מציץ רציתי לספר לך משהו
על אינטימיות על פליטים ובכלל נעים לי מאד והכיר בוא נלחץ יד בנימוס ,שלום "מציץ" אני שמי ליאור, ואני בחורה "די" נחמדה , פגיעה , ואין קל יותר מזה, קל לחבוט בי, לא לא מכות של ממש אתה בטח מבין למה אני מתכוונת, ולדעבוני קל לבחור בי כ"שק איגרוף" למרות שלדעתי אני בכלל לא איזה "חננה" ממש לא ,נו טוב ככה אני חושבת על עצמי מי חושב על עצמו שהוא "חנון" חוץ מסייח? שומע מציץ? עשיתי המון דברים עם עצמי התחתנתי התגרשתי ,טיילתי המון בעולם ,כמעט בכל היבשות בקרתי אפילו יש כאלו שיותר מפעם אחת ואפילו באיזה שלב של חיי לא מזמן סתם כך יום אחד החלטתי שאני נוסעת להודו , בכאילו מה שעושים בגיל 20 עשיתי לפני שנה וקצת .חוצמיזה ואני עובדת כל יום שמונה שעות ארבע פעמים בשבוע אני לא חרוצה כל כך אבל אין לי הרבה בררה כי אני גרושה ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא מישהו שיהייה מספיק עשיר ונדיב שיסכים לפרנס אותי , ועוד דבר עלי אני קוראת הרבה מאד פעם הייתי תולעת ספרים ממש, והיום פחות כי עיני טרוטות מעט, ואני עדיין בשלב שלא הפנמתי דיי שעברתי את גיל 40 שאפשר להשתמש במשקפי קריאה אז אני קוראת פחות אבל שלא תבין לא נכון אני עדיין חצי תולעת זהו בקיצור עלי אינטימיות זה משהו די מפחיד , כי אינטימיות זה לחשוף את עצמך לפני מישהו שהוא זר לך ,וכולנו בעולם הזה בעצם זרים זה לזה , ואף אחד לא מכיר ממש את אף אחד באמת , ושאנחנו חשופים לאינטימיות, אבל על באמת חשטפים אזי אנחנו אמורים להשליך את כל המגגנות שלנו בלי שום מסכות , את כל ההדחכות שלנו, עכבות, והאיסורים, ולהחשף לשני , אבל תמיד נשאר משהו קטן לעצמנו. כי בעצם כל אחד פוחד מאינטימיות. כל אחד משתוקק לאינטימיות כי בלעדיה אתה לבדנו בעולם , בלי חבר בלי אהוב בלי "פליטים" שיכתבו בפורום אינטימיות, בלי מישהו שתוכל לפתוח את מכאובך. אינטימיות זה צורך עז וחיוני לנו כי כל אחד רוצה אינטימיות ורוצה שזה שמולו ישתוקק לאינטימיות גם כן , ואני לי עם עצמי לא רואה אותי כפליטה ואולי בעצם בכלל לא התכוונת גם אלי , לא באתי לכאן בגללך באתי לכאן בגללי באתי לכאן כי אני אוהבת לכתוב , כי הוזמנתי באתי לכאן כי יש לי כאן חברים וחברות אמיתיים שאוהבים אותי, כן מציץ זה כך ולמרות שאני מבינה מדברייך שלא היתה איזו אספה עם הצבעה של בעד או נגד אף אחד לא נדרש ל"הרים" אצבע. על פליט זה או אחר אבל אם יש לך איזו שהיא השגה או איזו טענה של בעד או נגד אז לא די ברמיזה , כי בנינו בחיים בכלל גם באינטרנט ובפרט בפורומים האלו שאנחנו בהם הכל אפשרי,ואפשר לומר הכל אפשר להכות בכולם , להצליף בלשון חופשי ,אפשר לומר הכל, מה אכפת ,שהרי מי חושב בכלל שאחרי כל כותב יש גם אדם ,עם לב עם מחשבה אולי עם נשמה גם ,ואתה לא יודע מי הוא בכלל ואתה לי יודע לאן דברייך יובילו אותו, אז אפשר להגיד הכל על כולם , בעצם אז את/ה שמקבל את החבטות כבר לא יודע מי אתה, כמו השיר המקסים שכתב אפריים קישון אומרים שאני אנני אני אז מי אני בכלל , ואם אני ...אז אמרו .. ואתה יודע מה מציץ ידידי ואני אומרת ידידי אני כבר מרגישה אינטימיות איתך , התקרבנו כבר , אז אם אלו מהמרכז והשרון כזה אתה מרגיש ש"חדרו אליך" וזה גורם לך איך לומר לא נעים רק תגיד כי אמרת שאנחנו פליטים ולפליטים יש בדרך כלל בית, ואתה יודע מה מציץ? יש לי עצמי אני שמי ליאור בית מדהים ואפילו שניים כאלו , נו בנינו "מציץ"הרי אתה בטח "מציץ" ויודע ואולי גם מכיר אותם את הבתים הנפלאים שלי ואולי אנחנו תושבי התים הללו החברים והחברות המקסימים והטובים שלי שיש מי שמציץ ומציצנות זו תכונה איך לומר לא ממש , הייה שלום ידידי , אולי ניפגש פה עוד אולי לא , אולי אנחנו בכלל נפגשים בכלל יום יום ואולי לא רציתי גם לכתוב לך משהו שקראצי בספר : "מיליוני בני אדם חיו על פני האדמה ואיננו יודעים אפילו את שמותיהם, קבל את העובדה הפשוטה הזאת, אתה כאן לכמה ימים בלבד, ואחר כך תלך לדרכך, לא כדאי לבזבז את הימים המעטים האלו על צביעות דברי הבל ורוע , איש אינו יודע דבר על העתיד הדבר היחיד שנתון בידך הוא החיים שלך עצמך , עשה אותם עשירים ככל שאפשר" ליאור