוחד האוהדים, ידברו על 'מה אם איבאקה לא היה נפצע', וכאילו זה הכריע את הסדרה.
יוסטון ב-5.