פליטות רוק

zooom360

New member
פליטות רוק ../images/Emo27.gif

לפני כמה חודשים הייתי במתחם לכלבים ובלי ששמתי לב מישהו נתן לכלבה שלי חטיף לכלבים פתאום אני רואה אותה פולטת רוק עם הביסקוויט הזה (זה בעצם היה כמו קיא) אבל היא ממש פלטה (נראה כמו פליטה לא נשלטת) לפני שבוע בערך הייתי בפארק ומישהו ליטף אותה ופתאום היא פלטה עליו רוק.. היום היא הצליחה לקחת בייגלה מהריצפה בפארק ושוב קרה לה אותו דבר.. אם זכור לי נכון זה קרה עוד פעם פעמיים. מה זה יכול להיות
רבה וחג שמח

זה יכול להיות הרבה דברים

אבל פליטה זה לא דבר סתמי, בעיקר אם זה חוזר על עצמו מספר פעמים. בת כמה הכלבה? האם מטופלת לתולעת הפארק? למעשה, זה הגורם הכי נפוץ לפליטות כו שאת מתארת, אבל יש עוד גורמים, כמו בעיות מולדות, בעיות נרכשות במערכת העצבים, דלקת בושט ועוד. ממליץ לגשת לבדיקה.

zooom360

New member
תשובות

היא בת שנה ו9 חודשים. לא מטופלת בתולעת מ2 סיבות א.אנחנו גרים בירושלים והוט אמרה שאין פה צורך בטיפול כזה. ב.משום שהיא מעורבת עם קולי.

zooom360

New member
אני רוצה להוסיף מידע ולשאול

נזכרתי שזה קרה לה פעם אחרי שהיא שתתה בחוץ, בבית זה לא קרה אף פעם. האם העובדה שרוב המוחלט של הפעמים שזה קרה זה קרה אחרי שתייה או אכילת משהוא בחוץ רומזת לבעיה מסויימת? מזה בעצם אומר?

לא כ"כ קשור לבחוץ

לא זה מה שמדאיג אותי מהתאור הזה. הנקודה של מעורבת עם קולי אכן משמעותית. אם הבעיה נמשכת, ממליץ לגשת לבדיקה ולשקול צילום רנטגן של בית החזה אחרי בדיקה נוירולוגית מלאה.

zooom360

New member
לא קיבלתי תשובה לשאלה..

למה זה קורה תמיד אחרי שהיא אוכלת משהו בחוץ או שותה? (זה לא קורה כל כך הרבה אבל קרה כמה פעמים)

עניתי

שאני לא יודע למה ואין לי הסבר למה דווקא בחוץ בכל מקרה אם זה ממשיך צריך לגשת לבדיקה

למעלה