פליטת פה?

Lord VoIdemort

New member
פליטת פה?

"החלטתי לעשות את תוכנית זאת בפעם הראשונה בישראל", אלו היו מילותיו של אורי גלר על התוכנית היורש, "בפעם הראשונה", האם הוא בטעות אמר שצפויות עוד עונות או שהוא סתם קוקו כמו שחשבנו?

Mkelele

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי

האם יהיה אורי גלר מחפש את היורש-ספרד? אורי גלר מחפש את היורש-תאילנד? רק חסר אורי גלר מחפש את היורש 2- בקרוב

Fairywitch

New member
בדיוק באתי לפתוח דיון על זה../images/Emo6.gif

טוב לראותך שוב, אגב
לדעתי לא מדובר בעונות נוספות כאן אלא ב... וירא אורי גלר כי טוב- ויחזור על פצצת הרייטינג בארה"ב/אנגליה/סין/יקום מקביל...

אורי מצא יורש.. שנה הבאה ליאור ייחפ

אורי כבר מצא יורש...... שנה הבאה יהיה סושרד מחפש יורש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל מה אם סושרד יהיה בנבצרות../images/Emo35.gif

אם סושרד יהיה בנבצרות מה אז
כשמלכת היופי בנבצרות אז הסגנית ממלאת מקומה.
היו צריכים לבחור סגן-יורש גם כן...

ליליאן15

New member
חחח

אני מתארת לעצמי עכשיו את ליאורי יושבשם למעלה בכיסא ואומר למתמודדים המפוחדים- "____, אתה מוכן? הבמה שלך".....חחחח

מיכל 87

New member
תהיה עוד עונה..

גם בגלל שהיה רייטינג מטורף וכל הפרסום שהיה וכמות ההזכרות בעיתונים ובתוכניות ובחו"ל.. וגם אלי אילדיס אמר בתוכנית אחת משהו כמו: המשתתפים בעונה הזאת יקבלו...

ליליאן15

New member
שימו לב

שבתכניות האחרונות אילדיס אמר ___ לעונה זו"... זה רמז כך שתהיה עוד עונה. אבל מעניין אם היא תצליח.. עם כל הביקורות... אבל אני לא מבינה אותם!! מה הקטע של המבקרים האלה?? אז מה אם זה לא אמיתי?? אנחנו נהנים מזה לא?? אז למי אכפת אם זה אמיתי או לא?? (לי לא לפחות..)

Lord VoIdemort

New member
^^"

כמו שמקסימיליאן ארטורו אמר- Great minds think alike D: טוב לראות גם אותך ^^"

Ping Poong

New member
הייתה כתבה שהם מתכננים

אורי גלר מחפש את היורשת חחחחחחחחחחחח זה דווקא יכול היות נחמד בדוגרי, חארטות חארטות אבל נהנים לשבת ביום שבת ולצפות שעתיים..בסה"כ זה בידור.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק.

יש מצב שאפילו הציעו לו את זה- והוא החליט להתחיל קודם בישראל כור מחצבתו.

Ranimi23

New member
ברדיו קוראים לו סושי ../images/Emo8.gif

הבוקר פורסם משהו בעתון על זה שסושרד השתמש בכסאות חשמליים. העלו מישהו מההפקה שאמר שלא היה ולא נברא. מענין שאין שום דרך להוכיח שהוא צודק. הרי כבר אמרנו שסושרד השתמש במעביר זרם חשמלי כלשהו. אם לא בכיסא אז משהו שהיה לו ביד.

פורסם בידיעות אחרונות

שהוא השתמש בזרמים חשמליים בכיסאות של מרגול ומיטל דוהן ומישהו בקהל כנראה לחץ על שלט ושיתף איתו כביכול פעולה ,אבל סושה הכחיש ואמר שזה רק מקנאה ושמי שחושב שזה מה שהוא עשה מוזמן להופעות שלו לראות בעצמו.

הMפצח

New member
זה נישמע בברור ../images/Emo45.gif

ניראה לי שישראל היתה הפיילוט

למעלה