פלייאוף - היום הרביעי

פרוטלנד יוסטון, רבע שלישי

איזה משחק מעולה. שיוויון 72 אחרי שלושה רבעים. יוסטון פותחים טוב יותר את הרבע, ואחרי ריצת 8-1 הם מובילים 59-54. מקמילן מזעיק פסק זמן ועוצר את הריצה. הקבוצות מחליפות סלים עד 63-56 ליוסטון. פריזבליה מצליח להדביק ליאו את העבירה הרביעית ושולח לו את הספסל, גם סקולה מקבל את השלישית, כשבצד השני אודן עם 4, ופרזביליה עם 5. פורטלנד מתחילה לרוץ עם רוי ולמרקוס ואחרי 16-4 הם מובילים 72-65. אלא שכאן מגיעה שוב ריצה של יוסטון, ואחרי 7-0 הם יורדים להפסקת הרבע בשיוויון 72. רוי כבר עם 30 ו7, למרקוס עם 21 ו10. ארטסט עם 19, ברוקס עם 11, סקולה עם 10, ויאו רק עם 7 ו7. מה שמדהים הוא שלמרות שהכוכבים של פורטלד משחקים מעולה, יאו לא במשחק, וארטסט לא קולע מאז הרבע הראשון, המשחק בשיוויון. צריך להדאיג את מקמילן.
 
פורטלנד מנצחים ומשווים את הסדרה

משחק סופר צמוד היום בפורטלנד כשאף קבוצה לא מצליחה לברוח. החדשות הטובות לפורטלנד הם בעיקר הנצחון. החדשות הרעות הם העובדה שרוי קלע 42 נקודות, אלדריג' 26, יאו במשחק רע עם 11 ו8 בלבד, וארטסט עם 4 נקודות בלבד בשלושת הרבעים האחרונים, והמשחק מוכרע על שתי קליעות עונשין של רודי 1.5 שניות לסוף. כאמור פורטלנד הציגה בעיקר את רוי ביום משוגע, כולל שלשה מטורפת בסיום. למרקוס אלדריג' היה טוב מאוד ותרם בנקודות ובלוחות. רודי עם 11 ,ובלייק עם 10 עזרו. שאר החברים תרמו בעיקר ריבאונדים, עבירות ומלחמה. הנעדר העיקרי הוא אאוטלו,, עם 8 נקודות בלבד. יוסטון יכולים להיות מאוכזבים. ארטסט נכנס למשחק טוב מאוד עם 15 נקודות, אבל נעלם לגמרי בהמשך. יאו לא נכנס לטוב למשחק וסבל מבעיית עבירות, ויותר חמור מזה, יוסטון איבדו את מוטמבו, מה שהגדיל את הצורך ביאו. וון וייפר התעלה על עצמו עם 21 נקודות ב26 דקות בלבד. ברוקס עשה 23 כולל שלוש שלשות גדולות ברבע הרביעי, סקולה עם 12 ו5, אבל לא הצליח לעצור את אלדריג', ולאורי עם 10. הסדרה עוברת ליוסטון, כשיש לה את היתרון המנטלי, למרות ההפסד היום.
 
פשוט בושה מה שהולך בסטייפלס

הלייקרס מובילים 41-29 בסיום הרבע הראשון איפה לעזאזל ההגנה של הג'אז????? הלייקרס עם 18 מ21 מהשדה (85.7%)! 14 אסיסטים מול 3 איבודים. איפה ג'רי סלואן הקשוח? איפה יוטה שהייתה בדרך להיות קונטנדרית? הם נראים יותר גרוע מדנבר של שנה שעברה, ואני לא האמנתי שזה יכול לקרות.
 

go lakers go

New member
לייקרס - יוטה 29:41 . לייקרס עם 86 אחוז ברבע1

יש מצב שזה שיא NBA לרבע ?? 18 מ 21 ! רק 12 הפרש ככה שזה די מדאיג שאתה קולע ב86 אחוז ומוביל רק ב12 ... בלייקרס ביינום 10 גאסול 9 אריזה 7 פישר ולאמאר עם 6 וקובי עם 3 ו 3 אסיסטים . ביוטה דרון כבר עם 10 נקודות ו 6 אסיסטים . מי שרוצה לינק מצויין שרץ שיפנה במסרים .
 

go lakers go

New member
רואה רואה

זה די שילוב . יוטה די רכים והלייקרס לא החטיאו .גם 5 שלשות ברבע הראשון . אבל גם יוטה קולעת לא רע בכלל . כרגע 54 - 43 ללייקרס , לייקרס ירדו ל67 אחוז ויוטה עם 60 . משחק עם סקור גבוה והגנות רכות בשני הצדדים .
 

go lakers go

New member
מחצית . 11 ללייקרס

ירד כבר ל 7 ועלה כבר ל20 , תוצאת מחצית 66 - 55 . לייקרס ברבע ה2 רק 8 מ 20 ( 40 אחוז ) וסך הכל 63 אחוז במחצית .יוטה עם 60 . בלייקרס קובי עם 8 נק' 7 אסיסטים ו4 בורדס. גאסול 13 לאמאר ואריזה 10 . ביוטה דרון כצפוי חוגג על הרכזים של הלייקרס , יש לו כבר 17 נקודות ו 6 אסיסטים . הכל פתוחחחחח עדיין .
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
עכשיו אתם מבינים למה אני לא סובל את יוטה?!

הם כל כך מרובעים שזה מדהים אותי כל פעם מחדש! סלואן לא עשה שום שינוי מהמשחק הקודם בנסיון להפתיע את פיל ולשבש את תוכנית המשחק שלו והלייקרס משחקים את המשחק שלהם בלי הפרעות מיוחדות מצד יוטה. מה שכן... שימו לב לאחוזים המטורפים של שתי הקבוצות אז אני לא כל כך מבין מה קרה שם ברבע הראשון
 

go lakers go

New member
דווקא שינה שומר על קובי

שם על קובי הפעם את Ronnie Brewer . ברבע הראשון הלייקרס לא החטיאו בלי קשר ליוטה . כל זריקה נכנסה .ויוטה על 60 אחוז כל החצי .דרון הזה מפעם לפעם שאני רואה אותו אני מהרהר למה אני עדיין חושב שפול טוב ממנו . סלואן 25 שנה ביוטה . סטרן 25 מנכ''ל . שניהם צריכים ללכת הביתה כבר . מיצו את עצמם , וממזמן .
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועדיין פתח עם קורבר בחמישיה

זה לא רציני וככה הוא לא ינצח את הלייקרס.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב נו, נהיה צמוד שם פתאום

יאללה יוטה!!!
 

go lakers go

New member
זה צמוד רק בגלל פיל ג'קסון

דרון כבר עם 35 נקודות 9 אסיסטים ו 4 חטיפות . פיל לא מבין ששום רכז בלייקרס לא יכול לשמור עליו ?!? שים עליו כבר את קובי או אריזה ! בלי קשר , שאנון בראון בעוד יופי של משחק . שהוא משחק ( 14 דקות ) הלייקרס + 14 על יוטה . יש לשאנון ב 14 דקות 12 נקודות ב 66 אחוז , 2 אסיסטים וחטיפה . לא רע בכלל ! יאללה שאנון תמשיך ככה .
 

Orenseg

New member
זה הפלייאוף של הגארדים הצעירים...

דרון כבר עם 35 (12 מ18 מהשדה, 6 מ10 מחוץ לקשת, 5 מ6 מהקו) ו9 אסיסטים. הוא מצטרף להצגות של רונדו (פעמיים), רוז, ברוקס (פעמיים), רוי ולו וויליאמס. 8 הצגות כאלה ב13 משחקים, ממש לא רע...
 

תום116

New member
מסכים לגבי פיש

אין לו כבר את האינטנסיביות, הכושר, הרגליים והיכולת כדי להתמודד עם DW מבחינה הגנתית. אריזה צריך לשמור עליו, וששאנון מקבל את הדקות שלו אז הוא צריך להישאר עליו, עשה עליו עבודה סבירה הלילה, עד כמה שאפשר. סה"כ כל עוד שאר השחקנים החשובים של יוטה באחוזים כאלו, אז מצידי שדרון ימשיך להפציץ, אבל לבדו הוא לא ינצח את הלייקרס. היו לו גם כמה איבודים אגב, אבל זה באמת פחות באשמתו. רשמיי מהמשחק, באיחור בגלל הצבא: * אין הפתעות בפליאוף. אותם תסמינים שראינו בעונה הסדירה מתרחשים גם הפעם. אנחנו פשוט לא יכולים לדרוס קבוצות, מההובלה של ה20 נרדמנו ויוטה רצה כל הדרך עד ל-3 הפרש בלבד. בסוף קובי וטרבור סגרו את זה, אבל למה שוב ושוב אנחנו מגיעים למצבים האלה בכלל, אין לי מושג. זה מגוחך כבר. * בזהה למשחק הראשון, קובי עם מחצית ראשונה שמה שהוא עושה בה זה אך ורק מכין קליעות לכל השאר- משחק סולידי לקובי, 9אסיסטים. * לאמאר, שאנון אריזה- כל השלושה פתחו את הפליאוף בסערה. עתידם של כל השלושה נמצא בערפל כרגע, להערכתי נצליח להשאיר 2 מתוך השלושה, אולי מיצ' יצליח להשאיר את כולם. בכל מקרה, איזו מציאה זה שאנון בראון- כל הכבוד מיצ'! עוד טרייד פנטסטי לאוסף! כמובן שתמיד יציינו את הטרייד על פאו, אבל שמגיע באמת קרדיט אז למה שבאמת ייתנו? * פאו גאסול...אתם כבר יודעים. במקרה הזה, מספיק להעיף מבט על הסטטיסטיקה והאחוזים של פאו. איזה שחקן ענק. * בוזר עם אותו מספר ריבאונדים של פאו ואנדרו ביחד, חבל. לגבי ההמשך, לצערי, אופרה אחרת לחלוטין. קודם כל כל השלשות האלו של לאמאר וטרבור, בספק גדול אם בROAD האחוזים יישארו כ"כ טובים. קשה לי להאמין. אנחנו נצטרך את אנדרו טוב, ואת קובי בהילוך גבוה יותר, אני מניח. הלוואי שנסגור את זה כבר בחמישי בלילה, אבל זה יהיה קשה מאוד. יוטה באמת קבוצת חוץ פאתטית, אבל ELITE בבית ויהיה קשה מאוד. _______________________ נתון מעניין- ללייקרס במשחק הראשון נשרקו יותר שריקות מאשר לקאבס בשתי המשחקים שלהם(29 עבירות אל איי, 28 של הקאבס בשתי המשחקים)- בסה"כ זה עומד על 52 עבירות לעומת 28. ______________________ קצת תמונות של הסלבס מהלילה באל איי: http://i11.photobucket.com/albums/a191/kwyitkilla/1e186e201cb34958eca6fbb9ae2baa77-ge.jpg לאונרדו, הפעם בלי בר שהייתה איתו כבר כמה פעמים העונה במשחקים. http://i11.photobucket.com/albums/a191/kwyitkilla/5f8deb3a3a009bf0a9fc35708a91f092-ge.jpg ג'סטין וג'סיקה http://i11.photobucket.com/albums/a191/kwyitkilla/9106d4a0d442559abf022078344521f4-ge.jpg אחד משחקני הקולנוע הגדולים, ולא יעזור כלום. אדי הגדול! http://i11.photobucket.com/albums/a191/kwyitkilla/df1a13b49e02f5205cfbb61431d8d7a6-ge.jpg מה כבר אפשר לומר על ג'ק? ליג'נד. http://i11.photobucket.com/albums/a191/kwyitkilla/896ac379387f83d07a6256eda929cfe1-ge.jpg דסטין צמוד לקובי. http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/ea/f...d252fa9b4-getty-86012920ng042_jazz_lakers.jpg מארק עם זוגתו היפהפייה. ___________________ http://www.latimes.com/sports/la-spw-nba-defense22-2009apr22,0,1399251.story שתי לייקרים בטופ 20 של שחקני ההגנה- קובי כמובן, במקום ה-7. וטרבור מקבל את המקום ה-16, הלחלוטין מוצדק לטעמי. טרבור היה פשוט נפלא השנה בהגנה, וזה כולל אפילו על שחקן כמו לברון. החטיפות שלו הם גם כן בונוס אדיר.
 
למעלה