פלייאוף 2015 - סיבוב שני

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף 2015 - סיבוב שני

אני מצפה לראות את הניתוחים שלכם לסדרות הצפויות (למרות שאת זאת של הבולס מול בלאט כבר פירקתם לחתיכות בשירשור אחר)

את החצי שקל שלי אתן בערב...(עבודה וכאלה)

billc

New member
אטלנטה וושיגנטון יום ראשון - מחר

וושינגטון גמרו את טורנטו לפני חודש ובילו באיים הקריבים
לעומת זאת אטלנטה עדיין מתנשפים ממהמשחק אתמול, הויזארדס בכושר מעולה אטלנטה הספסל לא מתפקד

אטלנטה לא מתפקדת ולכן אני מהמר שהיא תודח ב 4-2 או 4-3

אני לא יודע מה קרה באותה קטטה במועדון, אבל זה הרס את אטלנטה ואת המשחק שלה לחלוטין מה שרה באותה קטטה.
&nbsp
bilic אני יודע שהמרתי שאטלנטה או גולדן יזכו בתואר, אבל ההוקס מאז אותה קטטה לא עצמם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דעתי

כמו שכתבו לפני, ההוקס לא נראים טוב וכנראה שגם גורם העייפות ישחק תפקיד, לפחות במשחק הראשון.
לעומתם וושינגטון מגיעים לסדרה הזאת אחרי כמעט שבוע מנוחה כשהם בכושר אדיר ועם הרבה ביטחון אחרי הסוויפ על טורנטו
&nbsp
תהיה סדרה מעניינת אבל אני מתקשה לראות את ההוקס עוברים את וושינגטון בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות ובטח לא כשפול פירס המתנקש הזה רק ראה פלייאוף וחזר ל-2008 ביכולת.
&nbsp
וול נול טיג
פירס מול קורבר
גורטאט מול הורפורד
&nbsp
מעניין כבר אמרתי?
&nbsp
&nbsp

Puskas

New member
Go Bulls!

טוב אז הפעם הבולס פוגשים קבוצה של לברון והכוחות שווים, תודה לאל!
הקאבס בלי לאב וגם JR "ינוח" שני משחקים ויעשה טובה להגנה של הבולס.
הפעם שיקגו חייבים לקחת את זה, הגיע הזמן להעיף את לברון מהפלייאוף.
רוז בריא ומשחק סבבה, באטלר בעונת שיא, פאו בעונת התאוששות פלוס, מירוטיץ' מפתיע לטובה והותיקים עדיין שם נותנים את האקסטרה.
המצ'אפ טוב לשיקגו, רוז על קיירי עם עזרה של ג'ימי שיעזור גם על לברון בעמדה 3.
החיסרון של KL בקו הקדמי ייתן לעומק של הבולס יתרון משמעותי במיוחד (פאו+מירוטיץ'+גיבסון+נואה מול כולה טריסטאן+מוזגוב והשאריות של פרקינס) וזה משלים את היתרון שיש לבולס בכל עמדה מלבד עמדה 3, כי לברון זה לברון ואין מה לעשות.

ממש מקווה שננצח כי בסופו של דבר לבולס יש יתרון מוחלט על פני ההוקס/וויזארדס לטעמי אז המכשול העיקרי לקראת גמר NBA ראשון מאז MJ, זו קליבלנד וזה LBJ.. נעבור את זה, נעבור הכל עד הגמר.

Go Bulls!!

Puskas

New member
החיים עמוסים חח

ובנוסף הלך לי המחשב אז אני משתמש בטלפון רוב הזמן ולא נוח לגלוש משם בתפוז :)

אם אתה מהאיזור שלי אני יכול לסדר לך מחשב בהנחה

גבוה כולל ניידים ולא רק נייחים.
&nbsp
בגלל העבודה שלי אני יכול לקנות מחשבים ושרתים בהנחות גבוהות מאוד.

picki23

New member
זה ממש יפה

לראות שאתה באמת אוהד אותם
&nbsp
לו יהי.
&nbsp
מקווה שאתה לא חי בסרט :/

Puskas

New member
מה נשאר חוץ מלקוות? :)

כל שנה אכזבה מהבולס, מתחילים עם ציפיות ומסיימים עם רוז בבית חולים.
השנה הסגל בריא (טפו טפו) ומספר שחקנים נותנים עונה הרבה מעל הציפיות, אם לא עכשיו אז מתי?

picki23

New member
מחזיק איתך אצבעות

שיקגו היא הקבוצה היחידה מבין הקבוצות בפלייאוף שעוד יש לי אמפתיה בשבילם

OrEl74

Well-known member
מנהל
שיקאגו אהובתי...צר לי עלייך

כן כן, אני יודע שרוב האוהדים מתלהבים מההשעיה של סמית' ומהעובדה שלאב פצוע אבל אני עדיין לא מצליח לראות את הבולס עוברים את המשוכה הזאת שנקראת לברון ג'יימס ולמרות אהדתי רבת השנים לבולס, אני מהמר נגדם בסדרה הזאת.
&nbsp
בואו נהיה רציניים, נכון להיום, רוז אפילו לא מדגדג את קיירי שכנראה יעבור אותו מתי שהוא רק ירצה.
נכון שמידי פעם נראה גם מרוז את המצב ההפוך אבל ברוב המקרים יהיה זה קיירי שיצא כשידו על העליונה בהתמודדות הזאת.
על לברון כמובן שאין טעם להרחיב, הבולס מעולם לא הצליחו לעצור אותו ולא יצליחו גם עכשיו ויסלח לי באטלר אם אני לא מאמין שהוא יהיה זה שיצליח להגביל את לברון באיזושהי צורה ובטח שלא דאנליבי יהיה האיש שיעשה את זה.
נואה ומוזגוב יקזזו אחד את השני פחות או יותר וזה משאיר רק את פאו שאמור להיות זה שיעשה את ההבדל אבל הוא לבדו זה ממש לא מספיק.
אז הבולס ירביצו ויצופפו את ההגנה וזה יספיק להם לקחת שני משחקים ולא יותר.
&nbsp
ובכל זאת, לבולס יש יתרון אחד וזה כמובן חוסר הנסיון של בלאט בסדרות מהסוג הזה וטיבודו בהחלט אמור לנצח את ההתמודדות בין המאמנים ואולי לתת לבולס סיכוי לנצח את הסידרה.
&nbsp
לטעמי היתרונות של הקאבס די ברורים ואני מאוד מקווה שאני טועה.
&nbsp

צריך להסתכל לקאבס בלבן של העיניים

להזכיר לך איך הם שיחקו העונה בלי אחד מהביג 3 שלהם? נכון, על הפנים..
כמו שפושקש אמר פאו+מירוטיץ'+גיבסון+נואה מול כולה טריסטאן+מוזגוב. זה לא רק גאסול.
הקו הקדמי שלנו יפרק אותם

Alarm8000

New member
ממפיס - גולדן סטייט

הניתוח שלי של הסדרה (ושום מילה על מייק קונלי):
גולדן סטייט הרשימה אותי מאוד בסיבוב הראשון, אמנם זו הייתה "רק" ניו אורלינס, אבל גולדן סטייט התגברה על מצבים קשים, לא נלחצה ולא כפתה דברים.. השחקנים פשוט שיחקו כמו ווטרנים רווי אליפויות.. אני חושב שהסדרה מול ניו אורלינס הוסיפה הרבה לביטחון שלהם.
&nbsp
ממפיס מגיעה אחרי שהיא התגברה על פורטלנד הפצועה בלי יותר מידי בעיה. יש לה את הניסיון, יש לה שחקנים טובים שגם רצים ביחד כבר כמה עונות ומכירים אחד את השני. הסדרה הזו עבור ממפיס היא מלחמה לא רק על המקום בגמר המערב אלא אולי גם על העתיד של מרק גאסול. לא חסרות קבוצות שיעמדו בתור בשבילו ואני לא בטוח שנראה אותו בעונה הבאה בממפיס.
&nbsp
אני אישית חושב שגולדן סטייט הולכת לנצח בסדרה הזו 4-1. הקו הקדמי של ממפיס מצוין ויש לה הרבה שחקנים משלימים טובים אבל גולדן סטייט פשוט חזקה מידי, אתלטית מידי ומוכשרת מידי. אני חושב שהאריסון בארנס ייתן סדרה טובה, לאו דווקא בפן ההתקפי אלא יותר בהגנה, בשמירה על ג'ף גרין (שאני אגב די מחזיק ממנו) וקורטני לי.
&nbsp
הימור נוסף: רנדלוף ו/או בוגוט יורחקו יורחקו מהמשחק לפחות פעם אחת בסדרה

4-2 לגולדן כשהיא תשלוט ברוב המשחקים בסדרה

גולדן היא הקבוצה היציבה ביותר העונה ולא צפוי שזה יהיה שונה גם מול ממפיס.

למעלה