פליטי Holdsworth ומעלליהם

ofirshw

New member
פליטי Holdsworth ומעלליהם

Allan Holdsworth הוא תופעה מוסיקאלית מיוחדת במינה. מעניין לשמוע מוסיקאים שעבדו איתו שנים, ולראות אותם באלבומים שלהם. Holdsworth מקבץ סביבו כל העת מוסיקאים מדהימים, וכמוסיקאי אני יכול להעיד על השפעתו הרבה עלי - על אחת כמה וכמה בוודאי על מוסיקאים שעבד איתם. מה שנוצר מהסיטואציה הוא אוסף של מוסיקאים מופלאים שעברו תחת שרביטו של Holdsworth, וחותם זה טבוע בהם עמוק. זה נשמע בנגינה, בגישה למוסיקה, וע"מ להדגיש זאת - מרבים הם לשלב עיבודים שלהם לקטעים של Holdsworth במסגרות אלבומים שלהם. דוגמאות מצויינות הן: Steve Hunt - הקלידן/פסנתרן המצויין שחבר זמן רב ל- Allan, והוציא מספר (2?) אלבומים נפלאים כפסנתרן/קלידן. Gary Husband - המתופף הע-נ-ק מתגלה כפסנתרן מעניין מאוד באלבום שלו בו נותן אינטרפטציה אישית שלו ליצירותיו של Holdsworth, כמו כן בעוד מספר אלבומים בהם הוא מתופף/מנגן פסנתר לסירוגין - ועושה את שניהם בדרך מעוררת התפעלות. Chad Wackerman - מתופף אדיר שהוציא מספר אלבומי סולו נפלאים כמתופף, מצוייד בהרכבים מופלאים. לא מומלץ לאנשים עם לב חלש.

Harleydude

New member
הולדסוורת'

זה שהוא ענק אני מסכים. גם זה שהוא מוזיקאי מיוחד שוואללה יש לו את הצליל שלו. יצא לי לשמוע את Sixteen Men of Tain ועוד דיסק שלו וכמו שאמרתי קרדיט אני יכול לתת לו אבל אני לא הכי מתחבר לצליל שלו. הכוונה היא למלודיות שלו. את ההרמוניות אני מאוד אוהב. אבל המלודיות ובמיוחד האלתורים כמה ששומעים שהוא טוב אני לא מתחבר.

למעלה