פליטות

מרבא

New member
פליטות

אסתר שלום! יונתן בן שלושה חודשים, הוא רק יונק ועולה יפה במשקל (נולד 2.700 והיום שוקל 6 בערך). לאחר 4 דקות של הנקה הוא מתחיל לבכות ולהתעצבן ואני מרימה אותו ומשחררת לו גרעפס, לפעמים הוא נרגע אך הרבה פעמים הוא ממשיך לבכות ולפלוט כמויות גדולות שנופלות כמו שלוליות על הרצפה. אני ממשיכה להניק אותו וגם בסיום ההנקה הוא פולט הרבה ובוכה כאילו משהו מאוד מפריע לו. כיצד ניתן להקל עליו? האם זה כדאי לבדוק זאת באופן רפואי? תודה מרב

merav1234

New member
גם לנו מציקה אותה בעיה בדיוק !!!

לא יודעת אם צרת רבים היא חצי נחמה אבל בכל זאת, אין מה לעשות כנראה.. אין תרופת פלא במצבים האלה - חלב אם לא סמיך די צרכו כדי לשהות בקיבה הקטנה של ליאם שלנו (גם בן 3 ח´) ולכן כל גרעפס קטן (בין אם יצא ובין אם לא) מוציא איתו/גורם לחלב במרקם קוטג´ לחזור איתו למעלה אני חושבת שזה גם גורם לצרבת בנוסף לכל הצרות - אבל.. נחכה ונראה מה תגיד אסתר.. אם את רוצה לקטר קצת ולקבל ניחומים תתקשרי אלי 053-750225 מירב. באי בינתיים.

spitting up is usually not a proble

If the baby is gaining weight and developing normally. One thing you might try is to stop milk products altogether for at least a week. try to eat parve, and see if that helps. If not, then go back to eating whatever you normally eat. Another thing which might help, but I cannot say for sure without seeing you personally, is to try breastfeed on one side only each feed. I would sggest that you meet with a yoetset hanaka to see which of these suggestions applies to you and your baby.​

למעלה