פליטים.

מציץ

New member
פליטים.

הרבה מאוד "פליטים " במרכז ובשרון,לרוב התושבים אין בעיה ממש קשה אבל עם משך הזמן שהפליטים מתארחים נוצרת לה תופעה חדשה: אלו שאינם פליטים שוהים פחות ופחות בביתם... עובדים יותר.. ואיך שהוא פתאום מגיעים לביתם מאוחר יותר, ככה בשקט בלי שאף אחד כמעט יקטר בקול רם. והנה פה בפורום, מאז הגיעו פליטים גם אליו ... אותה תופעה בדיוק. איפה אצל אביגדור?

flower45

New member
זה פורום תומך זה?

יש גם פליטות בפורום הזה. כל מה שהן מקבלות זה ביטויים עצבניים חסרי סבלנות של כל מיני טיפוסים ממורמרים ורוטנים. האם אין פה בנמצא גם טיפוסים חייכניים מאירי עיניים ולב רחבי גו פתוחי זרועות שירגיעו פליטות מבוהלות? אהה?

למציצון ../images/Emo194.gif

אני שמתי לך את האייקון של הג'פאניזית בגלל שאני חושש שהגיישה הקודמת שלך התפטרה אז אמרתי להזמין לך גיישה חדשה. אני לא מרגיש כמו פליט כאן, אני דיי מרגיש כמו בעל הבית פה, תחשוב על זה, שהמנהלת פה אמרה שהיא לא מתכוונת למחוק אותי בכלל בכלל, אז חוגג לי, ואני מקלל לי את הבפנוכו של הים התיכון יומם ולילה, שתי וערב, ואין אף אחד שיבוא להציל אותו. כמו חן גם אני כמוך מתגעגעגעגעגעגעגע לאצל אביגדור, אני קראתי לו אצל אבוקדו או אצל אביגדור שווארמה, בחור טוב, הלוואי ויופיע כאן שנדבר איתו קצת. אתה בן אדם חביב, אשמח להחליף איתך בדיחות וקטעים, ושתדע לך שאני מאוד אוהב לקרוא סיפורים אוטנטים קצרים, ותגיד לאצל אביגדור שהוא חייב לבוא ולהזמין את כולנו אצלו לאכול שווארמה. באהבה ממני,

לפרחים 45 , אפה הם אלה

שמרביצים לחדשים, אני לא רואה אותם, עד עכשיו אף אחד לא הרביצ לי, חוץ מהמנהלת שלא מרשה לי לעשות קומבינות מהשם שלה שזה לא פייר. ובקשר לפליטות שלי, אז הן לא כל כך חזקות בזמן האחרון בגלל שאני נורא מפחד מהבומים מסביב, אבל אני מבטיח להשתפר, בהזדמנות הראשונה הראשונה אחרי שאפגוש אותך....... זר פרחים יקר. אני מקווה שאת אוהבת את ההומור שלי, אם את לא אוהבת תגידי לי ואני אשנה אותו. באהבה ממני,

אוקיי, אז עכשיו אענה לך ברצינות

אף אחד כאן לא פליט. כל מי שהגיע הנה הוזמן הנה, ע"י "תושבים" כאלה ואחרים של הפורום הזה. כל מי שהגיע הנה, ספג אך ורק אש מכל "תושביו" הוותיקים של הפורום. כל מי שהגיע הנה, כותב בעוד פורומים. וכל מי שהגיע הנה, מרגיש כל הזמן איזה צורך להגן על עצמו מפני ה"תושבים". ביום בו החלטתם שזה פורום סגור, הייתם צריכים ללכת אל הנהלת תפוז, ולבקש,אחר כבוד, להפוך לקומונה סגורה. לא החלטתם? תעשה לי טובה, לפחות אל תלין על הדברים. גסות הרוח שלכם, ורק שלכם, מציץ, היא שהביאה את החדשים לכתוב בגסות רוח זהה, וחלקם [אני לא מצליחה להתקרב אליה, לא שאני לא מנסה] אף מתעלה על הכותבים החדשים. אתם, מציץ, מזמינים אנשים לבוא, ואז תוקפים אותם, ואני מתחילה לחשוב, מציץ, שזה רק בגלל ש"נגמר לכם" מלפגוע אחד בשני, אז אתם מזמינים חדשים כדי להשתמש בהם, ולהתאחד כך מחדש. יש לך בעייה עם מה שאנחנו כותבים? אז יש לך בעייה עם מה שאנחנו כותבים. יש לי בעייה בהבנת הנקרא גם הפעם? נו, שיהיה. אתה לא מבין למה בפורומים אחרים אני כותבת אחרת? אתה מוזמן לקרוא שם את כל תגובות הכותבים, ולראות את ההבדל.

למפוזרת ממראמיס../images/Emo141.gif

אין לי משו מיוחד להגיד לך סתם חיפשתי הזדמנות כדי לעשות קומבינות מהשם שלך, ושתדעי לך שדיברתי עם מישו-ית אתמול והיא אמרה שהיא מתה עלייך. באהבה ממני, למצונזרת מהכפר של הצנזורים , הא הא הא הא הא הא מאצ'י (נשיקה מצלצלת בעיראקית)

מציץ

New member
דפקא לרוב שמח שאת

כאן. לא נגמר לנו לפגוע אחד בשני מפוזרת, אנו מתחבקים כל הזמן. לא כולם עם כולם..

אורמור

New member
איזה פורום סגור ואיזה נעליים?

ואני תוהה מי זו הפרסונה הזו "אתם"... נראה לך שהיה פה איחוד כזה וכולם נכנסו תחת ניק מפציץ אחד (או שניים?) אז יש לנו אחד חובט ואחד מנער ויש גם נוערים לסוגיהם ומפצחי גרעינים והם מדברים בשם עצמם פרופורציות, מפוזרת, אל יאבדו אלה... את רצויה, כמו כל אדם. אור

לא פורום סגור, אבל נעליים

אני אוהבת את של גזית. לי יש פרופורציות אור, ואותן ניסיתי לכתוב. זה לא פורום סגור, זה בדיוק העניין. ותודה

אורצ'וק - זה נורא פשוט - כל מי שהיה

כאן לפני הוא תושב קבע.
למה המפוזרת עדיין מרגישה ,(אחרי שנתיים בערך?) כמו אורחת כאן (ראה ערך "אתם") נשגב ממני.

לדעתי, בגלל שהמפוזרת היא מפוזרת

היא פשוט נערה מבולבת כפרה, למשל היא מכינה כובה ולא מזמינה אותי, וכל זאת למה....... בגלל שהיא שכחה שאני עיראקי והיא חשבה שאני אינדונזי.........מתבלבלת כזאת, מה נעשה. תגידי מפוזרת, מה בקשר לעוד סיפור משעמם לי ???????? בימי שבת אני נורא נורא נורא בודד, ואם יתווספו לי הבומים אז אני בכלל אהיה בודד. באהבה ממני,

אורמור ורציתי גם לומר לך משהו

על קבלה על זה שליד ואני תוהה למה התכוונת שאמרת למפוזרת "את רצויה כמו כל אדם אחר" האם שאת אומרת כל אדם אחר האם כוונתך גם אלי?? גם אני רצויה לך כאן? , כי שמישהו רצוי נוגעים בו ולנגוע זה לא רק באמיתי לנגוע זה יכול להיות גם בלומר, להתיחס לו במילה, משהו...אפילו לנער להשליך קליפות גרעינים , לחבוט זה עדיף מכלום .ואני תוהה האם לא היה לך משהו לו קטן לומר גם לי??? אבל אני כשלעצמי באתי ואת עברת לידי וחלפת ,ואפילו לא העפת לעברי מבט, לא זה לא שאני חלילה חושבת שמציץ התכוון אלי בדבריו על ה"פליטים" לא מה פתאום ...... את יודעת קראתי פעם בספר. שמספרים שפעם שבודהה ישב מתחת לעץ ושוחח עם תלמידיו, מישהו ניגש אליהם וירק בפניו של בודהה ,בודהה ניגב את פניו ושאל את האיש "ומה עכשיו מה אתה רוצה לומר"? האיש היה נבוך במקצת הוא לא ציפה שאחרי שהוא יורק בפניו של בודהה הוא ישאל אותו "ומה עכשיו"? לא הייתה לו התנסות כזאת בעבר. קרה לו שהוא העליב אנשים והם כעסו והגיבו. או אם היו מוגי לב וחלשים וחייכו או ניסו לפייס אותו, אבל בודהה לא דמה לאף אחד מאלה, הוא לא כעס או נפגע בצורה כלשהי וגם לא הגיב בפחדנות, אלא שאל בצורה עיניינית "ומה עכשיו"? בלי כל תגובה ריגשית מצידו. תלמידיו של בודהה התמלאו כעס והגיבו. תלמידו הקרוב אליו ביותר אננדה אמר "זה יותר מדי איננו יכולים לשאת את זה, אתה תמשיך לנהוג לפי התורה שלך , ואנחנו נראה לאיש הזה שאינו יכול לעשות מה שהוא עשה , הוא חייב לבוא על עונשו, אחרת הוא יחזור על זה שוב ,ואנשים אחרים יעשו כמותו" בודהה אמר, "תהיו בשקט , הוא לא פגע בי אבל אתם פוגעים בי , הוא חדש הוא זר לא משלנו ודאי שמע מאנשים משהו עלי ,שאני אתאיסט אדם מסוכן שמוציא אנשים לתרבות רעה, שאני מהפכן, שאני משחית מידות, שאני אצל אביגדור.... ואז הוא גיבש מו הסתם איזה רעיון לגבי, איזה מושג עלי, ואז הוא לא ירק עלי הוא ירק על המושג שלו לגבי, כי הוא לא מכיר אותי בכלל איך הוא יכול לירוק עלי" ??? שבת שלום לך אורמור ושבת שלום לך מציץ הוגה רעיון השרשור המעניין הזה, ואתה באמת נחמד והכי הכי שבת שלום לחברי הטובים שאני מאד מאד אוהבת מפוזרת סייח וגם ים תיכוני וחיבוק לכם ענק ליאור

לאני ליאור, אני תוהה אם אני יכול

להחליף את החיבוק הענק שלי בסדרה של ליטופים על גופי ?????????? אני שואל כאילו אם זה אפשרי ??????????. באהבה ממני,

flower45

New member
בחיים אורמור לא העיפה לעברי מבט

וזה לא דכא אותי? וגם לא הבנתי את הסיפור של אניליאור על היריקות של בודהה? האם אני עדיין נורמלית? האם המלחמה לא מתחילה להשפיע עלי?

ועל הסיפורשלא הובן flower

הסיפור ??הוא באמת לא כל כך פשוט , ואת בהחלט נורמלית, ולא קשור להשפעת המלחמה עלייך.. אז תקראי בו שוב ואולי שוב תחשבי עליו , כי יש בו המון והיריקות , הם רק סמל , ואם תנסי לחשוב על זה תביני שהוא ירק על התודעה שלו בודהה לא היה בכלל חלק מזה..... הסיפור הוא סיפור שהיה לי חשוב להביא אותו לכאן התאים לי לא יודעת למה... הוא לא קשור לדכאון ממבט או לאורמור ובכלל וזה בסדר שאורמור לא מעיפה או תעיף מבט לעברי , וזה בהחלט לא מדכא אותי, כל אחד צריך לנהוג בדיוק איך שבא לו/לה זה לא שיהייה לי נעים יותר אולי, כי כזאת אני מן אחת כזאת שמרוב סדנאות וכל מיני קישקושים וחשיבה על החיים חושבת אולי קצת אחרת על כמה דברים אבל חוץ מיזה ו העיקר מה שלומך את? ונחמד לפגוש אותך כאן שהרי flower אנחנו מכירות טיפטיפה כבר מזמן מזמן ליאור

אורמור

New member
פלאוור יקרה-ברוכה הבאה

מה שכתבתי לליאור מופנה גם אלייך.. מתנצלת אם פגעתי , זה לא היה מכוון... אור

למעלה