פליטות

פליטות

אסתר שלום, נוה כשהיה תינוק, לא פלט בכלל. עם יהב הסיפור שונה. הוא פולט יחסית הרבה. לפעמים עולה טיפת חלב או שתיים, שנראות כמו חלב, לפעמים עולה לו משהו קצת יותר סמיך (כמו קוטג'), והיו פעמים שיצאה כמות גדולה. האוכל לא יוצא בהתזה, אלה פשוט עולה ויוצא מהפה, ולפעמים גם מהאף. האם יש מקום לבדיקה? מקום לדאגה? נוה היה לוקח המון ציצי, כל פעם שבכה נתתי לו, והוא מעולם לא פלט. גם עם יהב אני עושה אותו הדבר, אבל הוא פולט. אולי אני מניקה אותו יותר מידי? אולי אני צריכה להקפיד להרים אותו למצב מאונך אחרי ההנקה? איך אני יודעת שלא מדובר בהקאה? תודה מראש, ענת.

Spitting up

is not a problem as long as the baby: 1. is gaining weight 2. seems happy 3. has enough wet and dirty diapers It is just a laundry problem, basically. Either he is returning change, or is reacting to something in your diet, namely cow's milk. I would stop all milk products for a week to see of that helps. There is no overfeeding in breastfeeding. If the baby eats too much, he gives it back to you......so what? If you stopped cow's milk for a week and there is no change, let me know and we will go to plan B. Do I not get a picture of this new baby? How old is he? Did I tell you Mazal Tov? Neshikot!!​

niritcat

New member
תרגום: פליטות

זה לא בעיה כל עוד התינוק 1. עולה במשקל 2. נראה מאושר 3. ממלא מספיק חיתולים רטובים ומלוכלכים. מדובר בעצם בבעיית כביסה. או שהוא מחזיר לך עודף, או שיתכן והוא מגיב למשהו בתפריט שלך, בעיקר לחלב פרה. הייתי מפסיקה מוצרי חלב לשבוע ורואה אם זה עוזר. אין אכילת יתר בהנקה. אם התינוק אוכל יותר מדי, הוא מחזיר לך את זה...אז מה? אם הפסקת מוצרי חלב פרה לשבוע ואין שינוי, תיידעי אותי ונעבור לתוכנית ב'. אני לא מקבלת תמונה של התינוק החדש הזה? בן כמה הוא? אמרתי לך מזל טוב? נשיקות!!

למעלה